Saneerauslasitukset

Kun uusit saneerauksen yhteydessä vanhat lasisi, säästät energiankulutuksessa ja parannat turvallisuutta.

You are here:

Saneerauslasituksen suosio kasvaa

Kun saneeraat asuntoa tai yleistiloja, mikset vaihtaisi vanhoja laseja kerralla uusiin ja nykyaikaisiin. Lasisaneerauksen merkitys isomman saneerauksen osana on viime aikoina kasvanut ja hyvästä syystä – se tuo mukanaan mitattavia hyötyjä.

Saneerauslasituksen monet hyödyt

Lasien uusiminen tehostaa energiankäyttöä ja lisää turvallisuutta monin eri tavoin.

Energiatehokkuus. Takavuosina lasituksissa ei kiinnitetty huomiota lämmityskustannuksiin tai ekologisuuteen. Uudet lasit säästävät rahaa ja luontoa.

Turvallisuus. Vanhat lasit ovat usein riski, sillä niiden rakenne ei välttämättä sovi ympäristöön, johon ne on sijoitettu. Lasisaneerauksessa valitaan jokaiseen kohteeseen juuri oikea lasi.

Kestävyys. Uudet lasimateriaalit tehdään kestämään aikaa, hyvin hoidettuna jopa ihmisen eliniän verran.

Standardien mukaisuus. Nykyaikaiset säädökset edellyttävät uudenlaisia ratkaisuja esimerkiksi henkilöturvallisuuden suhteen (esimerkiksi kaide- ja kattorakenteissa).

Eristävyys tarpeiden mukaan. Viime vuosien teknologinen kehitys lasin valmistuksessa on tehostanut dramaattisesti lasin kykyä eristää muun muassa kosteutta ja ääntä. Esimerkiksi moni meluisa työtila on lasituksen avulla voitu muuttaa rauhalliseksi ja viihtyisäksi.

Kohteet, joihin lasisaneeraus sopii

Teemme lasisaneerauksia asuntoihin, liiketiloihin, tuotantotiloihin ja kaikkiin sellaisiin kunnostettaviin kohteisiin, joissa on laseja.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella lasisaneerauksesta tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Saneerauslasitukset

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, png, jpg, jpeg, Max. tiedoston koko: 50 MB.