Lasikatot

Valoisa ja pitkäikäinen lasikatto on näyttävä ratkaisu, joka takuulla erottuu edukseen. Meiltä saat niin uudet katot kuin vanhojen kattojen kuntokartoitukset.

Lasikaton tärkein ominaisuus on turvallisuus

Olipa kyse lasipatiosta tai kauppakeskuksen katosta, me hoidamme lasirakentamisen puolestasi.

Lasikatot vaativat tarkkaa suunnittelua, sillä rakenteiden täytyy kestää monenlaista rasitusta, muun muassa lumikuormaa.

Lasikatot valmistetaan aina turvalasista, minkä vuoksi ne kestävät koviakin iskuja ja painoja.

Kun harkitset lasikattosi uusimista, pyydä meiltä kuntotarkastus. Usein saattaa riittää pelkkä tiivisteiden vaihto.

Hyvä suunnittelu säästää rahaa

Meillä on vuosikymmenien kokemus turvallisista lasiprojekteista.

Valmistamme ja asennamme lasielementtien lisäksi tarpeelliset rakenteet puusta ja alumiinista niin että turvallisuusvaatimukset täyttyvät pilkulleen.

Kattoprojektin menestyksellinen toteutus edellyttää pientenkin yksityiskohtien huomioimista mittauksesta lähtien, joten kannattaa pyytää lasiasiantuntija projektiin heti alusta saakka.

Monet asiakkaamme ovat säästäneet kymmeniä tuhansia euroja koska olemme osanneet ehdottaa kaavaillun materiaalin sijaan soveliaampaa ja halvempaa vaihtoehtoa.

VAIHTOEHTOJA ERI TILOIHIN JA SÄÄOLOIHIN

Valokatot ovat erikoislaseista valmistettuja kattoja, joilla tilojen avaruutta saadaan parannettua. Valokatot tehdään yleensä alumiinirakenteisiin ja yleisimmin ovat käytössä liiketiloissa ja kauppakeskuksissa.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella lasikatoista tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Lasikatot

Referenssit

Lasikattojen ja lasijulkisivun peruskorjaus

Itä-Helsingin Lasi Oy suoritti kolmen lasikaton ja yhden lasijulkisivun peruskorjauksen Senaatti-kiinteistölle erityisoppilaitos Valterin kiinteistössä Helsingin Ruskeasuolla 2019-2020. Kohteessa peruskorjattiin lasikatot yhteensä 120 m2 ja lasiseinä

Pörssitalon peilisalin lasikaton peruskorjausurakka

Pörssitalon linnanpihan ja peilisalin lasikatot peruskorjattu Toteutimme 2017 Pörssitalon linnanpihan lasikaton peruskorjauksen. Pörssitalon peilisalin lasikaton peruskorjaus on valmistunut marraskuun puolivälissä 2018. Asiakas on erittäin tyytyväinen