Lämpölasien valmistus

Kaikki lämpölasimme valmistetaan Helsingissä.

You are here:

LÄMPÖLASIEN VALMISTUS

Kaikki lämpölasimme valmistetaan Helsingissä. Tiukentuneet energiamääräykset rakentamisessa asettavat uusia vaatimuksia myös ikkunoille, oville ja muille lasirakenteille. Laadukkaalla lämpölasiratkaisulla voidaan merkittävästi vaikuttaa rakennuksen energiankulutuksen pienenemiseen ja parantaa samalla myös asumisviihtyvyyttä. Lämpö pysyy sisällä, lämmöntunne on tasainen ja lämmityslasku pienenee.

Lämpölasien valinta

Lämpölasin teknisiä ominaisuuksia valitessa tulee ottaa huomioon rakenteen haluttu lämpöeristyskerroin, auringonsuojakerroin, äänieristys ja turvaluokitus. Selektiivinen energialasi parantaa lämmöneristystä, auringonsuojalasilla voidaan vaikuttaa lasirakenteen auringonsuojaan ja karkaistu turvalasi suojaa kotiasi tai liiketilaasi sekä sisällä olevia ihmisiä.

Lämpölasien muokattavuus ja laatu

Lämpölasin ulkonäköä voidaan räätälöidä toiveidesi mukaan. Voit valita erilaisista kuvioiduista tai värjätyistä laseista mieleisesi, sinulle sopivan tuotteen. Lämpölasituotteet ovat laadukkaita, kotimaisia ja rakennus- sekä energiamääräykset täyttäviä tutkittuja huipputuotteita. Nille on myönnetty sekä CE- että FI-sertifikaatit osoituksena tuotteen korkeasta kotimaisesta laadusta.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella tarkemmin lämpölasien valmistuksesta.

Tarjouspyyntö

Lämpölasien valmistus

Asiakaskokemukset

”Itä-Helsingin Lasi Oy palveli meitä nopeasti ja ammattitaitoisesti näyteikkunamme rikkoutuessa syksyllä 2017. Lasiliikkeen lasimestari kävi ensin paikkaamassa ikkunan, otti mitat ja uusi lämpölasi saatiin asennuttua jo viiden päivän kuluttua vahingosta. Heidän oma lämpölasituotantonsa antoi meille mahdollisuuden saada uusi näyteikkuna asennettuna alle viikossa tärkeällä vuokralaisellemme”
Kauppakeskuksen kiinteistöpäällikkö, Helsinki, lämpölasin valmistus ja vaihto
”Itä-Helsingin Lasi Oy on luotettava yhteistyökumppani lasirakentamisessa. Toteutimme As Oy Mellunporossa 12:een porraskäytävään julkisivun lasiseinien peruskorjauksen uusimalla taloyhtiössä kaikki porraskäytävien lämpölasit , ulko-ovet ja alumiinirakenteet. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttui vaativan kohteen ammattitaitoisesti sovitun budjetin mukaisesti.”
Rakennuttajakonsultti Jouna Järviö, Tammer Talotekniikka Oy