Lasikaiteet

You are here:

Tervetuloa lasikaiteiden maailmaan – tyylikkyyttä ja turvallisuutta yhdistäen!

Etsitkö tyylikkäitä ja turvallisia lasikaideratkaisuja kotiisi tai kiinteistöösi? Olet oikeassa paikassa! Meillä tarjoamme laajan valikoiman korkealaatuisia lasikaiteita ja kaidelasisuunnittelua kaikenlaisiin tiloihin ja tarpeisiin.

 

Lasikaiteet: turvallisuutta ja tyylikkyyttä

Lasikaiteemme eivät ainoastaan täytä korkeimpia turvallisuusstandardeja, vaan ne myös lisäävät tilan kauneutta ja tyylikkyyttä. Tarvitsetpa sitten terassin, parvekkeen, porraskäytävän tai talon lasikaiteen, meillä on ratkaisu tarpeisiisi. Kaidelasisuunnittelumme varmistaa, että lasikaiteesi soveltuvat täydellisesti ympäristöönsä ja täyttävät odotuksesi.

 

Laadukasta suunnittelua ja toteutusta

Asiantunteva suunnittelutiimimme auttaa sinua löytämään juuri sinun tilaasi sopivan lasikaideratkaisun. Oli tarve sitten älykalvoille, älylaseille, kuviolasille tai sävylaseille, meillä on osaamista ja kokemusta toteuttaa visiosi. Yhteistyössä voimme luoda tilaan, joka sekä näyttää upealta että tuntuu turvalliselta.

 

Kokonaisvaltaista palvelua kaideremontista suunnitteluun

Tarjoamme kokonaisvaltaista palvelua kaideremonteista lasikaidesuunnitteluun. Yhdessä luomme tilan, joka vastaa täysin tarpeitasi ja odotuksiasi. Haluamme tehdä kodistasi tai kiinteistöstäsi entistä turvallisemman ja tyylikkäämmän paikan. Ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous lasikaideprojektistasi! Ammattitaitoinen tiimimme on valmiina auttamaan sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Tarjouspyyntö

Lasikaiteet

Asiakaskokemukset

”Taloyhtiömme jokainen asukas sai itse hankkia lasikaiteet tai parvekelasitukset suoraan Itä-Helsingin Lasi Oy:stä. Jokaisen asukkaan yksilölliset toiveet toteutettiin ja tältä se nyt näyttää. Hieno siitä tuli!”
Isännöitsijä, As Oy, Vuosaari, Helsinki
”Itä-Helsingin Lasin lasikaiteet ovat aina olleet kotimaista huippulaatua. Suosittelen ottamaan yhteyttä. Tuosta Hernesaaresta on lyhyt tulla tänne Espooseenkin asentamaan ja huoltamaan parvekkeen laseja, jos tilanne sitä vaatii. Ja hintakin oli kohdallaan.”
Taloyhtiön asukas, Espoo