Suunnittelu ja projektit

suunnittelu ja projektit

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Yksi soitto, -tilaa lasiprojekti

Projektin läpivieminen on helppoa suunnittelusta asennukseen hyvän projektipäällikön kanssa. Lasiprojektin ammattimainen läpivieminen vaatii projektikokemusta. Suunnittelu on tärkeä osa projektin onnistumista. Projektin suunnittelu ja aikataulutus tehdään huolellisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sovitusta aikataulusta tulee käsikirja koko projektin toteutukseen.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme projektipäällikön johtamana auttaa sinua jo lasitöiden suunnittelussa. Laskemme juuri sinun projektillesi tarkan tarjouksen ja neuvottelemme aikataulun sinulle sopivaksi. Toteutamme projektisi lupaamassamme aikataulussa ja sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla kokonaispalveluna.

Pörssitalon Linnanpihan peruskorjattu lasikatto valmistui 2017, Peilisalin lasikattourakka saatiin valmiiksi 2018

Pörssitalon Linnanpihan peruskorjattu lasikatto

Saat kaiken saman katon alta suunnittelusta asennukseen kotimaiselta lasivalmistajalta luotettavan projektipäällikön valvonnassa. Pyydä myös vuositarjous taloyhtiöllesi ja kiinteistöllesi korjauslasituksista sekä muista tarvitsemistasi lasialan palveluista. Soita, 09 755 7979, tulemme mielellämme esittelemään sinulle edullista vuosisopimustamme vaikka koko Uudenmaan alueelle.

 

 

Tekninen lasiasiantuntijamme Antti Vartiainen palvelee suunnittelussa ja kaikissa lasialan teknisissä kysymyksissä, soita Antille 041 5155 350. Saat myös tarjouksen nopeasti, kun laitat kohteen ja lasien tiedot Antille sähköpostilla.

Projektipäällikkö Jukka Vilen on käytettävissänne projektin alusta loppuun saakka luotettavalla asenteella, soita Jukalle 040 710 8944. Pyydä tarjous rakennusprojektisi lasi- ja alumiinirakenteista Jukalta sähköpostilla.

 

Lasikattoremontti toteutettiin sovitussa aikataulussa ja budjetitssa kokonaispalveluna Pörssitaloon Helsingissä.

Toteutimme täydellisen lasikaton ja sen almumiinirakenteiden peruskorjauksen Pörssitalon lasikatolle Helsingissä 2017.

 

Asennustyönjohtajamme Sami Taipale vastaa asennuksien toteuttamisesta luvatussa aikataulussa, soita lasien asennuksesta ja asennusaikataulusta suoraan Samille 041 515 5357.

Asennustyönjohtajamme Olli-Pekka Åhlfors vastaa asennuksien aikatauluista yhdessä Samin kanssa, voit soittaa asennusaikataulusta myös Ollille 041 515 5353.

 

Vuosaaren kirkon lasiseinän julkisivusaneeraus valmistui 2018.

 

Projektin kokonaispalvelu

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, olipa projektisi sitten suuri tai pieni, -rakensitpa uutta tai remontoit vanhaa. Saat kaiken yhdeltä toimittajalta, joka kantaa kokonaisvastuun koko projektista alihankintapalveluineen. Kokonaispalvelu on sinulle aina helppo ja kokonaistaloudellinen ratkaisu.

Itä-Helsingin Lasi Oy on johtavana lasitusliike pääkaupunkiseudulla ja vastuullinen lasirakentaja. Saat meiltä luotettavasti monipuolisia, asiakaslähtöisiä, kokonaisvaltaisia palvelu- ja tuotekokonaisuuksia. Nimeämme projektiisi projektipäällikön, joka vastaa henkilökohtaisesti projektisi onnistumisesta.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti sisäänkäyntien peruskorjauksen uusimalla alumiiniulko-ovet ja lasiseinät Kotikonnuntielle Helsinkiin 2018

Alumiiniulko-ovet ja sisäänkäynnin lasiseinät, peruskorjaus, As Oy Kotikonnuntie, Helsinki, 2018.

Asiakas on tärkein

Tuhannet tyytyväiset asiakkaat ovat todenneet korkealuokkaisen laatumme alumiini- ja lasirakentamisessa. Valmistajana pystymme toteuttamaan tuotteet ja palvelut  sopimusten mukaisesti. Yrityksessämme panostaa jatkuvasti koulutukseen ja tuotekehitykseen.

Työturvallisuus on meille Itä-Helsingin Lasi Oy:ssä tärkeä. Noudatamme tiukkoja työturvallisuusmääräyksiä, joita myös itse valvomme. Seuraamme työtapaturmattomia päiviä tuotannossa ja asennustyömaillamme. Kiinnitämme työturvallisuuteen erityishuomiomme kaikessa tekemisessä.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua monipuolisesti ja luotettavasti kaikissa lasiprojekteissasi. Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö. Asiantuntijamme palvelevat sinua suunnittelusta asennukseen. Asiakkaan on helppo ostaa koko projekti saman katon alta luotettavalta lasialan ammattilaiselta. Palvelemme sinua nopeallakin aikataululla ja aina korkealla ammattietiikalla.

Projektipäällikkö Jukka Vilen on palveluksessasi, soita Jukalle saman tien 040 710 8944. Voit myös lähettää sähköpostia jukka.vilen@lasiliike.fi.

Kiitos yhteydenotostasi jo etukäteen!

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Asensimme Viikin Pelican Self Storage lämpölasit.

Lämpölasit ja alumiinirakenteet toimitti Itä-Helsingin Lasi Oy

Asensimme 26 lämpölasia Viikin varastohotelliin.

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Projektipäällikkö Jukka Vilen 040 710 8944

Soita 09 755 7979

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.