Korjauspäivystys 24/7

Kun tarvitset luotettavan lasimestarin paikalle 24h heti, soita 0400 431 442

You are here:

Korjauspäivystys 24/7

Korjauspäivystys 24/7 on rikkoutuneiden tai muuten vahingoittuneiden lasien ympärivuorokautinen korjauspalvelu. Pääkaupunkiseudulla ympärivuorokautisesti päivystävä 24/7 korjauspalvelumme hoitaa kaikki lasien korjaustyöt viipymättä. Jos ikkunasi hajoaa, liikkeeseesi murtaudutaan tai kiinteistösi tarvitsee lasitusapua, kannattaa ottaa yhteys numeroomme 0400 431 442.

Nopea apu

Soitettuasi 24/7 korjauspalveluumme pääkaupunkiseudulla, päivystävä lasimestarimme on vahinkopaikalla puolessa tunnissa. Lasimestarilla on asennusautossa lasia mukana, joten korjaus voidaan tehdä jopa paikan päällä.

Korjaamme kaikki lasit heti vaikka keskellä yötä ja myös pyhäpäivinä. Lopullinen korjauslasitus toteutetaan asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti.

Korjauspäivystys 24/7 hyödyt

Vahingon sattuessa on monesti tärkeää saada apua nopeasti lisävahinkojen välttämiseksi. Talvipakkasella kodin lämpö karkaa, lumi sataa rakennukseen sisälle ja säpäleiksi lyöty myymälän näyteikkuna suorastaan houkuttelee varkaita. Nopean korjauksen lisäksi korjauspäivystyksemme hyötyjä ovat luotettavuus, saatavuus, ammattitaito ja kustannustehokkuus.