Alumiinirakenteet

Kun haluat tehdä lasista sisäseinää, julkisivua, kattoa tai muuta vaativaa lopputulosta, me pidämme huolen, että lasi saa ympärilleen vahvat ja turvalliset alumiinirakenteet.

You are here:

Alumiini on turvallinen ja kestävä rakennemateriaali

Onko mielessäsi haastava projekti, johon liittyy lasirakentamista? Silloin on tärkeää huomioida lasielementtien turvallinen ja pitkäikäinen kiinnitys. Parhaiten onnistut alumiinilla.

Alumiinin vahvuudet rakennusmateriaalina ovat kantokyky, tyylikkyys, korroosion vastustuskyky ja helppohoitoisuus. Se on kestävämpää kuin puu ja voittaa keveydessään teräksen.

Vahva kokemus takaa sinulle parhaan lopputuloksen

Hoidamme lasiprojektiisi kestävät alumiinirakenteet suunnittelusta toteutukseen ja asennukseen työmaalla.

Asiakkaamme tietävät saavansa meiltä laadukkaan lopputuloksen, sillä meillä on kokemusta alumiinirakentamisesta kymmenien vuosien ajalta.

Voit antaa huoleksemme vaativankin lasiprojektin

Teemme asiakkaillemme sekä suuria sisälasiseiniä, vaativia lasijulkisivuja ja lasikattoja että haastavia siirtolasiseiniä ja alumiini-ikkunoita alumiinirakenteineen.

Materiaalina käytämme johtavien profiilitoimittajien rakennusjärjestelmien CE-hyväksyttyjä alumiiniosia. Valmistamme rakenteet haluttuun kokoon Roihupellon tehtaallamme.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella alumiinirakentamisesta tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Alumiinirakenteet

Referenssit

Asiakaskokemukset

”Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivujen lasiseinien täydellisen peruskorjauksen. Ulko-ovet vaihdettiin ja julkisivun alumiinirakenteet tehtiin valmiiksi Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotantolaitoksessa. Savunpoistoikkunat ja lämpölasit asennettiin heti samana päivänä kohteessa alumiinirakenteisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä lasiliikkeen monipuoliseen toimintaan julkisivuremontin yhteydessä.”
Isännöitsijä Susanna Myller, As Oy Mellunporo