Parvekelasit kesäkuntoon – Pesu ja huolto tekevät parvekkeesta viihtyisämmän ja taloyhtiöstä huolitellumman

Kevät tulee ja pitkään odotettu auringonvalo paljastaakin parvekelasien lian. Tuttu ongelma?

Ammattilaisvinkki: Teetä koko taloyhtiön parvekelasien pesut kerralla. Vältät valumat, työläät pesuviikkojen sopimiset ja yksittäiset, hintavat laskut. Samalla on hyvä idea, ellei jopa lähestulkoon välttämätöntä, huomioida parvekelasien huolto.

Kyllä, parvekelasitkin pitää huoltaa – suositus on viiden vuoden välein. Milloin teidän taloyhtiön tai kiinteistön parvekelasit on viimeksi huollettu?

Tarjoamme nyt parvekelasitusten kesäkunnostuksen, joka sisältää pesun, huollon ja kaikki muut lisäpalvelut räätälöidysti.

Tilaamalla parvekelasien huollon ja pesun koko taloyhtiölle samassa paketissa, säästät rahaa, sillä tarjoamme kesäkunnostukselle tehokkaan pakettihinnan. Lisäksi säästät aikaa ja vaivaa sekä minimoit häiriön asukkaille ja muille kiinteistössä liikkuville. Palvelemme valtakunnallisesti!

Parvekelasien pesu ja huolto kannattaa yhdistää

Parvekekausi on alkamassa – toimi nopeasti, niin aikataulutamme parvekelasien kesäkunnostuksen toiveidesi mukaan!

 

Kun koko taloyhtiön parvekelasit pestään ja huolletaan kerralla kuntoon yhden kumppanin toimesta, hyödyt pakettihinnoittelusta.

Hintatehokkuutemme perustuu mm. oman kaluston käyttöön sekä 40 vuoden kokemukseemme lasihuollon parissa – suoriudumme kesäkunnostuksesta näppärästi rutiinilla. Hoidamme lasijulkisivujen ja kiinteiden parvekelasien pesut ulkopuolelta nostimen avulla ja parvekelasien huollot sisäkautta.

Tarkoittaako tämä, että parveke tulee siivota ennen huoltoa? Ei toki. Voi olla, että inspiroidut kesäsiivoukseen ja kukkien asetteluun, kun auringonvalo paistaa puhtaista ikkunoista, mutta ammattilaisemme tarvitsevat vain pienen tilan tikkaille. Tämän pystymme tarvittaessa järjestämään itse. Sinun tehtäväksesi jää nauttia lopputuloksesta.

Palvelemme myös yksittäisiä asukkaita, mutta hintatehokkuuden saavutamiseksi suosittelemme pesettämään ja huollattamaan koko taloyhtiön tai kiinteistön samalla kertaa. Pyydä meidät paikan päälle – tulemme ilomielin kertomaan palveluistamme tai kustannusarviostamme suoraan taloyhtiön hallitukselle. Voimme tehdä samalla maksuttoman alkukartoituksen.

Parvekelasien kesäkunnostukseen voi kuulua esimerkiksi:

• Kokonaisvaltainen parvekelasien huolto
• Parvekelasien pesu
• Parvekkeiden lasikaiteiden pesu
• Lasijulkisivujen pesu
• Porraskäytävien ikkunoiden pesu
• Itsestäänpuhdistava pinnoite parvekelaseihin
• Sähköiset älykalvot, näkösuojat ja muut parvekeverhot ja -kaihtimet
• Kaikkiin lasituotemerkkeihin varaosien täysi saatavuus

 

Milloin parvekelasien huolto on tarpeen?

Merkkejä siitä, että on korkea aika parvekelasien huollolle:

  1. Vettä tai lunta tupruttaa sisään tiivisteiden välistä
  2. Lasit jumittavat, kun avaat tai suljet niitä
  3. Tiiviste tai muu osa repsottaa
  4. Seinästä puuttuu lukkomekanismi tai se on rikkoutunut

Parvekelasien huollossa mm. tarkastamme ja tarvittaessa kiristämme säädöt. Tämä on tärkeää, sillä väärin säädetyt lasit eivät lukkiudu kunnolla ja saattavat pahimmillaan jopa lepattaa tuulessa. Tuulessa vapaasti liikkuvat lasit taas ovat alttiita rikkoutumaan. Jos painava parvekelasitus pääsee irtoamaan ja putoamaan kokonaisena elementtinä, se aiheuttaa vakavan turvallisuusriskin. Varmistamme huollossa, että parvekelasitus on turvallisessa toimintakunnossa ja että se aukeaa, liukuu ja lukittuu helposti.

