SEG Aurinkoenergialasi tuo kiinteistön energiatehokkuuden uudelle tasolle

Mitä jos kiinteistösi rakenteet voisivat tuottaa päästötöntä energiaa käyttöösi - voiko uusiutuvaan energiaan siirtyminen olla enää helpompaa?

Aurinkoenergialasin avulla tämä on jo mahdollista: kiinteistösi voi tuottaa sähköä jo pelkän lasin avulla.

Itä-Helsingin Lasi on aloittanut aivan uudenlaisen yhteistyön, jossa tuomme kotimaiset SEG-Aurinkoenergialasit vaihtoehdoksi tavanomaisemmille rakennusmateriaaleille.

Tavoitteenamme on tuoda taloyhtiöiden ja yrityskiinteistöjen saataville monipuolinen ja ekologinen rakentamisen ja remontoinnin ratkaisu, jossa hyötykäytetään lasiset pinnat. Korvaamalla tavallisen lasin Aurinkoenergialasilla, tuotat uusiutuvaa aurinkoenergiaa omaan käyttöösi.

Turvalliset ja energiatehokkaat Aurinkoenergialasit ovat nyt saatavilla ainoastaan meiltä – toimitamme lasit avaimet käteen -palveluna sekä uudis- että korjauskohteisiin ympäri Suomen.

Tee julkisivustasi aurinkovoimala - räätälöi Aurinkoenergialasiin yrityksesi logo

Aurinkovoimaloiden suosio kasvaa jatkuvasti, sillä itse tuotettu aurinkoenergia on ekoteko, joka lisäksi pienentää sähkölaskua. Toimme nyt markkinoille vaihtoehtoisen toteutustavan aurinkopaneeleista koostuvan oman voimalan rinnalle: monipuolisen Aurinkoenergialasin.

SEG-Aurinkoenergialasin avulla taloyhtiösi tai yrityskiinteistösi voi tuottaa aurinkoenergiaa omaan käyttöönsä ilman, että voimalalle joudutaan erikseen kartoittamaan sopivaa tilaa. Aurinkopaneelit on usein sijoitettu katolle, mutta lasit voidaan sijoittaa lähestulkoon minne tahansa.

Kun lasiseinä, -katto tai -kaide toimii aurinkovoimalana, ollaan jo pitkällä ekologisessa rakentamisessa. Mutta kun saat lasiin lisäksi painatettua yrityksesi logon, hyötysi moninkertaistuu. Voit tuoda aurinkovoimalasi näkyväksi tai pitää sen näkymättömänä: päätät itse.

Aurinkoenergialasin monipuolisuus korostuu rakennusten ja sisustusten suunnitteluvaiheessa. Voimme räätälöidä lasia kohteen mukaan, arkkitehtuuria ja luovaa designia kunnioittaen.

Lasijulkisivu
Lasikaide
Lasikatos

Mikä on Aurinkoenergialasi?

Aurinkoenergialasi on helppohoitoinen vaihtoehto aurinkopaneeleille ja tavalliselle lasirakentamiselle – saat samassa paketissa aurinkopaneelien edut yhdistettynä lasielementtien tyylikkyyteen.

Aurinkoenergialasia valmistetaan Suomessa. Valmistajana on innovatiivinen kumppanimme, joka on aurinkosähköteknologiaan erikoistunut suomalainen yritys.

Tarjoamme taloyhtiö- ja yrityskohteisiin kotimaista Aurinkoenergialasia seuraavissa tuoteryhmissä:

Räätälöimme mitat, jotta lopputulos sopii kohteeseen mahdollisimman hyvin.

Me Itä-Helsingin Lasissa asennamme Aurinkoenergialasit yrityksesi tai taloyhtiösi kiinteistöön 40 vuoden lasituskokemuksella. Meiltä saat kokonaisvaltaisen avaimet käteen -palvelun: hoidamme asennuksen lisäksi sähkötyöt, projektinjohtamisen ja suunnittelun, oli kyseessä uudiskohde tai korjauskohde.

Tartu tilaisuuteen ja tutustu Aurinkoenergialaseihin, kun niitä on vielä saatavilla. Energiatehokas kiinteistö on kannattava investointi, joka maksaa itsensä takaisin.

Tuen avulla saat Aurinkoenergialasia tavallisen lasin hinnalla

Tiesitkö, että Aurinkoenergialasiin siirtymistä tuetaan Business Finlandin ja ARA:n toimesta?

Erityisesti julkisivuremonttia suunnittelevan kannattaa nyt laskea, kuinka paljon Aurinkoenergialasi maksaisi verrattuna tavalliseen lasiin tuki huomioiden – saatat huomata, ettei hintaeroa juurikaan ole! Yrityskiinteistöt voivat saada Business Finlandilta tukea jopa 25 % Aurinkoenergialasin asentamiseen liittyvistä kustannuksista ja taloyhtiöt voivat puolestaan saada ARA:sta vastaavaa tukea jopa 25 %.

