Vuosisopimukset

Vuosisopimuksen solmimalla vältät yllättävät kustannukset.

You are here:

VUOSISOPIMUKSET

Laadimme edullisia vuosisopimuksia organisaatioille, joille ikkunoiden, peilien tai muiden lasien hajoaminen on säännöllistä.

Kun laseja on tarvetta vaihtaa tai korjata usein on paljon raskaampaa joka kerta miettiä, kuka tulee vaihtamaan lasin ja millä hinnalla. Vuosikustannusten laskeminen ennakkoon on lähes mahdotonta. Vuosisopimus ratkaisee nämä ongelmat.

Vuosisopimus käy monenlaisille toimijoille

Vuosisopimus sopii monille tahoille, joilla on tarpeita säännöllisille lasien vaihdoille tai korjauksille. Tällaisia organisaatioita ovat tyypillisesti esimerkiksi huoltoyhtiöt, isännöintitoimistot, kauppakeskukset, rakennus- ja vuokrayhtiöt, kaupungit ja kunnat, koulut, hotellit ja sisustusliikkeet.

Vuosisopimuksen edut

Vuosisopimuksen solmimalla vältät yllättävät kustannukset. Kulut pienenevät ja hallinnolliset toimenpiteet vähenevät kun lasien vaihdot toimivat nopeasti ja luotettavasti kiinteällä hinnoittelulla ja valmiiksi sovitulla mallilla. Hyötyjä ovat siis edullisuus, luotettavuus, nopeus ja oma yhteyshenkilö.

Ota yhteyttä

Onko teillä tarvetta säännöllisille lasinvaihdoille? Ole yhteydessä, niin sovitaan tapaaminen ja neuvotellaan vuosisopimus kuntoon.

Oletko jo aiemmin hyödyntänyt IHL:n palveluita, mutta et ole vielä vuosisopimusasiakkaamme? Sovitaan tapaaminen ja keskustellaan teille edullisimmasta mallista.

Tarjouspyyntö

Vuosisopimukset

Asiakaskokemukset

”Olemme tehneet vuosia yhteistyötä Itä-Helsingin Lasin kanssa ja nykyään meillä on voimassa oleva vuosisopimus. Vuosisopimuksessa olemme sopineet yhteistyön ehdot ja saamme palvelun aina nopeasti ja valmiiksi neuvoteltuun hintaan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä lasiliikkeen monipuoliseen palveluun sekä pikaisissa ovilasin korjauksissa että vaativammissa lasitusprojekteissa.”
Palvelupäällikkö Erkki Vuorio, Are Oy, Helsinki, 2020