Työpaikat

TYÖPAIKAT

Tee avoin työpaikkahakemus ja lähetä se: info@lasiliike.fi

Soita 09 755 7979 ja kysy lisää avoimista työpaikoista.

Itä-Helsingin Lasi Oy on pääkaupunkiseudun johtava lasiliike Helsingissä. Olemme vuosikymmenien aikana erikoistuneet lasituspalveluihin, lasi- ja alumiinirakentamiseen. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Tuotantomme ja toimistomme sijaitsevat Roihupellossa Tulppatiellä. Asentajamme liikkuvat asiakkaiden tilaamissa kohteissa pääkaupunkiseudulla yleensä pareittain asennusautoillamme. Olet varmasti nähnytkin keltapunaisten autojemme huristelevan Helsingissä jo 35 vuotta. Korjauslasipäivystyksemme palvelee tyytyväisiä asiakkaitamme 24h vuoden jokaisena päivänä. Lasirakentamiseen erikoistuneet projektipäällikkömme huolehtivat projekteista vastuullisesti. Olemme luotettava ja haluttu työnantaja, joka arvostaa työntekijöitään.

Työturvallisuus on meille Itä-Helsingin Lasi Oy:ssä tärkeä. Noudatamme tiukkoja työturvallisuusmääräyksiä, joita myös itse valvomme.  Seuraamme työtapaturmattomia päiviä tuotannossa ja asennustyömaillamme. Kiinnitämme työturvallisuuteen erityishuomiomme kaikessa tekemisessä.

Kierrätämme vuosittain yli 152 tonnia tasolasia. Toimintamme on vastuullista ja ympäristöarvot huomioivaa. Ekologisuus ja kierrätys ohjaavat meitä tulevaisuuteen, jossa kaikkien on toimittava yhdessä ympäristön hyväksi, energiaa ja luonnonvaroja säästäen.

Työpaikkoja voi hakea avoimella työpaikkahakemuksella lähettämällä sähköpostia meille vaikka heti info@lasiliike.fi. Liitä mukaan valokuva ja vapaamuotoinen CV.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme Helsingin Herttoniemeen.
 

 

Toteutamme uudis- ja korjausrakennuskohteita, -kaikki lasitus- ja alumiinirakentamispalvelut.

24/7-korjauspäivystys palvelee pääkaupunkiseudulla 24h joka päivä.

Tuotantomme, myymälämme ja toimistomme sijaitsee Helsingissä Herttoniemessä Roihupellon teollisuusalueella.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 7-17

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy

Tulppatie 7

00880 Helsinki

www.lasiliike.fi