Itä-Helsingin Lasissa autamme sinua tarvittaessa tukihakemuksessa, sillä hakemusten monet kiemurat ovat meille hyvinkin tuttuja. Autamme myös rakennekestävyyslaskelmissa. Nämä kuuluvat meillä hyvään projektinjohtoon – emme peri erillistä konsultointimaksua.

Tuota aurinkoenergiaa itse

Itse tuotettu aurinkoenergia on päästötöntä ja ilmaista uusiutuvaa energiaa, jota voit hyödyntää taloyhtiön asunnoissa ja yhteistiloissa tai yrityskiinteistön tiloissa. Sillä voit esimerkiksi ladata sähköautoja, valaista toimiston tai lämmittää saunan.

Kun tuotat osan tarvitsemastasi sähköstä itse, sähkölaskusi pienenee. Aurinkoenergialaseista koostuva aurinkovoimala tuo sinulle taloudellista etua myös nostamalla kiinteistösi arvoa.

Hyödyt

Liityt vihreään siirtymään vaivattomasti: tuotat uusiutuvaa energiaa omaan käyttöösi

Nostat kiinteistösi arvoa
Sähkölaskusi pienenee, kun tuotat osan sähköstäsi itse

Ulkoasu mukailee kiinteistön arkkitehtuuria: lasit voidaan räätälöidä mittojen mukaan

Mahdollisuus tuoda yrityksen logo laseihin näkyvästi

Suodattaa UV-säteilyä
Ekologisempi kiinteistö
Lisääntynyt energiaomavaraisuus
Äänetön, päästötön ja huomaamaton

Aurinkoenergialasi vai aurinkopaneelit?

Aurinkoenergiatuotteet ovat maailmanlaajuisesti kuuma kehityksen kohde juuri nyt. Suomessa Itä-Helsingin Lasi tuo ensimmäisenä markkinoille aurinkoenergiaa tuottavaa lasia. Lasi kestää erinomaisesti UV-säteilyä ja mekaanista kulutusta. Sitä on mahdollista saada myös lämpölasina.

Tekniikka on sama kuin aurinkopaneeleissa. Aurinkokennot lasin sisällä tuottavat aurinkoenergiaa, joka liitetään sähköverkkoon invertterin avulla. Aurinkokennojärjestelmä on suojassa lasien välissä.

Mutta toisin kuin aurinkopaneeleissa, Aurinkoenergialasista koostuva voimala on rakennuksen kyljessä tai katolla huomaamaton tai jopa tyylikäs. Räätälöimme lasit juuri sopiviksi kohteeseesi. Kauniimman ulkonäön lisäksi Aurinkoenergialasin etuna on, että siihen voi painaa kuvia tai tekstiä. Niinpä voit painattaa esim. oman yrityslogosi pääkonttorisi seinään ja silti nauttia aurinkovoimalan tuomista eduista. Painatuksen mahdollisuudet ovat rajattomat.

Aurinkoenergialasi on aurinkopaneeleita monipuolisempi. Teho ja tuotto-odotukset Aurinkoenergialasissa ovat kuitenkin yhtä hyvät. Lasien sijoitus ja asennuskulma vaikuttavat tuottoon ja autamme sinua huomioimaan tämän jo suunnitteluvaiheessa.

Asentaminen on vaivattomampaa kuin paneelien kohdalla ja voimme hyödyntää jo olemassaolevia rakenteita. Jos sinulle on tulossa julkisivuremontti, harkitse lasitustyön yhdistämistä samaan hankkeeseen vaivan ja ajan säästämiseksi.

Toimitus ja asennus onnistuvat meiltä parhaimmillaan jopa muutamassa viikossa – suunnitellaan yhdessä sopiva aikataulu.
Aurinkoenergialaseja voidaan asentaa ympäri vuoden. Vältä kesäkauden ruuhkat ja ole yhteydessä saman tien!

Keitä me olemme?

Itä-Helsingin Lasi on täyden palvelun lasiliike. Olemme luotettu ja pidetty suomalainen yhteistyökumppani alumiini- ja lasirakentamisessa. Valmistamme ja asennamme lasituotteet Suomessa 40 vuoden kokemuksella ammattitaitoisesti yritysasiakkaille, taloyhtiöille ja kuluttajille.

Toimimme yhteistyössä lasit valmistavan kumppanimme kanssa. Kumppanimme on aurinkosähköteknologiaan erikoistunut suomalainen yritys, joka kehittää innovatiivisia menetelmiä tuottaa uusiutuvaa aurinkosähköä.

Itä-Helsingin Lasi tunnetaan siitä, että hoidamme työmme laadukkaasti ja aikataulussa asiakas huomioiden. Meillä on jatkuva henkilöstön koulutusohjelma, jolla varmistamme erityisosaamisen luvanvaraisiin töihin. Näin pystymme vastaamaan jatkuvasti muuttuviin markkina- ja asiakastarpeisiin.

Palvelemme valtakunnallisesti – ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää.

Ota yhteyttä