Lasituspalvelut

Haastavankin lasitusprojektin läpivieminen onnistuu parhaiten kun urakan jokainen vaihe on hyvin suunniteltu.

You are here:

Asennuspalvelu – turvallinen ja kestävä ratkaisu lasien asentamiseen

Lasien asentaminen voi olla monimutkaisempaa ja vaativampaa kuin aluksi saattaa vaikuttaa. Meidän asennuspalvelumme tarjoaa ammattitaitoista apua, kun et ole varma, miten tilaamasi lasit tulisi asentaa. Varmistamme että lasien asennus suoritetaan turvallisesti ja kestämään tarkoitustaan, välttäen yleiset virheet ja vahingot materiaaleille ja varsinkin ihmisille. Paras lopputulos saadaan, kun asennamme sen minkä mittaamme.

Kattava asennuspalvelu kaikille lasituotteille

Asennuspalvelumme kattaa lasien, muovien ja peilien asennukset postiluukun lasista aina KONE:n pääkonttorin yli 900-lasin julkisivuremonttiin. Tarjoamme asiantuntevan tiimin, joka käyttää erikoistyökaluja ja imukuppeja lasien turvalliseen käsittelyyn ja asennukseen. Voimme myös toimittaa teille pelkät materiaalit, jos näin erikseen sovitaan.

Asennuspalvelun hyödyt:

  • Välttää kuljetusvirheet: Turvallinen kuljetus on kriittistä lasien eheyden kannalta. Lasien rikkoutuminen kuljetuksen aikana on valitettavan yleistä, mutta käyttämällä asennuspalveluamme voit olla varma, että lasisi saapuvat turvallisesti perille.
  • Estää väärinasennukset: Väärin asennetut lasit voivat aiheuttaa paitsi taloudellisia myös turvallisuusriskejä. Ammattitaitoinen asennustiimimme varmistaa, että asennus tehdään kerralla oikein.
  • Uudelleenasennus ja lasirakenteiden purku: Asennuspalvelumme kattaa myös uudelleenasennukset, jos ollaan irroitettu asiakkaan lasit, mutta kun puretaan vanhaa ja asennetaan uudestaan on aina riskinsä lasin hajoamiselle ja siitä emme voi ottaa vastuuta. Lisäksi suoritamme lasirakenteiden purkutöitä, mahdollistaen materiaalien uudelleenkäytön.

 

Käyttökohteet asennuspalvelulle

Asennuspalvelumme on ihanteellinen ratkaisu kaikenlaisille lasituotteille, mukaan lukien korjauslasitus, lasiseinät, lasit sisustuskäyttöön, suihkuseinät, peilit ja muut erikoislasisovellukset. Oli lasi tarpeesi mikä tahansa, asiantuntijamme ovat valmiita auttamaan ja toteuttamaan sen.

 

Ota yhteyttä ja keskustele asennuspalvelustamme

Jos haluat tietää lisää asennuspalvelustamme tai tarvitset ammattitaitoista apua lasien asennukseen, ota yhteyttä. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme varmistamaan, että lasiprojektisi sujuu ongelmitta.

Tarjouspyyntö

Lasituspalvelut

Asiakaskokemukset

”Ammattitaitoiset lasimestarit työstivät lasin haluttuun muotoon. Saimme uuden lämpölasin rakennuskohteeseemme alle viikossa, jota pidän erityisen hyvänä palveluna pääkaupunkiseudulla. Voin suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattitaitoista lasituspalvelua vaativiinkin kohteisiin.”
Rakennusmestari, rakennusliike, Helsinki