Terassilasitukset

Terassilasitus antaa lisätilaa kotiin.

You are here:

TERASSILASITUS

Terassilasitus antaa lisätilaa kotiin. Lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten. Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska istua iltaa hyvässä seurassa tai nauttia muuten viihtyisästä sisätilasta. Lisälämmittimien avulla voit käyttää terassiasi ympäri vuoden.

Istuta viherpuutarha, rakenna kesäkeittiö tai maalaa tauluja uudessa valoisassa ateljeessasi. Täällä voit antaa lasten ja lemmikkien telmiä turvallisesti. Terassisi pysyy aina siistinä lasituksen ansiosta.

Yhteistyössä Lasipatio OY

Terassilasitukset, lasiterassit ja terassilasit toteuttaa tytäryhtiömme Lasipatio Oy. Toteutamme koko parvekelasituksen luotettavasti sovitussa aikataulussa koko Uudenmaan alueella.

Helppokäyttöinen terassilasitus

Terassilasitus on kotimainen, pystypuitteellinen lasitusjärjestelmä, joka sopii terasseille ja tilanjakajaksi parvekkeille. Terassilasitukset ja -katokset toteutetaan aina rakennusmääräykset huomioiden.

Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Terassilasit avataan yksitellen terassin sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Turvallinen, kestävä ja energiatehokas

Terassilasitus on aina karkaistua turvalasia. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Terassilasituksella on 5 vuoden ja asennuksella 2 vuoden takuu.

Terassilasituksen lukitus on lapsiturvallinen. Lasiterassi absorboi miellyttävästi ympäristön ääniä ja antaa mahdollisuuden omaan rauhaan. Lasituksella voidaan säästää myös huomattavasti energiaa.

Terassilasituksen monipuolisuus

Terassilasitus lisää terassisi viihtyisyyttä ja toimivuutta. Terassilasitus käy myös parvekkeelle tilanjakajaksi, ja samalla suojaa taloasi kosteudelta, lumelta ja pölyltä, kutsumattomilta vierailta sekä vaimentaa liikenteen melua.

Lasitukseen voit valita kirkkaan lasin sijaan hiekkapuhalletun mattalasin, jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa. Voit halutessasi valita myös auringolta suojaavan värjätyn lasin.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tarkemmin terassilasituksista.

 

Tarjouspyyntö

Terassilasitukset

Asiakaskokemukset

”Suunnittelin ensin vain terassin rakentamista, mutta onneksi päädyimme kuitenkin lasiterassiin. Se on niin ihana. Mieheni oli ollut kaukaa viisas ja jo talon rakennuslupavaiheessa hän oli hakenut luvan valmiiksi lasiterassille. Se oli sitten siinä. Ja erikoisliike hoiti homman.”