Palolasit

Kun haluat kasvattaa kotisi tai tuotantotilojesi turvallisuutta, valitse palonsuojalasi.

Palonsuojalasi on hyvä tapa minimoida riskit

Palonsuojalasi on fiksu vaihtoehto tavalliselle lasille, sillä se antaa suojan sekä tulta että lämpöä vastaan. Perinteisesti sitä käytetään ikkunoissa ja huoneistojen ovissa.

Olipa tarpeesi mikä tahansa, palonsuojalaseja on saatavilla erilaisilla suojaominaisuuksilla varustettuna tiiviyden, lämpösäteilyn ja eristyksen mukaan.

Toimitamme laseja kaikenlaisiin rakennuksiin uudiskohteista vanhoihin arvotaloihin.

Remontti on hyvä hetki vaihtaa palonsuojalaseihin

Hoidamme pienet ja isot palonsuojalasiprojektit mittauksesta ja asennuksesta jälkitöihin ja projektijohtoon.

Erääseen töölöläiseen suojelukohteeseen vaihdoimme hissiremontin yhteydessä lähes kahdensadan huoneiston ikkuna- ja oviruudut palonsuojalaseihin uusien turvamääräysten mukaisesti. Lisäksi teimme puusepäntyöt ja maalaukset yksilöllisesti kunkin asukkaan aikatauluihin sovitettuna.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella palonsuojalaseista tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Palolasit

Asiakaskokemukset

”Informaatio asukkaan näkökulmasta oli oikea-aikaista ja riittävää koko projektin ajan, kaikki sovitut aikataulut pitivät hyvin, työn jälki on hienosti historialliseen taloyhtiöömme sopivaa ja laadukasta. Itä-Helsingin Lasin työntekijät työskentelivät asunnoissamme erittäin hienotunteisesti ja ystävällisesti. Työnaikainen kommunikaatio toimi loistavasti. Ja jos suomalaista rakennusteollisuutta voi joskus kehua, niin nyt”
”Paloturvallisuuden parantaminen -projekti oli ainutlaatuinen projekti koko taloyhtiön historiassa, joka kuitenkin toteutettiin sovitusti ja laadukkaasti. Taloyhtiömme on vaativa kohde ja olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattimaiseen tapaan työskennellä kaikilla projektin osa-alueilla.”
Jaakko Ojanne, As Oy Töölön hallituksen puheenjohtaja
”Erittäin hyvällä tiedottamisella taloyhtiön hallitukselle ja yhtiön asukkaille on suuri merkitys. Olen hallituksen puheenjohtajan kanssa samaa mieltä, että on ensiarvoisen kunnioitettavaa ja tärkeää, että projekti hoidettiin sovitussa aikataulussa ja budjetissa”
Markku Nummelin, Arenna Oy
”Voin kirkkaasti suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:tä vaativiinkin projekteihin. Koko haastava palonsuojalasiprojekti oli loistavasti koordinoitu. Projekti toteutettiin täsmällisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa”
Kimmo Amé, KE Konsultit Oy
”Olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattitaitoiseen projektityöskentelyyn. Yritys on As Oy Töölön porrashuoneiden paloturvallisuuden parantaminen -projektissa osoittanut, miten luotettava kumppani toimii haastavassa lasirakentamishankkeessa”
Timo Kannisto, Sitowise Oy