Mittauspalvelu

Lasitettavan alueen mittaamisessa millimetrikin ratkaisee, joten kannattaa antaa ammattilaisen tehdä se.

You are here:

Otamme vastuun mittauksistamme

Lasin mittaus kuulostaa yksinkertaiselta mutta pienelläkin virheellä on iso hintalappu kun tilattu tuote ei istu paikalleen.

Kun pyydät meidät mittaamaan, karistat ison taakan hartioiltasi. Me nimittäin kannamme aina vastuun tekemiemme mittausten oikeellisuudesta. Siksi sinun ei tarvitse pelätä mittavirheen tuomia moninkertaisia valmistus- ja asennuskustannuksia.

Mittaamme hankalatkin kohteet

Olipa kyse haastavista kaidelasituksista tai korkealla sijaitsevista kattorakenteista, oikeiden työkalujen ja nostureiden avulla pystymme aina mittaamaan alueen, jota olet lasittamassa.

Varmistamme sopivimman materiaalin

Asiakkaan itse tekemä mittaus voi tuoda yllättävän lisälaskun myös väärän materiaalin valintana. Kun tilaat mittauksen meiltä, varmistamme samassa yhteydessä, että kaavailemasi lasi on varmasti sopiva kyseiseen käyttötarkoitukseen.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella lasin mittauksista tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Mittauspalvelu

Asiakaskokemukset

”Ammattitaitoiset lasimestarit työstivät lasin haluttuun muotoon. Saimme uuden lämpölasin rakennuskohteeseemme alle viikossa, jota pidän erityisen hyvänä palveluna pääkaupunkiseudulla. Voin suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattitaitoista lasituspalvelua vaativiinkin kohteisiin.”
Rakennusmestari, rakennusliike, Helsinki