Lämpölasit

Moni liiketila ja koti hyötyisi lämpölaseista, sillä lämmön lisäksi ne suojaavat hyvin myös melulta ja auringolta.

You are here:

Lämpölasi suojaa lämmön ja äänen lisäksi UV-säteiltä

Moni liiketila ja koti hyötyisi lämpölaseista, sillä lämmön lisäksi ne suojaavat hyvin myös melulta ja auringolta.

Olipa kyse toimiston lasikatosta, näyteikkunoista kauppakeskukseen, rapun ulko-oven lasituksesta tai omakotitalon ikkunoista, kannattaa materiaaliksi valita lämpö- eli eristyslasi.

Eri vaihtoehtoja lämpö- ja eristyslaseiksi meillä ovat auringonsuojalasit, eristyslasit ja eristyslasielementit sekä selektiivi- ja energiansäästölasit. Voimme myös suositella kohteeseen sopivaa lasia.

Meillä on vuosikymmenien kokemus eristyslaseista

Teemme sinulle lämpölasin mittatilauksena haluamillasi ominaisuuksilla. Myös lämpölasien muotoa ja ulkonäköä voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan vaikkapa kuvioiduilla tai värjätyillä laseilla.

Lämpölaseilla on monia eri rakenteellisia vaihtoehtoja. Rakenne suunnitellaan sen mukaan, mitä ominaisuuksia lasista halutaan. Meillä on vuosikymmeninen kokemus lämpölaseista.

Lasit koostetaan prässäämällä yhteen useampi kerros lasia, joiden väliin jätetään tiivis ilmatasku. Lämmöneristävyyttä voidaan vahvistaa pumppaamalla ilman tilalle Argon-kaasua.

Kelpuuta vain laatulasi

Kun harkitset eristyslasia, tarkista että se on saanut laatuleiman. Tuotantomme tarkastetaan ja hyväksytään vuosittain, minkä näet lasiemme rakennus- ja energiamääräykset täyttävistä CE- ja FI-merkinnöistä.

Näin varmistamme, että asiakkaana saat aina virheettömän lasin, jonka laatu on testattu ja teknologia ajan tasalla.

Toimitamme ja asennamme lasisi nopeasti, minne tahansa pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella lämpölaseista tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Lämpölasit

Asiakaskokemukset

”Itä-Helsingin Lasi Oy palveli meitä nopeasti ja ammattitaitoisesti näyteikkunamme rikkoutuessa syksyllä 2017. Lasiliikkeen lasimestari kävi ensin paikkaamassa ikkunan, otti mitat ja uusi lämpölasi saatiin asennuttua jo viiden päivän kuluttua vahingosta. Heidän oma lämpölasituotantonsa antoi meille mahdollisuuden saada uusi näyteikkuna asennettuna alle viikossa tärkeällä vuokralaisellemme”
Kauppakeskuksen kiinteistöpäällikkö, Helsinki, lämpölasin valmistus ja vaihto
”Itä-Helsingin Lasi Oy on luotettava yhteistyökumppani lasirakentamisessa. Toteutimme As Oy Mellunporossa 12:een porraskäytävään julkisivun lasiseinien peruskorjauksen uusimalla taloyhtiössä kaikki porraskäytävien lämpölasit , ulko-ovet ja alumiinirakenteet. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttui vaativan kohteen ammattitaitoisesti sovitun budjetin mukaisesti.”
Rakennuttajakonsultti Jouna Järviö, Tammer Talotekniikka Oy