Tuotteet

tuotteet RAKENTAMISEEN JA SISUSTAMISEEN

 

 

Itä-Helsingin Lasi lasituotteiden valmistajana

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

Valmistamme lasituotteet pitkällä kokemuksella ammattitaitoisesti niin kuluttaja- kuin yritysasiakkaillekin. Tuotantolinjamme sijaitsevat Helsingin Roihupellon teollisuusalueella. Lämpölasituotantomme palvelee asiakkaita tehokkaasti erityisesti pääkaupunkiseudulla. Asentajamme suorittavat lasiasennuksia kaikkialla Uudellamaalla. Lasituotteiden valmistajana olemme edullinen ja kustannustehokas lasiliike pääkaupunkiseudulla.

Katso video.

 

 

Lasituotteet

Lasin monet mahdollisuudet

Lasi taipuu moneen erilaiseen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali. Usein lasi mielletään pelkästään ikkunoiden, ovien ja seinien materiaaliksi, mutta siitä voi tehdä lähes mitä vain ja sen käyttö rakentamisessa onkin ilahduttavasti lisääntynyt voimakkaasti viime vuosina. Lasi eri muodoissaan luo valoisuutta, avaruutta ja yksilöllistä ilmettä, -tyylikästä arkkitehtuuria. Vedenkestävyytensä ansiosta lasi on mitä mainioin materiaali kosteisiin tiloihin ja ulkorakentamiseen.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy on toteuttanut lukuisia lasiseiniä, lasijulkisivuja, kaksoislasijulkisivuja, parveke- ja terassilasituksia lasikaiteineen. Soita asiantuntijallemme, 09 755 7979 ja tilaa sovi suunnittelukäynti. Lasiliikemme palveluita käyttävät myös monet arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat.

Katso video.

 

 

Lasiliikkeen laaja tuotevalikoima

Itä-Helsingin Lasin tuotevalikoimiin kuuluvat perinteisten lasiovien ja parvekelasien lisäksi parvekelasit, terassilasit ja -katokset, lasitetut kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasitukset, keittiölasitukset sekä kalustelasit.  Suosittuja ovat myös siirrettävät tilanjakajina toimivat siirtolasiseinät. Lisää mahdollisuuksia yksilöllisiin sisustus- ja rakentamisratkaisuihin saat kuvio- ja sävylaseilla, jotka ovat usein kuviointinsa ansiosta peittävämpi materiaali kuin perinteinen kirkas lasi. Lasipinnalle voi myös laminoida minkä tahansa kuvion tai kuvan.

Printtilasimallistomme on käytettävissäsi sisutus- ja keittiön välitilan laseihin. Vain mielikuvitus on rajana, joten kysy rohkeasti miten lasiliikkeemme Helsingissä voi toteuttaa juuri sinun ideasi. Printtilasit soveltuvat tyylikkäästi moniin kodin sisutusratkaisuihin.

Erikoislasivalikoimastamme löydät palonsuoja- ja ääneneristyslasit, luodinkestävät suojalasit ja paineenkestolasit. Mikäli tarvitset teknisiltä ominaisuuksiltaan tavallista vaativampaa lasia, kysy meiltä lisää ja anna Lasiliike Helsinki –palvelun löytää sinulle parhaat lasiratkaisut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.