Riski koskee erityisesti vanhoja lasitusjärjestelmiä, jossa turvamekanismit ovat jäykkiä. Sen vuoksi säännöllinen huolto on tärkeää. Huollossa vaihdamme myös rikkinäisiä osia ja tiivisteitä tarpeen mukaan.

Asennetaanko samalla älykalvot? Hyödynnä täyden palvelun lasiliikettä

Meiltä saat samalla lisätuotteet käytettävyyden ja mukavuuden parantamiseen.

Älykalvot

Sähköiset älykalvot asennetaan parvekelasien ja lasikaiteiden sisäpuolelle. Älykalvo mahdollistaa pimennyksen säätelyn kätevästi kaukosäätimellä. Saat näkösuojan tai helpotusta auringonpaisteelta ja kuumuudelta yhdellä napin painalluksella.

Itsestään puhdistuva pinnoite

Itsestään puhdistuva lasi kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Tämä loisto-ominaisuus hoituu kuitenkin helposti pitkävaikutteisen pinnoitteen avulla. Pinnoitteen teho kestää jopa useita vuosia ja se perustuu kosteuden ja auringon hajasäteilyn aktivoimaan hylkivyyteen.

Perinteiset parvekeverhot

Meiltä saat myös koko taloyhtiölle yhtenäiset perinteiset parvekeverhot sekä laseihin että kaiteisiin.

Parvekelasityöt toteuttaa tytäryhtiömme Lasipatio. Lasipatioon on keskitetty perheyhtiökonsernin paras parvekelasi- ja lasiterassiosaaminen.

“Asiakkaamme yleisin palaute on, että hyvin meni! Saamme kehuja sovitussa aikataulussa pysymisestä ja kilpailukykyisestä hinnasta. Reipas palvelualttius onkin ylpeytemme.” 

Ari Pakarinen

Kuuluuko parvekelasien huolto taloyhtiölle?

Ensisijainen vastuu parvekelasien turvallisuudesta on omistusasunnoissa osakkaalla. Poikkeuksena tästä on tilanne, jossa asunto-osakeyhtiö on teettänyt koko talon lasituksen, jolloin vastuu on taloyhtiön hallituksella ja isännöitsijällä.

Parvekelasien pesua ja huoltoa vankalla kokemuksella

Kokemuksemme parvekelasien pesusta ja huollosta ulottuu aina 90-luvulle asti, jolloin parvekelasit tulivat markkinoille Suomessa. Olemme erikoistuneet tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka kattavat tämän päivän uusimmat innovaatiot, kuten älykalvot ja lialta suojaavat pinnoitteet.

Tarjoamme myös mahdollisuuden uusia vanhat lasitukset kokonaan tai päivittää olemassa olevat järjestelmät nykyaikaisiksi. Meiltä saat kaiken samalla kertaa.

Miksi valita Lasiliike.fi:

  1. Markkinajohtaja Suomessa lasien huollossa ja korjauksessa
  2. Suomen suosituin ja eniten käytetty lasiliike
  3. Vakaa kumppani 40 vuoden lasialan kokemuksella
  4. Palvelemme myös uudiskohteissa ja projekteissa
  5. Kahden vuoden takuu kaikille palveluille

Ota yhteyttä, niin laitamme parvekelasit kesäkuntoon

Säännöllinen parvekelasien huolto lisää lasituksen elinikää ja pitää käytettävyyden hyvänä. Huollamme parvekelasit alkuperäisillä varaosilla, mallista ja merkistä riippumatta.

Parvekelasien pesu ja huolto luonnistuvat meiltä valtakunnallisesti niin Turussa, Tampereella, Helsingissä kuin Oulussakin – ja kaikkialla näiden välillä.

Soita tai jätä soittopyyntö, niin palaamme sinulle 24 tunnin sisällä! Aloituskeskustelun

jälkeen saat kustannusarvion kiinteistöllesi tai taloyhtiöllesi. Parhaimmassa

tapauksessa olemme työn touhussa parvekkeellasi jo 3 vuorokauden kuluttua.

Toteutamme työt aina avaimet käteen -periaatteella.

Tilaa heti