Lumenpudotus: Valitse ammattilainen

Lumenpudotus on talvella monen kiinteistön omistajan, taloyhtiöhallituksen ja huoltoyhtiön huolenaiheena. Kun lumipeite alkaa näkyä kadulle asti, tarvitaan pikaista toimintaa. Me palvelemme nopeallakin aikataululla.

Ympärivuorokautisessa päivystyspalvelussamme reagoidaan pyyntöösi heti. PK-seudulla ja Uudellamaalla voimme olla paikalla jopa muutamassa tunnissa soitostasi.

Lumenpudotuksessa henkilöturvallisuus on kaiken A ja O. Siksi olemme hyvä valinta: meillä on lumenpudotuksesta 10 vuoden kokemus.

Jätä katolla kiipeily ammattilaiselle ja kutsu meidät hoitamaan kattosi puhtaaksi lumesta.

Lumenpudotus katoltasi turvallisesti

Kun lumenpudotus katolta alkaa olla ajankohtaista, kiinteistönomistajien vastuukysymykset konkretisoituvat. Jos lunta putoaa katolta ohikulkijan päälle tai jos lumenpudotuksen aikana syntyy vahinkoa, vastuu on viime kädessä kiinteistön omistajalla tai taloyhtiöllä. Siksi kannattaa valita huolella luotettava kumppani.

Sekä ohikulkijoiden että lumenpudottajien turvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, minkä vuoksi varmistamme, että koko projekti sujuu suunnitelmallisesti alusta loppuun. Kiinnitämme luonnollisesti huomiota myös katon kunnon säilyttämiseen vahingoittumattomana lumenpudotuksen aikana.

Näin työmme sujuu:

Vuosi toisensa jälkeen saamme kiinteistöpäälliköiltä,

isännöitsijöiltä ja taloyhtiön hallituksilta hyvää palautetta

lumenpudotuksemme laadusta sekä ripeästä toimeen tarttumisesta

Miksi Itä-Helsingin Lasi

  • Meillä on 40 vuoden kokemus lumenpudotuksesta
  • Lumenpudottajamme ovat kattotyöskentelyyn tottuneita
  • Putoamissuojaus ja muut turvavarusteet ovat aina ajan tasalla
  • Vastuuvakuutuksemme ovat kunnossa
  • Myönnämme laatutakuun työllemme
  • Joustamme: Voimme tehdä pidemmän päivän tarvittaessa
  • Saat koko projektin vaivattomasti avaimet käteen -palveluna

Oma tarkka sisäinen koulutuksemme varmistaa, että jokaisella meidän lumenpudottajalla on asianmukainen osaaminen. Näin varmistamme, että emme aiheuta kattovaurioita tai työskentele vaaraa aiheuttaen.

Kuka meillä pudottaa lunta? Lumenpudottajamme ovat samoja miehiä, jotka tekevät vaativia lasiasennuksia korkeissa kohteissa ympäri vuoden, säässä kuin säässä. Ammattilaisemme ovat koulutettuja ja tottuneita tekemään tarkkaa työtä korkeissa paikoissa.

Kuinka todennat työn laadun? Jos sääolosuhteet sallivat, lennätämme dronen kuvaamaan katon, kun olemme valmiita. Sinun ei siis tarvitse kiivetä katolle pudottamaan lunta eikä myöskään tarkastamaan työmme jälkeä.

Käytämme omaa nostinkalustoamme, joten olemme nopeita ja joustavia projekteissamme ympäri Uuttamaata. Helsingin keskusta ja muut haastavat paikat ovat erikoisosaamistamme.

Meidät tunnetaan laadusta ja pitkästä yhteistyöstämme isännöitsijöiden, taloyhtiöiden sekä yritys- ja teollisuuskiinteistöjen huoltohenkilöstön kanssa.

Palvelemme lumenpudotuksessa niin suuria kuin pieniäkin asiakkaita – myös kuluttajia. Kuluttajan on mahdollista saada lumenpudotustyöstä kotitalousvähennystä.

Ota yhteyttä - kysy lisää lumenpudotuksesta

Heitä huolet lumihankeen: Anna meidän hoitaa lumenpudotus katoltasi.

Kysy lisää tai tilaa heti! Laskemme sinulle kohteesi perusteella kiinteähintaisen tarjouksen.

Tilaa heti