Lasiseinät

Lasiseinä voi olla kodin tilanjakaja tai näyttävä suurikin julkisivu.

You are here:

LASISEINÄT

Itä-Helsingin Lasi toimittaa asiakkaille kaiken kokoiset lasiseinät arkkitehdin antamien mittojen mukaan. Asiantuntijoillamme on mittava kokemus erilaisten lasiseinien toteutuksista liukuovineen niin koteihin, yritysten toimitiloihin kuin julkisiin kohteisiin. Lasiseinä voi olla kodin tilanjakaja tai näyttävä suurikin julkisivu. Lasiseinä antaa rakennukselle tyylikkään ilmeen. Liiketiloissa sisälasiseinä tuo avaruutta ja yrtitysilmettä.

Pitkäikäiset alumiinirakenteet lasiseinien toteutuksissa

Teemme suuret lasijulkisivut alumiinirunkoisina ja lasirakenteisena arkkitehtien suunnitelmien mukaisesti. Asennusryhmämme asentavat rakenteet sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Projektipäällikkömme vastaa kohteesi rakentamisesta sovitusti.

Ammattilaisapua lasiseinien toteutuksessa

Palvelumme kattaa rakennesuunnittelun, alumiinirakenteiden pintäkäsittelyn, alumiinirakenteiden ja lasien valmistuksen, sekä asennuksen. Itä-Helsingin Lasi Oy:ltä saat kaiken alumiini- ja lasirakentamiseen kustannustehokkaasti saman katon alta. Projektipäällikkömme Jukka Vilen laskee tarkan hinnan lasiseinäprojektistasi.

LASISEINÄKOKONAISUUDET SAATAVANA MYÖS PUURAKENTEELLA

Meiltä nyt myös Structon tuotteita, joten lasiseinäratkaisut ovineen on saatavilla myös puurakenteella. Mallistossa on monia eri ratkaisuja ja materiaaleja, joten varmasti löytyy sopiva ratkaisu suunnitelmillenne. Kaikki rungot saatavana viilutettuna sekä maalattuna.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella lasiseinäprojektistasi tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Lasiseinät