Huoltopalvelut

Tarjoamme huoltopalvelut monipuolisesti kaikkien lasirakenteiden tarkastuksista kunnossapitoon – ammattitaidolla ja luotettavasti.

You are here:

Monipuolinen tarjonta lasirakenteiden huoltoon

Olipa huolto tarpeesi pieni tai suuri, älä epäröi ottaa yhteyttä ammattitaitoiseen tiimiimme. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut kaikenlaisille lasirakenteille, aina tarkastuksista kunnossapitoon. Meiltä saat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua, jonka tavoitteena on ajoissa havaita lasirakenteiden vauriot ja siten pidentää kiinteistösi elinkaarta sekä turvallisuutta. Erikoistuneet huoltotiimimme ovat valmiita hoitamaan kaikki lasihuollon tarpeet, kuten siirtolasiseinien huollot kauppakeskuksissa ja yleisissä tiloissa, lasirakenteiden tiivistykset, sekä parveke- ja terassilasitusten kunnossapidot.

 

Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Kiinnostuitko lasirakenteiden huoltopalveluistamme? Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai jätä yhteydenottopyyntö verkkosivuillamme. Asiantuntijamme ovat valmiita keskustelemaan kanssasi tarkemmin palveluistamme ja siitä, miten voimme auttaa sinua ylläpitämään lasirakenteidesi kuntoa ja turvallisuutta.

Tarjouspyyntö

Huoltopalvelut