Lasikaiteet

Alumiinilasikaiteet tuovat kodin julkisivuun sen viimeisen silauksen.

You are here:

LASIKAITEET

Lasikaiteet tuovat viimeisen silauksen, niin asunnon, toimiston tai kauppatilan sisälle kuin myös julkisivuun. Meiltä saa lasikaiteita niin sisä- kuin ulkotiloihin.

LASIKAIDE ON TURVALLINEN JA MONIKÄYTTÖINEN

Kaide tulee laittaa, kun putoamiskorkeus ylittää 500 mm ja putoamisen tai harhaan astumisen vaara on olemassa. Kaiteen korkeus määräytyy putoamiskorkeuden ja tilan käyttötarkoituksen mukaan.

LASIKAITEET SUUNNITELLAAN KOHTEESEEN SOPIVAKSI

Lasikaide on halutessasi huomaamaton ja tukee rakennuksen muuta arkkitehtuuria. Kuvioitu tai värillinen lasi puolestaan on todellinen katseenvangitsija ja sisustuksen väripilkku. Lasikaide toteutetaan mittojesi mukaisesti mittatilaustyönä.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella lasikaideprojektistasi tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Lasikaiteet

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, png, jpg, jpeg, Max. tiedoston koko: 50 MB.

  Asiakaskokemukset

  ”Taloyhtiömme jokainen asukas sai itse hankkia lasikaiteet tai parvekelasitukset suoraan Itä-Helsingin Lasi Oy:stä. Jokaisen asukkaan yksilölliset toiveet toteutettiin ja tältä se nyt näyttää. Hieno siitä tuli!”
  Isännöitsijä, As Oy, Vuosaari, Helsinki
  ”Itä-Helsingin Lasin lasikaiteet ovat aina olleet kotimaista huippulaatua. Suosittelen ottamaan yhteyttä. Tuosta Hernesaaresta on lyhyt tulla tänne Espooseenkin asentamaan ja huoltamaan parvekkeen laseja, jos tilanne sitä vaatii. Ja hintakin oli kohdallaan.”
  Taloyhtiön asukas, Espoo, 2017