Kokolasiovet

Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali ja soveltuu kokolasisiin oviin karkaistuna.

KOKOLASIOVET

Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali ja soveltuu kokolasisiin oviin karkaistuna. Meiltä saat kokolasiset ovet kaikkiin tiloihin mittojen mukaan saranoilla tai liukujärjestelmillä. Palvelemme koko pääkaupunkiseudulla.

Kokolasinen ovi soveltuu moniin paikkoihin välioveksi. Karkaistu lasi kestää käyttöä ja on helppo hoitaa myös pesutiloissa. Lasiovien lasivaihtoehtoja on useita.

LASIOVET KARMILLA JA ILMAN

Ovet on saatavilla karmeilla tai seinään keskitettävillä saranoilla.

Karmivaihtoehtoina on maalattu puu sekä useita eri viiluja. Karmilliset väliovet tehdään aina mittatilaustyönä ja kootaan asennusta vaille valmiiksi.

Karmittoman lasioven keskittävät saranat kiinnitetään suoraan seinään. Asentajamme suorittavat kaikki asennustyöt puolestanne kätevästi.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella lasiovista tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Kokolasiovet

Asiakaskokemukset

”Halusimme avokonttoriimme takaisin muutaman tyylikkään pienneuvottelutilan. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti toiveemme täydellisesti. Lasiseinät ja liukuovet absorboivat miellyttävästi äänet pois. Lasiseinäinen neuvottelutila oli hyvä ratkaisu. Isomman tilan saamme nyt rajattua siirtolasiseinillä”
”Itä-Helsingin Lasi asensi saunaamme uuden lasiseinän ja lasioven. Kylläpä tuli paljon valoa sisään ja sauna on nyt ihan kuin uusi. Mukava rentoutua ja saunoa uudessa saunassa työpäivän jälkeen. Suosittelen saunaremonttia kaikille”