Erikoislasit

Erikoislasit vaativaan käyttöön

 

 

Itä-Helsingin Lasi toimittaa ja asentaa erikoislasit vaativiinkin kohteisiin

Monipuolisen palvelun lasiliikkeenä tunnetusta Itä-Helsingin Lasista saat myös erikoislasit moneen tarkoitukseen, kuten esimerkiksi erilaiset palonsuojalasit, suojalasit, röntgenlasit ja ääneneristyslasit.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

Palonsuojalasit ja niiden asennus on ammattilaisen työtä.

 

Palonsuojalasit, erikoislasit mittatilaustyönä

Asensimme palonsuojalasit As Oy Töölön huoneistojen ulko-oviin ja ikkunoihin

Loistavasti koordinoitu ja toteutettu palonsuojausprojekti Mannerheimintiellä.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kesän 2018 aikana palonsuojalasien asennuksen Helsingissä As Oy Töölön seitsemän porraskäytävän huoneistojen oviin ja ikkunoihin.  Palonsuojalasien asennus kuului jo aiemmin vuonna 2017 valmistuneeseen hissihankekokonaisuuteen, jossa rakennettiin yhteensä seitsemän uutta hissiä taloyhtiöön. Hissihankkeen lupaehdoissa Helsingin kaupunki edellytti yleisen paloturvallisuuden parantamista.

As Oy Töölö on museoviraston suojelukohde, minkä vuoksi palosuojaustyössä ja lasien asentamisessa tuli noudattaa erityistä yhtiön historialliset arvot huomioon ottavaa asennustapaa. Palosuojalasit asennettiin yhteensä 186:n huoneiston ulko-oveen ja 117 puuristikkoikkunaan. Vaativa palosuojalasiprojekti toteutettiin asiakasystävällisesti sovitussa ja kireässä aikataulussa.

Itä-Helsingin Lasin urakkaan kuului palonsuojalasien asennuksen lisäksi puusepäntyöt ja ovien uusien puuristikoiden valmistus maalauksineen. Itä-Helsingin Lasi vastasi myös urakan työnjohdosta. Tärkeä osa projektia oli asukkaiden kanssa sovitut yksilölliset työaikataulut ja työjärjestys.

Palonsuojalasit, erikoislasit mittatilaustyönä

Asensimme palonsuojalasit As Oy Töölön huoneistojen ulko-oviin ja ikkunoihin

Asukkaiden ja asentajien hyvä yhteistyö auttoi hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi

”Informaatio asukkaan näkökulmasta oli oikea-aikaista ja riittävää koko projektin ajan, kaikki sovitut aikataulut pitivät hyvin, työn jälki on hienosti historialliseen taloyhtiöömme sopivaa ja laadukasta. Itä-Helsingin Lasin työntekijät työskentelivät asunnoissamme erittäin hienotunteisesti ja ystävällisesti. Työnaikainen kommunikaatio toimi loistavasti. Ja jos suomalaista rakennusteollisuutta voi joskus kehua, niin nyt”, totesivat tyytyväiset taloyhtiön asukkaat Anna-Kaisa ja Pertti Pere omasta ja monen muun asukkaan puolesta.

 

”Paloturvallisuuden parantaminen -projekti oli ainutlaatuinen projekti koko taloyhtiön historiassa, joka kuitenkin toteutettiin sovitusti ja laadukkaasti. Taloyhtiömme on vaativa kohde ja olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattimaiseen tapaan työskennellä kaikilla projektin osa-alueilla.”, kertoo As Oy Töölön hallituksen puheenjohtaja  Jaakko Ojanne.

 

”Erittäin hyvällä tiedottamisella taloyhtiön hallitukselle ja yhtiön asukkaille on suuri merkitys. Olen hallituksen puheenjohtajan kanssa samaa mieltä, että on ensiarvoisen kunnioitettavaa ja tärkeää, että projekti hoidettiin sovitussa aikataulussa ja budjetissa”, toteaa isännöitsijä Markku Nummelin Arenna Oy:stä.

 

”Voin kirkkaasti suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:tä vaativiinkin projekteihin. Koko haastava palonsuojalasiprojekti oli loistavasti koordinoitu. Projekti toteutettiin täsmällisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa”,  kehuu valvoja Kimmo Amé, KE Konsultit Oy:stä.

 

”Olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattitaitoiseen projektityöskentelyyn. Yritys on As Oy Töölön porrashuoneiden paloturvallisuuden parantaminen -projektissa osoittanut, miten luotettava kumppani toimii haastavassa lasirakentamishankkeessa”, toteaa rakennuttajakonsultti, projektinjohtaja Timo Kannisto Sitowise Oy:stä.

 

Palonsuojalasit, erikoislasit mittatilaustyönä

Palonsuojalasien asennus vaati tarkkaa ammattitaitoa

”Hyvän asiakkaan ja osaavien ammattilasten kanssa on helppo toimia hyvin”, kertoo projektipäällikkö Jukka Vilen Itä-Helsingin Lasi Oy:stä.

 

Lisätietoja toteutetusta projektista:

projektipäällikkö Jukka Vilen, Itä-Helsingin Lasi Oy, 040 710 8944, jukka.vilen@lasiliike.fi

 

 

 

Erikoislasien valikoimastamme löydät:

IHL-lämpölasit ja -eristyslasit, CE- ja FI-sertifioidut
• Robax-tulenkestolasi
• Palonsuojalasit
• Murron ja ilkivallan suojalasit
• Röntgenlasit
• Ääneneristyslasit
• Paineenkestolasit
• Luodinkestävät suojalasit

 

 

Kun haluat kuulla tarkemmin erikoislasien kattavasta valikoimasta, kysy lisää. Asiantuntijamme suosittelevat tarkoitukseesi sopivinta lasia.

Soita 09 755 7979 ja pyydä tarjous erikoislaseista.

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.