Korjaus ja rakennuslasit

Korjaus- ja rakennuslasit sinulle toteuttaa Uudenmaan johtava lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy.

You are here:

KORJAUS- JA RAKENNUSLASIT

Korjaus- ja rakennuslasit sinulle toteuttaa Uudenmaan johtava lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy. Saat kaikki lasit ja  lasituspalvelut yhdestä numerosta: 09 755 7979. Kun rakennat, voit tilata meiltä kaikki talosi lasit, lasitukset, lasikaiteet, lasiterassit ja -katot.

Palvelemme myös isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, huoltoliikkeitä, yrityksiä, kiinteistöjen omistajia ja rakennusliikkeitä monipuolisesti kaikissa lasituspalveluissa. Tehdään teille rakennus- ja korjauslasituksiin edullinen vuosisopimus.

Monipuolinen korjaus- ja rakennuslasien tarjonta

Tuotantoomme kuuluvat perinteisten lasitusten lisäksi lasiovet ja parvekelasit, terassilasit ja -katokset, lasitetut kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasitukset, keittiölasitukset sekä kalustelasit ja siirrettävät tilanjakajina toimivat siirtolasiseinät. Mikäli tarvitset korjattavaan kohteeseesi teknisiltä ominaisuuksiltaan vaativampaa lasia, kattavasta erikoislasivalikoimastamme löydetään sinulle oikean lasin.

Korjaus- ja rakennuslasituksien vuosisopimus on kustannustehokas ratkaisu

Vuosisopimus on todella järkevä ratkaisu niin korjauslasituksissa kuin rakentamisessakin. Isännöitsijän kannattaa hankkia taloyhtiöllenne kaikki lasituspalvelut saman katon alta.

Isännöitsijöille, taloyhtiöille, huoltoyhtiöille, yrityksille ja julkisille kiinteistöpalveluille tarjoamme nopean, tehokkaan ja hinnaltaan kilpailukykyisen vuosisopimuksen lasikorjauksiin. Soita 09 755 7979 ja pyydä tarjous.

Korjaus- ja rakennuslasien asennus Uudellamaalla

Lasimestarimme ovat kokeneita lasialan ammattilaisia, joten kaikki asennustyöt käyvät nopeasti ja siistillä lopputuloksella. Lasimestarillamme on autossaan aina valmiina erilaista lasia, josta hän pystyy heti paikan päällä työstämään uuden lasin rikkoutuneen tilalle.  Ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous lasituspalveluista.

Pyydä tarjous korjaus- ja rakennuslaseista

Ota rohkeasti yhteyttä ja tilaa suunnittelukäynti kohteeseesi. Kysy lisätietoja lasirakentamisesta asiantuntijaltamme ja jätä tarjouspyyntö. Asiantuntijamme laskee sinulle tarkan tarjouksen ja laatii aikataulun rakennusprojektiisi sopivaksi. Saat helposti kaikki lasirakentamiseen liittyvät palvelut ja tuotteet saman katon alta avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen kotimaiselta valmistajalta.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella korjaus- ja rakennuslaseista tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Korjaus ja rakennuslasit