Itä-Helsingin Lasi Oy ekologiset valinnat lasin kierrätyksessä

Itä-Helsingin Lasi Oy ekologiset valinnat lasin kierrätyksessä

Ekologiset valinnat ovat meille Itä-Helsingin Lasi Oy:ssä tärkeitä. Ekologisuus ja kierrätys ohjaavat meitä tulevaisuuteen, jossa kaikkien on toimittava yhdessä ympäristön hyväksi, energiaa ja luonnonvaroja säästäen.

Ekologisesti ajatteleva yrityksemme ottaa toiminnassaan huomioon ympäristöystävällisyyden, kestävän kehityksen ja luonnon monimuotoisuuden. Lasin korjauspalvelu 24h on meille tärkeä liiketoiminta-alue. Useimmiten työkohteessa on myös asiakkaan rikkoutunut lasi, jonka toimitamme asiakkaalle veloituksetta ammattimaisesti lasinkierrätykseen. Tuotannossamme Helsingin Herttoniemessä syntyy myös kierrätettävää lasia, joka toimitetaan 100% kierrätykseen Jokioisiin.

Itä-Helsingin Lasi Oy kierrättää pääasiassa tasolasia ja laminoitua lasia. Olemme auditoitu ja standardisoitu luotettava lasiliike, joka tekee vastuullisia valintoja.

Toimintaamme ohjaa laatujärjestelmä, CE-sertifikaatti on laadun tae tuotannossamme ja FI-merkki on osoituksena vastuullisesta toiminnasta rakennusalalla.

Toimitamme vuosittain yli 152 tonnia tasolasia tarkasti lajiteltuna Uusioaines Oy:lle, joka kerää ja käsittelee vuosittain yli 30 000 tonnia tasolasia. Kierrätettävän lasin määrä on noussut Itä-Helsingin Lasilla vuodessa 23 %.

Puhdistetusta tasolasista saadaan teollisuudelle uusioraaka-ainetta.

Tasolasisirua käytetään:

  • lasivillan valmistukseen
  • uuden tasolasin valmistukseen
  • uuden pakkauslasin valmistukseen
  • Foamit-vaahtolasimurskeen valmistukseen

”Meille Itä-Helsingin Lasissa kaikkien asiakkaiden vihreät arvot ovat tärkeitä. Haluamme omalta osaltamme auttaa taloyhtiöitä ja muita asiakkaitamme huolehtimaan lasin vastuullisesta kierrätyksestä. Työmailta ja kaikilta korjauslasituskeikoilla viemme aina rikkoutuneet lasit lasisiruineen veloituksetta omaan lasinkierrätyspisteeseemme. Taloyhtiöt valitsevat meidät mielellään kumppanikseen luotettavana lasiliikkeenä”, kertoo toimitusjohtaja Tapio Torro Itä-Helsingin Lasi Oy:stä.

Lisätietoja Itä-Helsingin Lasi Oy:n laatu- ja kierrätysasioista:

Toimitusjohtaja Tapio Torro
050 5911 203
tapio.torro@lasiliike.fi