Parvekelasitukset

Asentamamme parvekelasitus antaa kotiin mukavasti lisätilaa, kun parveke on suojassa tuulelta, sateelta ja lumelta.

You are here:

Parvekelasitukset ja huollot – luotettavaa palvelua lasipatio oy:n toimesta

Lasipatio Oy, meidän tytäryhtiömme, tarjoaa ammattitaitoiset terassi- ja parvekelasitukset perustuksia myöten, sekä huollot koko Uudenmaan alueella. Palvelumme takaavat, että parveke- ja terassilasitukset toteutetaan luotettavasti ja sovitussa aikataulussa. Saat parvekelasien huollot kätevästi erikoisliikkeestämme, mikä varmistaa, että taloyhtiösi parvekkeet pysyvät erinomaisessa kunnossa vuodesta toiseen lisäten lasien käyttöikää ja parantaa käyttömukavuutta.

 

Lisätilaa ja mukavuutta kotiisi

Asentamamme parvekelasitus lisää kotiisi mukavasti käyttötilaa suojaten parvekkeen tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä ja suojatulla parvekkeella on mukava viettää aikaa. Lisäksi parvekelasitus vähentää ylimääräistä melua ja auttaa säästämään energiaa, mikä tekee siitä erinomaisen sijoituksen niin mukavuuden kuin energiatehokkuudenkin kannalta – hyödynnä kaikki asuinneliöt ammattilaisemme hyvin suunnitellulla parveke- tai terassilasituksella.

 

Helppokäyttöinen ja helppohoitoinen parvekelasitus

Meidän parvekelasit ovat suunniteltu käyttäjäystävällisiksi. Ne on helppo avata, sulkea ja puhdistaa. Lasit liukuvat kevyesti ylä- ja alareunan kiskoilla, ja ne voidaan avata yksitellen parvekkeen sivuseinälle. Tämä mahdollistaa kokonaan avoimen aukon, jolloin lasit voidaan puhdistaa helposti myös ulkopuolelta. Kannattaa kysyä myös uutuuksiamme Clear Glass sekä Smart Glass soveltuvuudesta sinun kohteeseesi

 

Turvallinen ja kestävä valinta

Kaikki parvekelasimme ovat karkaistua turvalasia, paksuudeltaan 6 mm – 10 mm. Alumiiniprofiilit sekä liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu Suomen keliolosuhteita kestävästä materiaalista, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden. Tarjoamme parvekelasituksille viiden vuoden materiaalitakuun ja asennukselle kahden vuoden takuun. Lasituksemme eri lukitus vaihtoehdot on suunniteltu turvallisiksi ja helppokäyttöisiksi, ottaen huomioon, ettei pienet lapset onnistu availemaan lukituksia. Parvekelasijärjestelmä suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä, vähentäen merkittävästi saneeraus- ja huoltotarpeita säästäen euroja.

 

Ota yhteyttä ja keskustele asiantuntijoidemme kanssa

Jos haluat keskustella tarkemmin parvekelasitusten, niiden huoltojen tai pesujen ja itsestään puhdistuvan pinnoitteen tarpeesta, soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme ja varmistamme, että saat parhaan mahdollisen palvelun ja ratkaisun parvekkeellesi.

 

Nyt meiltä 6kk korotonta maksuaikaa, vaikka uutta parvekelasitusta varten.

Tarjouspyyntö

Parvekelasitukset

Asiakaskokemukset

”Tilasimme parvekelasitukset yksilöllisesti koko taloyhtiöön. Jokainen sai tilata haluamansa tyyppisen parvekelasituksen. Me olemme kyllä tyytyväisiä toteutukseen. Kiitos siitä.”