Parvekelasit

Lasittamalla parvekkeesi saat jatkoaikaa kesälle ja lisää tilaa kotiisi.

You are here:

PARVEKELASIT

Lasittamalla parvekkeesi saat jatkoaikaa kesälle ja lisää tilaa kotiisi. Lasitettu parveke on olohuoneen jatke, jossa nautit olostasi mihin vuodenaikaan tahansa ja säästä riippumatta. Parvekelasit suojaavat parvekettasi ja ulkoseiniäsi kosteudelta, lumelta ja pölyltä, sekä vaimentavat liikenteen melua.

HELPPOKÄYTTÖINEN JA -HOITOINEN PARVEKELASI

Parvekelasit ovat asennettavissa lähes mille tahansa parvekkeelle. Se voidaan kiinnittää yhtä hyvin puuhun, betoniin tai teräkseen. Lasi materiaalina on kestävä, turvallinen ja helppohoitoinen. Vedenkestävyytensä ansioista lasi sopii oivallisesti ulkotiloihin.

Turvallinen ja kestävä parvekelasi

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Lasin paksuus on 6 mm tai 8 mm. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Parvekelasituksella on viiden (5) vuoden materiaalitakuu ja asennuksella kahden (2) vuoden takuu. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen. Parvekelasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä aikavälillä.

Pakettihintaan parvekelasit kesäkuntoon

Pesu ja huolto tekevät parvekkeesta viihtyisämmän ja taloyhtiöstä huolitellumman. Tilaamalla parvekelasien huollon ja pesun koko taloyhtiölle samassa paketissa, säästät rahaa, sillä tarjoamme kesäkunnostukselle tehokkaan pakettihinnan. Lisäksi säästät aikaa ja vaivaa sekä minimoit häiriön asukkaille ja muille kiinteistössä liikkuville.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella tarkemmin parvekelasituksista tai niiden huollosta.

Tarjouspyyntö

Parvekelasit

Asiakaskokemukset

”Tilasimme parvekelasitukset yksilöllisesti koko taloyhtiöön. Jokainen sai tilata haluamansa tyyppisen parvekelasituksen. Me olemme kyllä tyytyväisiä toteutukseen. Kiitos siitä.”