Itsepuhdistuva lasipinnoite - Clear Glass pitää lasit kirkkaana

Clear Glass toimii kuten "tarttumaton" paistinpannu, joka estää epäpuhtauksien tarttumisen lasin pintaan ja rajoittaa korroosion ja kemiallisen vaikutuksen aiheuttamia vaurioita.

Itsepuhdistuva lasipinnoite on helposti puhdistettava ja suojaa lasipintoja korroosiolta, sääolosuhteilta ja kemikaaleilta. Lasipinnat kestävät paremmin, pysyvät puhtaampina ja vaativat vähemmän pesukertoja.

Anna ikkunoiden, eri lasien sekä keraamisten pintojen kestää ja puhdistautua kuin itsestään Clear Glass-käsittelyn avulla.

Miten ClearGlass toimii?

Itsepuhdistuva Clear Glass -käsittely levitetään tavalliseen lasiin tai keraamiselle pinnalle nestemäisessä muodossa. Se siloittuu lasin pintaan muodostaen vahvan kemiallisen sidoksen, joka antaa lasille sekä korkean suojan, että kestävyyden, toisin sanoen päivittää sen Clear Glass-lasiksi. 

Itsepuhdistuva Clear Glass lasi tarjoaa ”non-stick” suojan, joka helpottaa puhdistamista ja vähentää bakteerien kasvua. Se vähentää siis puhdistustarvetta sekä puhdistustiheyttä.

Kokonaisuudessaan Clear Glass on suunniteltu tarjoamaan kestävää ja tehokasta suojaa lasipinnoille, helpottaen huomattavasti lasipintojen ylläpitoa ja kunnostusta. Samalla se parantaa estetiikkaa ja toiminnallisuutta lähes missä vain käyttöympäristöissä risteilylaivojen merisuolaisilta kansilta pölyisten alueiden aurinkopaneloiduille katoille.

Itsepuhdistuvan lasipinnoiten edut eri käyttökohteisiin

Aurinkoenergialasit ja -paneelit

Clear Glass säilyttää valonläpäisyn pidempään ja parantaa siten energian talteenottoa ja alentaa ylläpitokustannuksia.

Aurinkoenergialasien ja -paneelien tehokkuudella on suora yhteys lasin valonläpäisevyyteen ja siten lasipinnan puhtauteen. 

Tutkimusten mukaan aurinkopaneelit toimivat vain parhaimmillaan 80 %:n hyötysuhteella käyttöikänsä aikana lasin likaantumisen vuoksi. Mitä puhtaampi lasi, sitä tehokkaampi lopputulos. 

Lasinen arkkitehtuuri

Lasipinnat pysyvät puhtaampina, kirkkaampina ja vaativat vähemmän pesukertoja, mikä voi tarkoittaa merkittäviä puhtaanapitosäästöjä. 

Ulkoinen kuluma ei myöskään ole yhtä voimakasta. 

Kodin lasipinnat: ikkunat, kylpyhuoneet ja keittiö

Ikkunat, viherhuoneet ja kattoikkunat: lisää päivänvaloa, selkeyttä ja hyvinvointia. Vähentää sormenjälkien ja tahrojen näkymistä koriste- ja hiekkapuhallettuilla lasipinnoilla.

Peseytymistilat ja suihkuseinät: vähentää kalkin ja vesiläiskien kertymistä, helpottaa lasin puhdistusta. 

Helpottaa keittiön puhtaanapitoa ja vähentää bakteereja jopa 97%.

Merialukset ja julkisen liikenteen kulkuvälineet

Parantaa näkyvyyttä ikkunoista, vähentää puhdistustarvetta ja helpottaa puhdistusta.

Puhtaat ja kirkkaat lasit lisäävät ennen kaikkea matkustajien viihtyvyyttä ja tyytyväisyyttä.  

Miksi valita juuri meidät?

”Non-stick”

Ei-reaktiivinen kovettumisen jälkeen. Toimii kuin ”tarttumaton” pinta paistinpannuissa – aina paljon helpompi puhdistaa ja pitää puhtaana.

Kestävä

Kestää lasin suurimpien vihollisten (kosteus, emäksisyys, lika), hyökkäyksiä säilyttäen alkuperäisen läpinäkyvyyden, kirkkauden ja puhdistettavuuden.

Vahva suorituskyky.

Kestää kaikentyyppistä likaa: orgaanista (esim. liikennesaasteet, lintujen jätökset, siitepölyt) ja epäorgaanista (esim. kova vesi, rakennuksen valuma, metallioksidit).

Energiaa säästävä ja ”vihreä”.

Vähentää energian tarvetta lasinpesussa keskimäärin 50 % – vähentää päästöjä, puhdistuskemikaalien käyttöä ja hiilijalanjälkeä sekä säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Monipuolinen.

Helposti sovellettavissa lasin toimitusketjun kaikkiin vaiheisiin – uusiin ja vanhoihin. Sopii myös kaikentyyppisille laseille, niin ulko- ja sisätiloihin.

Valoa tehostava.

Säilyttää alkuperäisen valonläpäisykyvyn ja päivävalon – parantaa tuottavuutta ja rakennuksen asukkaiden hyvinvointia.

Antimikrobinen.

Estää bakteerien tarttumista, virusten ja sienten kasvua kohteissa, joissa hygienia on ensiarvoisen tärkeää.

Vaaraton.

Ei luokiteltu syttyväksi tai myrkylliseksi – turvallinen käyttää.

Kokeiltu ja testattu pitkiä aikoja todellisissa kenttäolosuhteissa.

Kaikenlaisille lasityypeille kaikenlaisissa paikoissa (kaupunki, maaseutu, merenranta) ja kaikenlaisissa olosuhteissa (kuuma, kylmä, kuiva, kostea, tuulinen, hiekkainen).

Keitä me olemme?

Lasiliike.fi on täyden palvelun lasiliike. Olemme luotettu ja pidetty suomalainen yhteistyökumppani alumiini- ja lasirakentamisessa. Valmistamme ja asennamme lasituotteet Suomessa 40 vuoden kokemuksella ammattitaitoisesti yritysasiakkaille, taloyhtiöille ja kuluttajille.

Toimimme yhteistyössä lasit valmistavan kumppanimme kanssa. Kumppanimme on aurinkosähköteknologiaan erikoistunut suomalainen yritys, joka kehittää innovatiivisia menetelmiä tuottaa uusiutuvaa aurinkosähköä.

Lasiliike.fi tunnetaan siitä, että hoidamme työmme laadukkaasti ja aikataulussa asiakas huomioiden. Meillä on jatkuva henkilöstön koulutusohjelma, jolla varmistamme erityisosaamisen luvanvaraisiin töihin. Näin pystymme vastaamaan jatkuvasti muuttuviin markkina- ja asiakastarpeisiin.

Palvelemme valtakunnallisesti – ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä