Kiinteistön energiatehokkuus on tulevaisuuden suunta – ota älykkäät uutuuslasit valikoimaasi

Tule innovatiivisten lasituotteiden jälleenmyyjäksi

Tervetuloa mullistamaan kiinteistöjen energiatehokkuus kanssamme aurinkoenergialasin ja muiden edelläkävijätuotteiden jälleenmyyjänä.

Tartu mahdollisuuteen ja liity jälleenmyyjäverkostoomme Suomessa, Baltiassa tai Skandinaviassa. Lisää myyntiäsi tulevaisuuden tuotevalikoimalla jo tänään – olemme ensimmäinen lasiliike Suomessa, jonka lasituotteet tarjoavat kiinteistöille energiatehokkuutta ja selvää kustannussäästöä.

Tutustu uutuustuotteidemme valikoimaan ja ryhdy jälleenmyyjäksemme!

Tältä sivulta löydät esittelyt energiatehokkaista lasituotteistamme:

Aurinkoenergialasi tuo kiinteistöön energiatehokkuutta designia kunnioittaen – tuota aurinkoenergiaa ilman paneeleita!

Olipa kyseessä asuinkiinteistö tai liiketila, aurinkoenergialasi avaa oven uusiin energiantuotannon ja energiaomavaraisuuden mahdollisuuksiin.

 

Aurinkoenergialasi:

 • Muuntaa auringonpaisteen 100 % uusiutuvaksi aurinkoenergiaksi, jota kiinteistö voi hyödyntää omaan käyttöönsä
 • Pienentää kiinteistön ostoenergian määrää ja vähentää siten riippuvuutta sähkömarkkinoista, kun hintavaihtelun merkitys pienenee
 • Parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja E-lukua tarjoamalla kestävän uusiutuvan energian tuotantoratkaisun
 • Nostaa kiinteistön jälleenmyyntiarvoa
 • Mukautuu arkkitehtoniseen visioon, sillä räätälöimme lasit määrämittaan ja hyödynnämme olemassaolevia rakenteita
 • Maksimikoko 5 m x 2,5 m
 • Pysyy puhtaana pitkään itsestäänpuhdistavan pinnoitteen avulla

 

Perinteisiin aurinkopaneeleihin verrattuna aurinkoenergialasit yltävät hyvin samanlaisiin tuotantolukemiin. Tuotantomäärään vaikuttaa esimerkiksi lasin koostumus, kiinteistön sijainti ja lasien asennuskulma. Kokeneet asentajamme huomioivat tuotannon maksimointiin vaikuttavat seikat jo suunnitteluvaiheessa.

Suurin ero aurinkopaneeleihin on esteettinen. Kun perinteiset paneelit ovat usein kömpelöitä ja vaativat erillisen sijoituspaikan, tilausmitoitetut aurinkoenergialasit saadaan integroitua rakennuksen julkisivuun ja pintoihin tyylikkäästi arkkitehdin visiota myötäillen. Ne tuottavat aurinkoenergiaa energiatehokkuutta havittelevalle kiinteistölle huomaamattomasti.

 

Aurinkoenergialasi on monikäyttöinen

Tiesitkö, että esimerkiksi huoneistojen parvekkeiden lasikaiteet voidaan vaihtaa näkösuojaa tarjoavaan aurinkoenergialasiin? Taloyhtiölle, joka harkitsee parvekkeiden lasikaiteiden huoltoa tai uusimista aurinkoenergialasi on varteenotettava vaihtoehto, sillä se täyttää rakennusvalvonnan asettamat nykyvaatimukset.

 

Käyttökohteet:

Lasikaiteet, lasikatot, lasijulkisivut ja lämpölasit

Aurinkoenergialasi on monipuolinen rakennusmateriaali, jota voidaan käyttää lähes missä tahansa, aivan kuten tavallista lasia. Kysymys onkin, miksipä asiakkaasi ei valitsisi aurinkoenergialasia?

Digilasi näyteikkunassa maksaa itsensä takaisin

Mitä digilasi on? 

Digilasi tuo näyteikkunaan videokuvan esimerkiksi mainoskäyttöä varten. Lasien päälle on asennettu led-kalvo, jossa ledit ovat hyvin suojattuna. Digikalvo voidaan tarpeen tulleen helposti irrottaa ja huoltaa.

Erinomaisen huomionarvonsa vuoksi led-kalvollinen lasi on sopiva valinta nykyaikaiselle liikekiinteistölle, joka haluaa erottua joukosta. Tämä mainospinta ei jää huomaamatta!

Digilasi maksaa itsensä takaisin mainoskanavan muodossa ja se on näppärä asentaa milloin tahansa – punnitse mainosvideoiden potentiaali viimeistään toimitilan remontin yhteydessä!

Älylasi: uutta lasiteknologiaa jokaiseen rakennukseen

Muunna tunnelma yhdellä napin painalluksella!

Älylasilla tarkoitetaan laminoitua lasia, jonka sisällä oleva älykalvo saa lasin muuntautumaan kirkkaan, tumman tai maitolasin väriseksi. Sähköisesti säädeltävä älylasi toimii neuvotteluhuoneessa, ikkunassa tai parvekkeen kaidelasissa kuin tyylikäs, uuden sukupolven näkösuoja, mutta se on myös paljon enemmän.

Älylasit voidaan automatisoida säätelemään läpinäkyvyytensä valon määrän mukaan. Automaattinen tummennus tuo kiinteistölle energiansäästöä vähentämällä jäähdytyksen tarvetta, sillä se estää auringonvaloa lämmittämästä sisätiloja.

