Alumiiniovet

Alumiiniovet ovat kestäviä ja varmatoimisia vuodesta toiseen sekä soveltuvat hyvin niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

You are here:

Alumiiniovet

Alumiiniovet toteutetaan joko lämpöä eristämättömällä sisäovijärjestelmällä tai lämmöneristävällä ulko-ovijärjestelmällä. Alumiiniovet ovat kestäviä ja varmatoimisia vuodesta toiseen sekä soveltuvat hyvin niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Toteutamme vaativatkin alumiinirakenteet alumiinirakenneyksikössämme Helsingissä. Monimuotoiset alumiinirakenteet yhdistettyinä lasirakenteisiin on ydinosaamistamme. Valmistajana saat meiltä kaiken saman katon alta kustannustehokkaasti ja helposti.

Alumiiniovia voidaan toimittaa myös erilaisilla paloluokituksilla. Lasivaihtoehdot alumiinioviin ovat vapaasti valittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palo-ovet ovat CE-hyväksyttyjä.

Alumiinioviemme perusvarusteet

  • Eristetty, alumiinipinnoitteinen, ovensävyinen umpiosa
  • Kestävät, säädettävät kolmilehtiset, ovensävyiset saranat
  • Kaksinkertaiset tiivisteet
  • Pariovissa järjestelmään sopiva pikasalpa
  • Valmiit työstöt mekaaniselle lukkorungolle sekä vetimille tai painikkeelle

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella alumiiniovista tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Alumiiniovet

Asiakaskokemukset

”Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivujen lasiseinien täydellisen peruskorjauksen. Ulko-ovet vaihdettiin ja julkisivun alumiinirakenteet tehtiin valmiiksi Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotantolaitoksessa. Savunpoistoikkunat ja lämpölasit asennettiin heti samana päivänä kohteessa alumiinirakenteisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä lasiliikkeen monipuoliseen toimintaan julkisivuremontin yhteydessä.”
Isännöitsijä Susanna Myller, As Oy Mellunporo, Helsinki