Lasiprojektit

Onko mielessäsi saneeraus, parvekelasien uudistaminen tai haastava sisustusprojekti? Me toteutamme sen suunnittelusta asennukseen asti.

You are here:

Lasiprojekteissa kannattaa käyttää ammattiapua – me autamme alusta loppuun

Lasin käyttö rakennusprojekteissa tuo mukanaan ainutlaatuisia esteettisiä ja toiminnallisia etuja, mutta sen erityislaatuisuuden vuoksi on tärkeää käyttää asiantuntijaa jo suunnitteluvaiheesta alkaen. Me tarjoamme kattavaa tukea lasiprojektisi jokaisessa vaiheessa, oli kyseessä sitten lasin hyödyntäminen rakennuksen julkisivussa, sisätiloissa, parvekelasituksissa, siirtolasiseinien uudistamisessa kauppakeskukseen tai toimiston lasikaton rakentamisessa.

Kokemusta ja asiantuntemusta lasiprojekteihin

Meillä on vuosikymmenten kokemus lasiprojekteista ja syvällinen ymmärrys lasin toiminnallisuudesta ja lainalaisuuksista. Tämä tekee meistä luotettavan kumppanin, joka voi auttaa sinua hyödyntämään lasia parhaalla mahdollisella tavalla. Älä epäröi kysyä näkemystämme – meidän asiantuntemuksemme on apunasi.

Avaimet käteen -ratkaisut lasiprojekteille

Tarjoamme myös avaimet käteen -ratkaisuja, jos haluat, että hoidamme koko projektin puolestasi. Hyvä suunnittelu ja työnvalvonta ovat onnistuneen projektin kannalta avainasioita, minkä vuoksi nimeämme aina vastuuhenkilön kulloiseenkin projektiin. Vastuuhenkilömme varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti ja että laatu sekä aikataulut pitävät.

Ammattiylpeitä työssään

Henkilökuntamme koostuu ammattilaisista, jotka pitävät laatua ja aikataulussa pysymistä itsestäänselvyytenä. Voit siis huokaista helpotuksesta ja luottaa siihen, että projekti on osaavissa käsissä alusta loppuun.

Ota yhteyttä ja keskustele lasiprojektistasi

Jos haluat keskustella lasiprojektistasi tarkemmin tai tarvitset asiantuntijan apua suunnittelusta toteutukseen, ota meihin yhteyttä. Soita tai jätä yhteydenottopyyntö; autamme mielellämme ja varmistamme, että lasiprojektisi on menestys.

Tarjouspyyntö

Lasiprojektit