Lasikaiteet

Alumiinilasikaiteet tuovat kodin julkisivuun sen viimeisen silauksen.

You are here:

LASIKAITEET

Lasikaiteet tuovat viimeisen silauksen, niin asunnon, toimiston tai kauppatilan sisälle kuin myös julkisivuun. Meiltä saa lasikaiteita niin sisä- kuin ulkotiloihin: portaikkoon, terassille tai vaikka parvekkeelle.

LASIKAIDE ON TURVALLINEN JA MONIKÄYTTÖINEN

Kaide tulee laittaa, kun putoamiskorkeus ylittää 500 mm ja putoamisen tai harhaan astumisen vaara on olemassa. Kaiteen korkeus määräytyy putoamiskorkeuden ja tilan käyttötarkoituksen mukaan.

LASIKAITEET SUUNNITELLAAN KOHTEESEEN SOPIVAKSI

Lasikaide on halutessasi huomaamaton, tyylikäs ja tukee rakennuksen muuta arkkitehtuuria. Kuvioitu tai värillinen lasi puolestaan on todellinen katseenvangitsija ja sisustuksen väripilkku. Lasikaide toteutetaan mittojesi mukaisesti mittatilaustyönä.

MEILTÄ MYÖS JATKOPALVELUT: LASIKAITEIDEN KUNTOTARKASTUKSET, HUOLLOT JA PESUT

Varmista ettei satu turhia vahinkoja ja tarkistuta lasikaiteiden kunto säännöllisesti kuntotarkastuksella. Jos ongelmia ilmenee, hoidamme tarvitaessa lasikaiteiden huollon ammattitaidolla. Ja jos tarkistus tai huolto ollaan tekemässä joka tapauksessa, niin pesu kannattaa ehdottomasti ottaa samaan pakettin.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella lasikaideprojektistasi tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Lasikaiteet

Asiakaskokemukset

”Taloyhtiömme jokainen asukas sai itse hankkia lasikaiteet tai parvekelasitukset suoraan Itä-Helsingin Lasi Oy:stä. Jokaisen asukkaan yksilölliset toiveet toteutettiin ja tältä se nyt näyttää. Hieno siitä tuli!”
Isännöitsijä, As Oy, Vuosaari, Helsinki
”Itä-Helsingin Lasin lasikaiteet ovat aina olleet kotimaista huippulaatua. Suosittelen ottamaan yhteyttä. Tuosta Hernesaaresta on lyhyt tulla tänne Espooseenkin asentamaan ja huoltamaan parvekkeen laseja, jos tilanne sitä vaatii. Ja hintakin oli kohdallaan.”
Taloyhtiön asukas, Espoo, 2017