Palvelut

RAKENNA LASISTA – KAIKKI PALVELUT

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttaa lasiprojektisi ammattitaidolla

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva lasiliike, jonka lasimestarit taitavat kaikki lasitusalan projektit. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Palvelemme mielellämme kaikkia asiakkaita. Kuluttajana saat meiltä helposti kaikki lasit ja lasitukset saman katon alta. Toteutamme sinulle lasin leikkaukset pieniinkin lasitöihisi. Tervetuloa palveltavaksi Herttoniemen myymälään arkisin klo 7-16.

Asiakas saa aina kaiken helposti saman katon alta suunnittelusta asennukseen. Meillä on vuosilymmenien kokemus  ja ammattitaito lasituspalveluista Helsingin alueella. Palvelemme asiakkaitamme nykyisin koko Uudenmaan alueella.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

 

Toteutamme vaativatkin alumiini- ja lasirakentamiskohteet kokonaispalveluna nopeasti ja kokonaistaloudellisesti. Tarjoamme kaikki lasituspalvelut lasimestarin ammattitaidolla kuluttajille, huoltoyhtiöille, kiinteistönomistajille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja yrityksille. ProjektiSI meillä vetää oma projektipäällikkösi, joka vastaa koko projektin onnistumisesta suunnitellusti budjetissa. Saat kaiken suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Kokonaispalvelupakettiimme kuuluu rakennesuunnittelu, alumiinirakenteiden pintäkäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus.

Katso video parvekelasituksista.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kustannustehokkaasti näyttävät lasiseinät ja alumiiniulko-ovet 12:een porraskäytävään As Oy Mellunporoon Helsingissä avaimet käteen -kokonaisurakkana, 2018.

 

 

Asiakas saa korkeatasoisen palvelun kaikissa lasialan haasteissa. Neuvomme ja autamme sopivien lasien valitsemisessa. Lasiasiantuntijamme ovat käytettävissäsi aina. Olemme täyden palvelun lasitalo. Pinetkin lasienleikkuut ja lasipalvelut ovat intohimomme. Olet tervetullut aina meille jokaisen lasiongelmasi kanssa. Parhaan ratkaisun lasiasiaasi löydät kanssamme.

 

Kaikki lasit ja lasituspalvelut pääkaupunkiseudulla

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Asensimme lämpölasit uuteen Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin.

Lisäksi meiltä saat nostopalvelut imukuppinostot kuorma-autolla ja hiab-nosturilla haastaviinkin kohteisiin. Työturvallisuus on meille tärkeä asia, jonka huomioimme aina.

Vuosisopimus on hyvä ratkaisu korjauslasituksissa ja kiinteistön lasituspalveluissa. Palvelemme 24h koko Uudellamaalla. Keskittämällä kaikki kiinteistösi ja yrityksesi lasituspalvelut meille, saat kaiken helposti yhdellä soitolla saman katon alta. Soita 09 755 7979, räätälöidään monipuolisesti juuri teille sopiva vuosisopimus. Kysy vuosisopimustarjousta.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

Parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu 8, Vuosaari, Helsinki, 2015.

 

Lasirakentaminen ja LASILLA sisustaminen

Rakentamisessa, remontoimisessa ja sisustuksessa lasilla on monimuotoisia käyttötapoja. Lasi on läpinäkyvä, tilaa luova elementti, jonka avulla voit toteuttaa rajattomasti yksilöllisiä ratkaisuja. Lasi on helposti puhtaana pidettävä ja kestävä materiaali, joka kestää aikaa. Korkeat lasilinjat arkkitehtuurissa luovat tutkitusti huomattavasti lisää asumisviihtyisyyttä.

 

Laajan tuotevalikoimamme lisäksi asiantunteva ja palveleva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään sopivimmat lasitukset kiinteistösi erilaisiin kohteisiin: Terassilasit, parvekelasit, saunan lasiovet, ikkunat ja lasiseinät, suihkuseinät, keittiölasitukset, kaidelasit ja kaidelasijärjestelmät, lasiovet, kalustelasit sekä kiinteät lasikatteet ja lasitukset.

Katso video terassilasituksista.

 

Printtikuosit esillä myymälässämme ja verkkosivuillamme

Sisustuslasit ja keittiön välitilan lasit suoraan valmistajalta edullisesti asennettuna.

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Asensimme erkkerilasijulkisivut uuteen Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Lasikattoremontti toteutettiin sovitussa aikataulussa ja budjetitssa kokonaispalveluna Pörssitaloon Helsingissä.

Toteutimme täydellisen lasikaton ja sen almumiinirakenteiden peruskorjauksen Pörssitalon lasikatolle Helsingissä 2017.

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä arkisin klo 7-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.