Sisälasiseinät

Itä-Helsingin Lasi toimittaa asiakkaille kaiken kokoiset sisälasiseinät arkkitehdin antamien mittojen mukaan.

You are here:

SISÄLASISEINÄT

Itä-Helsingin Lasi toimittaa asiakkaille kaiken kokoiset sisälasiseinät arkkitehdin antamien mittojen mukaan. Asiantuntijoillamme on mittava kokemus erilaisten lasiseinien toteutuksista niin koteihin, yritysten toimitiloihin kuin julkisiin kohteisiin. Sisälasiseinät sopivat liike- ja toimitilojen sisäänkäynteihin ja aukoihin. Liiketiloissa sisälasiseinä tuo avaruutta ja yritysilmettä.

Alumiinirakenteet sisälasiseinien toteutuksissa

Alumiinirakenteiden etuna on niiden vahva rakenne ja pitkäikäisyys. Teemme suuret lasijulkisivut alumiinirunkoisina ja lasirakenteisena arkkitehtien suunnitelmien mukaisesti. Rakennesuunnittelijamme mitoittavat tilaasi tarvittavat alumiini- ja lasirakenteet. Sisälasiseinien valikoimastamme löytyy sopivat rakennusjärjestelmät ja toteutamme omassa tuotannossamme suuretkin lasielementit.

Ammattilaisapua lasiseinien toteutuksessa

Palvelumme kattaa rakennesuunnittelun, alumiinirakenteiden pintäkäsittelyn, alumiinirakenteiden valmistuksen, lasien valmistuksen ja asennuksen. Itä-Helsingin Lasi Oy:ltä saat kaiken alumiini- ja lasirakentamiseen kustannustehokkaasti saman katon alta. Projektipäällikkömme Jukka Vilen laskee tarkan hinnan lasiseinäprojektistasi.

PUURAKENTEET LASISEINISSÄ

Puurakenteinen lasiseinä on näyttävä kodin tai toimiston tilanjakaja ja se antaa monipuolisia mahdollisuuksia useaan tilaan. Puurakenteinen lasiseinä tuo ilmettä tilaan ja antaa samalla monia mahdollisuuksia niin rungon pintamateriaalin kuin lasienkin osalta.

Puurakenteisen lasiseinän saa kasattua eri moduuleista suunnitelmien mukaan ja siitä saa tehtyä yhtenäisen kokonaisuuden tilaan kuin tilaan.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella lasiseinäprojektistasi tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Sisälasiseinät