Lasikorjauspalvelut

You are here:

Lasikorjauspalvelut

Onko ikkuna rikki tai ovilasi särkynyt? Tarjoamme ammattitaitoista lasikorjausta Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella. Meiltä saat nopean ja luotettavan ratkaisun kaikkiin lasiongelmiin.

Lasin korjaus ja korjaus lasitus

Elämässä sattuu ja tapahtuu, ja silloin saattaa lasi rikkoutua. Olipa kyseessä ikkunalasikorjaus, ovilasin vaihto tai muu lasin korjaaminen, me ratkomme lasiongelmasi lyhyelläkin varoitusajalla. Asiantuntevat ammattilaisemme hoitavat lasikorjaukset tehokkaasti ja turvallisesti.

Nopea lasipäivystys – 24h

Kiireellisissä tapauksissa voit luottaa 24h lasipäivystykseemme. Tarjoamme nopean avun ympäri vuorokauden, jotta saat lasiongelmat ratkaistua mahdollisimman pian. Ikkuna rikki tai lasi rikki? Me olemme aina valmiina auttamaan.

Lasikorjauksen hinta

Lasikorjauksen hinta voi vaihdella tapauskohtaisesti. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat palvelut. Pyydä meiltä tarjous lasikorjauksesta ja selvitetään yhdessä sinulle sopivin ratkaisu. Meiltä saat myös vuosisopimuksen, joka tuo selkeyttä ja säästöjä toistuvissa lasitustöissä.

Laadukkaat lasikorjauspalvelut Uudellamaalla

Olemme luotettava kumppani kaikissa lasikorjauksissa. Palvelemme isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, yrityksiä ja yksityisasiakkaita. Tarjoamme kattavat lasikorjauspalvelut Uudenmaan alueella, ja erityisesti Helsingissä. Lasin korjaus on meidän erikoisalaamme, ja me huolehdimme siitä, että lasisi ovat kunnossa.

Ota yhteyttä

Jos haluat tietää lisää lasikorjauspalveluistamme tai pyytää tarjouksen, ota yhteyttä. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö, niin autamme sinua kaikissa lasiin liittyvissä asioissa. Luota asiantuntevaan palveluumme – me olemme täällä sinua varten.

Tarjouspyyntö

Lasikorjauspalvelut

Asiakaskokemukset

”Taloyhtiömme yhden parvekkeen kaidelasi oli hajonnut. Itä-Helsingin Lasi Oy:n asentajat ottivat säröiksi hajonneen lasin pois ja vaihtoivat uuden sen tilalle kätevästi ja nopeasti. Hoitivat hienosti myös katutason valvonnan, ettei sirpaleita päässyt uutta lasia asennettaessa putoamaan kenenkään niskaan. Ammattimaista toimintaa ainakin minun mielestäni.”
Talonmies, As Oy, Vuosaari, Helsinki, 2018