Erikoislasit

Itä-Helsingin Lasi toimittaa ja asentaa erikoislasit vaativiinkin kohteisiin.

You are here:

ERIKOISLASIT

Monipuolisen palvelun lasiliikkeenä tunnetusta Itä-Helsingin Lasista saat myös erikoislasit moneen tarkoitukseen, kuten esimerkiksi erilaiset palonsuojalasit, suojalasit, röntgenlasit ja ääneneristyslasit.

Itä-Helsingin Lasi toimittaa ja asentaa erikoislasit vaativiinkin kohteisiin.

Erikoislasien valikoimastamme löydät:

  • IHL-lämpölasit ja -eristyslasit, CE- ja FI-sertifioidut lasit
  • Robax-tulenkestolasi
  • Palonsuojalasit, murron ja ilkivallan suojalasit
  • Röntgenlasit, ääneneristyslasit
  • Paineenkestolasit
  • Luodinkestävät suojalasit

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella erikoislaseista tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Erikoislasit

Asiakaskokemukset

”Informaatio asukkaan näkökulmasta oli oikea-aikaista ja riittävää koko projektin ajan, kaikki sovitut aikataulut pitivät hyvin, työn jälki on hienosti historialliseen taloyhtiöömme sopivaa ja laadukasta. Itä-Helsingin Lasin työntekijät työskentelivät asunnoissamme erittäin hienotunteisesti ja ystävällisesti. Työnaikainen kommunikaatio toimi loistavasti. Ja jos suomalaista rakennusteollisuutta voi joskus kehua, niin nyt”
”Paloturvallisuuden parantaminen -projekti oli ainutlaatuinen projekti koko taloyhtiön historiassa, joka kuitenkin toteutettiin sovitusti ja laadukkaasti. Taloyhtiömme on vaativa kohde ja olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattimaiseen tapaan työskennellä kaikilla projektin osa-alueilla.”,
As Oy Töölön hallituksen puheenjohtaja Jaakko Ojanne
”Erittäin hyvällä tiedottamisella taloyhtiön hallitukselle ja yhtiön asukkaille on suuri merkitys. Olen hallituksen puheenjohtajan kanssa samaa mieltä, että on ensiarvoisen kunnioitettavaa ja tärkeää, että projekti hoidettiin sovitussa aikataulussa ja budjetissa”
Markku Nummelin, Arenna Oy
”Voin kirkkaasti suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:tä vaativiinkin projekteihin. Koko haastava palonsuojalasiprojekti oli loistavasti koordinoitu. Projekti toteutettiin täsmällisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa”
Kimmo Amé, KE Konsultit Oy
”Olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattitaitoiseen projektityöskentelyyn. Yritys on As Oy Töölön porrashuoneiden paloturvallisuuden parantaminen -projektissa osoittanut, miten luotettava kumppani toimii haastavassa lasirakentamishankkeessa”
Timo Kannisto Sitowise Oy