Saneerauslasitukset

Kun uusit saneerauksen yhteydessä vanhat lasisi, säästät energiankulutuksessa ja parannat turvallisuutta.

You are here:

Saneerauslasituksen suosio kasvaa – hyödynnä monipuoliset edut

Kun suunnittelet asunnon tai yleistilojen saneerausta, lasisaneeraus tarjoaa loistavan tilaisuuden päivittää vanhat lasit nykyaikaisiin vaihtoehtoihin. Lasisaneerauksen merkitys kokonaisvaltaisissa remonteissa on kasvanut huomattavasti, ja se tuo mukanaan monia mitattavia hyötyjä.

Saneerauslasituksen monet hyödyt:

  • Energiatehokkuus: Aikaisemmin lasituksissa ei usein kiinnitetty huomiota lämmityskustannuksiin tai ympäristövaikutuksiin. Uudet, nykyaikaiset lasit voivat kuitenkin säästää merkittävästi rahaa ja vähentää ympäristökuormitusta parantamalla energiatehokkuutta ja mahdollista käyttää myös SEG-aurinkoenergialaseja vaikka lämpölasielementissä keräämällä aurinkoenergiaa talteen tai käyttää Smart Glass laseja osana eristyslasielementtiä-paina kaukosäädön nappia ja nauti omasta rauhasta lasin menevän läpinäkymättömäksi tai laita lasi takaisin kirkkaaksi nauttien auringon valosta ja tämä kaikki vain nappia painamalla.
  • Turvallisuus: Vanhat lasit voivat muodostaa turvallisuusriskin, sillä ne eivät välttämättä kestä nykyisiä vaatimuksia tai ympäristön olosuhteita. Lasisaneerauksessa käytetään kohteeseen sopivaa, turvallisuusstandardeja vastaavaa lasia. Vanhemmat kohteet on rakennettu, ennen kuin nykyään pakolliset turvalasit ja määräykset olivat edes saaneet alkunsa.
  • Kestävyys: Nykyaikaiset lasimateriaalit on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä, ottamaan vastaan iskuja, sääolosuhteita ja ne voivat hyvin hoidettuina säilyä jopa ihmisen eliniän ajan.
  • Standardien Mukaisuus: Nykyiset säädökset vaativat rakenteilta entistä enemmän, mukaan lukien henkilöturvallisuuden parantamisen esimerkiksi kaide- ja kattorakenteissa. Meidän ammattitaitoinen joukkomme laskee sinulle turvamääräyksien mukaiset vahvuuslaskelmat ja suunnittelemme juuri sinulle sopivat ratkaisut kohteeseen kuin kohteeseen.
  • Eristävyys: Teknologinen kehitys lasin valmistuksessa on mahdollistanut lasin eristävyyden merkittävän parantamisen, mukaan lukien kosteuden ja äänen eristäminen. Tämä tekee mahdolliseksi muuttaa esimerkiksi meluisat työtilat rauhallisiksi ja viihtyisiksi. Löydämme varmasti toiveitasi vastaavan ratkaisun nykyisistä lukemattomista eri lasi- ja eristyslasi valikoimasta.

 

Kohteet, jotka hyötyvät lasisaneerauksesta:

Lasisaneerausta voidaan soveltaa monenlaisiin kohteisiin, kuten asuntoihin, liiketiloihin, tuotantotiloihin ja muihin tiloihin, joissa lasien kunto ja suorituskyky kaipaavat päivitystä. Kun lasit ja niiden ympäröivät lista- ja karmiratkaisut  on asennettu, ero on erittäin merkittävä ja sitä vähemmän kuluu lämmitys ja vastaavasti ilmastointikuluihin.

Ota yhteyttä – keskustele lasisaneerauksen mahdollisuuksista

Jos olet kiinnostunut lasisaneerauksesta tai haluat keskustella tarkemmin sen hyödyistä, ota yhteyttä. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan lasisaneerausprojektisi, jotta saat parhaat mahdolliset tulokset. Meillä ei ole liian pientä tai isoa saneerauskohdetta, joten voit huoletta soittaa palvelevalle henkilökunnallemme.

Tarjouspyyntö

Saneerauslasitukset