Suihkulasiseinät

Itä-Helsingin Lasi Oy valmistaa suihkuseinät mittatilaustyönä karkaistusta lasista.

You are here:

SUIHKUSEINÄT

Itä-Helsingin Lasi Oy valmistaa suihkuseinät mittatilaustyönä karkaistusta lasista. Lasivaihtoehtoja on useita; kirkasta lasia sekä erilaisia kuvio- ja sävylaseja. Suihkuseinät ja -nurkkaukset ovat saatavana sekä kehyksettöminä että alumiinikehyksillä. Tuotantoomme kuuluu myös liukuvat ja taittuvat lasiseinät ja lasiovet.

Lasinen suihkuseinä osana kylpyhuonetta

Suihkutilan erottaminen muusta kylpyhuoneesta on helppoa lasisen suihkuseinän avulla, joka toimii myös näkösuojana ja lisää kylpyhuoneesi viihtyisyyttä ja toimivuutta. Monipuoliset suihkuseinämme ovat kestäviä, tyylikkäitä ja turvallisia vaihtoehtoja kylpyhuoneeseesi. Käyttöarvonsa lisäksi se myös nostaa asuntosi rahallista arvoa.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella suihkuseinistä tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Suihkulasiseinät

Asiakaskokemukset

”Taloyhtiömme teki kiinteistöön putkiremontin ja samassa yhteydessä laitettiin kylpyhuoneet ja keittiötkin uusiksi. Halusin vähän isomman suihkunurkkauksen ja tilasimme Itä-Helsingin Lasilta lasiset suihkuseinät. He osasivat hienosti huomioida kaikki yksityiskohdat valaisimen sijoitusta myöten. Kaikki tuli kerralla kuntoon. Sain vielä keittiön välitilan lasiinkin kauniin printtikuvion.”