Parvekelasitukset

Asentamamme parvekelasitus antaa kotiin mukavasti lisätilaa, kun parveke on suojassa tuulelta, sateelta ja lumelta.

You are here:

PARVEKELASITUKSET JA HUOLLOT

Parvekelasitukset ja huollot toteuttaa tytäryhtiömme Lasipatio Oy. Parvekelasitukset toteutetaan luotettavasti sovitussa aikataulussa koko Uudellamaalla. Saat myös parvekelasien huollot taloyhtiöllesi kätevästi erikoisliikkeestä. Asentamamme parvekelasitus antaa kotiin mukavasti lisätilaa, kun parveke on suojassa tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä parvekkeella on mukava viettää aikaa. Parvekelasitus eristää myös ylimääräistä ääntä ja säästää energiaa.

Helppokäyttöinen ja -hoitoinen parvekelasi

Parvekelaseja on helppo avata, sulkea ja pestä. Avatessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinälle, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Turvallinen ja kestävä parvekelasi

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Lasin paksuus on 6 mm tai 8 mm. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Parvekelasituksella on viiden (5) vuoden materiaalitakuu ja asennuksella kahden (2) vuoden takuu. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen. Parvekelasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä aikavälillä.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella tarkemmin parvekelasituksista tai niiden huollosta.

Tarjouspyyntö

Parvekelasitukset

Asiakaskokemukset

”Tilasimme parvekelasitukset yksilöllisesti koko taloyhtiöön. Jokainen sai tilata haluamansa tyyppisen parvekelasituksen. Me olemme kyllä tyytyväisiä toteutukseen. Kiitos siitä.”