Parvekelasihuolto

Huollamme parvekelasituksia mallista ja merkistä riippumatta.

You are here:

Parvekelasihuolto – mallista ja merkistä riippumatta

Meidän huoltopalvelumme varmistavat, että parvekelasituksesi pysyy optimaalisessa kunnossa, mallista ja merkistä riippumatta. Säännöllinen huolto pidentää parvekelasien elinikää ja varmistaa niiden moitteettoman käytettävyyden. Käytämme ainoastaan kyseiseen malliin tarkoitettuja varaosia, mikä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 

Säästä aikaa ja rahaa kesäkunnostuksella

Valmistaudu kesään parvekelasien Pesu ja huolto -paketilla, joka tekee parvekkeesta viihtyisän ja taloyhtiöstä huolitellun. Kun tilaat parvekelasien huollon ja pesun koko taloyhtiölle yhtä aikaa, hyödyt rahaa säästävästä pakettihinnasta. Pesun yhteydessä mahdollista tilata Clear Glass käsittely lasipinnoille, mikä estää likaa tarttumasta ja vähentää pesukertoja huomattavasti.  Tämä ei ainoastaan säästä rahaa, vaan myös aikaa ja vaivaa, minimoiden samalla häiriöt asukkaille ja muille kiinteistössä liikkuville.

 

Valtakunnallinen palvelu – olemme aina lähelläsi

Tarjoamme palveluitamme valtakunnallisesti, mikä tarkoittaa, että voimme huoltaa parvekelasituksesi missä tahansa Suomessa. Ole yhteydessä myyntitiimiimme, niin saat tarkan kustannusarvion pienistä ja suurista huoltokohteista. Meidän ammattitaitoiset asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan sinua ja varmistamaan, että parvekelasituksesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jos parvekelasituksesi kaipaa huoltoa tai haluat kuulla lisää palveluistamme, ota rohkeasti yhteyttä. Tarjoamme kilpailukykyisiä hintoja ja kattavaa palvelua. Pyydä tarjous ja varmista, että parvekkeesi on valmis kesään.

Tarjouspyyntö

Parvekelasihuolto