Siirtolasiseinät

Siirtolasiseiniä käytetään tilanjakajina liiketiloissa ja toimistoissa.

You are here:

SIIRTOLASISEINÄT

Siirtolasiseiniä käytetään tilanjakajina liiketiloissa ja toimistoissa. Ne ovat tyylikkäitä, liikuteltavia lasiseiniä, jotka päästävät luonnonvalon sisälle liiketilaan. Samalla siirtolasiseinät ohjaavat liikennettä ja antavat tarvittavaa työrauhaa sekä absorboivat miellyttävästi ääniä. Valikoimastamme löydät siirtolasi-, taitelasi-, toimistolasi- sekä ääneneristyslasiseinät. Rakennat pienneuvottelutilan avotoimistoosi kätevästi siirtolasiseinillä.

Siirtolasiseinällä tilan muuttaminen on helppoa

Siirtolasiseinillä muutat nopeasti tilaa haluttuun muotoon ja rajaat kotonakin alueita turvalliseksi. Kysy asiantuntijamme neuvoja suunnitteluun. Rakennesuunnittelijamme auttavat ja saat valmiin ratkaisuehdotuksen kätevästi.

Ammattilaisapua siirtolasiseinien toteutuksessa

Palvelumme kattaa rakennesuunnittelun, alumiinirakenteiden pintakäsittelyn, alumiinirakenteiden valmistuksen, lasien valmistuksen ja asennuksen. Itä-Helsingin Lasi Oy:ltä saat kaiken alumiini- ja lasirakentamiseen kustannustehokkaasti saman katon alta. Projektipäällikkömme Jukka Vilen laskee tarkan hinnan lasiseinäprojektistasi. Voit toki mielellään myös soittaa meille: 09 755 7979.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella siirtolasiseinäprojektistasi tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Siirtolasiseinät