Lasikorjauspalvelut

Onko porraskäytävän ikkuna särkynyt tai siirrettävän lasiseinän lukko viallinen? Löydät kaikki tarvitsemasi lasituspalvelut yhdestä ja samasta puhelinnumerosta.

You are here:

Korjaamme kaiken lasiin liittyvän

Elämässä sattuu ja tapahtuu ja silloin saattaa lasi helistä. Onneksi apu on vain puhelinsoiton päässä. Olipa kyse kauppakeskuksen rikotuista ikkunoista tai naarmuuntuneesta lasipöydästä, me ratkomme lasiongelmasi lyhyelläkin varoitusajalla.

Olemme nopea ja huolehtiva lasiasioiden kumppani niin isännöitsijöille, taloyhtiöille ja huoltoliikkeille kuin yrityksille, kiinteistöjen omistajille ja rakennusliikkeille.

Palvelemme sinua pienissä ja isoissa lasihaasteissa koko Uudenmaan alueella. Kiireellisissä tapauksissa sinua auttaa ympärivuorokautinen korjauspäivystyksemme.

Lasihankintojen keskittäminen tuo säästöjä

Lasialan hinnoittelu on joskus monimutkaista, mikä voi tehdä tarjousten vertailusta vaikeaa. Helpottaaksemme asiakkaidemme elämää tarjoamme vuosisopimusta, joka suoraviivaistaa lasihankinnat. Mutkaton malli on tuonut meille paljon kehuja asiakkailtamme.

Vuosisopimuksen hyödyt vuosihyvitteineen korostuvat erityisesti toistuvissa lasituksissa ja korjauslasituksissa. Siksi se sopii erityisen hyvin kauppakeskuksille, rakennusliikkeille ja kiinteistöhuollolle.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella lasikorjauspalveluista tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Lasikorjauspalvelut

Asiakaskokemukset

”Taloyhtiömme yhden parvekkeen kaidelasi oli hajonnut. Itä-Helsingin Lasi Oy:n asentajat ottivat säröiksi hajonneen lasin pois ja vaihtoivat uuden sen tilalle kätevästi ja nopeasti. Hoitivat hienosti myös katutason valvonnan, ettei sirpaleita päässyt uutta lasia asennettaessa putoamaan kenenkään niskaan. Ammattimaista toimintaa ainakin minun mielestäni.”
Talonmies, As Oy, Vuosaari, Helsinki, 2018