Älylasin hyödyt:

 • Huone pysyy viileänä auringonpaisteesta huolimatta
 • Säätää automaattisesti valon määrää sisätiloissa parantaen energiatehokkuutta ja mukavuutta
 • Estää ikävät heijastukset ulos katsoessa
 • Yhdistää muotoilun ja teknologian
 • Pölyvapaa
 • Korvaa kaihtimet ja verhot
 • Näkösuoja
–Saat paremman tuoton aurinkoenergialaseista, kun käytät niihin itsestäänpuhdistavaa pinnoitetta–

Itsestäänpuhdistavilla pinnoitteilla lasit pysyvät puhtaina – puhdas aurinkoenergialasi tuottaa enemmän

Miltä kuulostaisi lasi, joka pysyy puhtaana vähemmällä vaivalla?

Itsestäänpuhdistavan pinnoitteen avulla vähennät pesujen tarvetta radikaalisti ja samalla suojaat lasia niin, että huoltotarvekin pienenee.

Puhtaampi lasi on samalla energiatehokkaampi, etenkin jos kyseessä on aurinkoenergialasi. Pinnoitteen avulla puhtaana pysyvä perinteisiin aurinkoenergialasi tuottaakin jopa 4-8 % enemmän aurinkoenergiaa vuodessa kuin pinnoittamaton lasi. Pinnoite käy myös perinteisiin aurinkopaneeleihin.

Pinnoitteen teho kestää useampia vuosia. Tarkka kesto vaihtelee käyttökohteesta riippuen: esimerkiksi suihkuseinä voi pysyä puhtaana jopa kahden vuoden ajan!

Suosittelemme itsestäänpuhdistavaa pinnoitetta osana kestävää ja energiatehokasta kokonaisratkaisua niin liike- kuin asuinkiinteistöihin.

Syitä valita pinnoituspalvelumme:

 • Pienentää ylläpitokustannuksia pesun ja huollon osalta
 • Antibakteeriset ominaisuudet parantavat sisäilman laatua
 • Monikäyttöinen, sopii niin suihkuseiniin kuin sairaaloihin, keittiöihin ja design-kohteisiin
 • Vähentämällä pesukertoja säästät vettä
 • Vähentää tarvetta käyttää voimakkaita puhdistusaineita
 • Hylkii likaa ja pölyä
 • Maksimoi luonnonvalon hyödyntämisen
 • Näkyvyys pysyy sateellakin hyvänä ja merenkulussa lasi säilyy kirkkaana suolasta huolimatta
 • Mukavuus ja viihtyisyys paranevat, kun lasit ovat aina puhtaat ja uuden näköiset

Mikä sopii mihinkin?

Digilasi

Sopii sinulle, joka haluat hyödyntää kiinteistösi ikkunaa digitaalisena mainospintana. Digilasilla erotut joukosta!

Älylasi älykalvolla

Loistava tuomaan toimiston neuvotteluhuoneeseen yksityisyyttä tai – napin painalluksella – avartamaan tilaa. Toiminnallisessa sisustuksessa soveltuu erinomaisesti esim. koteihin, hotelleihin, julkisiin tiloihin. Parvekekaidelasissa käytettynä korvaa näppärästi verhon.

Aurinkoenergialasi

Kun haluat tuottaa aurinkoenergiaa rakennuksen olemassaolevien pintojen avulla. Rakennuksen designia arvostavalle aurinkoenergialasi toimii osana energiatehokasta kokonaisratkaisua muuttamatta yleisilmettä.

Itsestäänpuhdistava, suojaava pinnoite

Erinomainen lisä mihin tahansa lasiin: vähentää pesun ja ylläpidon tarvetta, sillä lasi pysyy puhtaana vuosien ajan. Lisää aurinkoenergialasin vuosituottoa jopa 4-8 % pitämällä lasin jatkuvasti puhtaana ja pölyttömänä.

–Lasiuutuutemme edistävät kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyvien lakisääteisten vaatimusten täyttymistä kannattavasti–

Energiatehokkaan kiinteistön uutuustuotteiden hyödyt

 • Säästä rahaa: Laita älylasi tai aurinkoenergialasi tuottamaan yrityksellesi rahaa ja säästä huoltokuluissa itsestäänpuhdistavan pinnoitteen avulla
 • Lisää mukavuutta: Tasainen lämpötila ja parempi äänieristys parantavat asuinmukavuutta ja työergonomiaa
 • Nosta kiinteistön arvoa investoimalla: Energiatehokkaat kiinteistöt ovat kysytympiä ja niillä on parempi jälleenmyyntiarvo
 • Räätälöidyt, helppohoitoset ratkaisut niin uudis- kuin korjauskohteisiin: Suomessa saat lasirakentamisen uutuustuotteet yksinoikeudella Itä-Helsingin Lasilta. Kumppaninasi toteutamme myös asennuksen – saat kokonaisuuden avaimet käteen -palveluna

Miksi valita Lasiliike.fi?

 1. Markkinajohtaja Suomessa lasien huollossa ja korjauksessa**
 2. Suomen suosituin ja eniten käytetty lasiliike
 3. Vakaa kumppani 40 vuoden lasialan kokemuksella
 4. Palvelemme sekä uudiskohteissa että projekteissa
 5. Kahden vuoden takuu kaikille palveluille

**Perustuu liikevaihtoon ja henkilöstön määrään

Energiatehokas kiinteistö on myös kustannustehokas – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinteistön energiatehokkuus on kiistatta tulevaisuuden suunta. Siirtymää vauhdittaa kuluttajien mieltymysten lisäksi lainsäädäntö. EU-direktiivi asettaa vaatimuksen, että kaikkien uusien rakennusten tulee olla lähes nollaenergiarakennuksia (nZEB), ja myös olemassa olevien rakennusten energiatehokkuutta on parannettava huomattavasti.

Tämän vuoksi toimme ensimmäisenä suomalaisena lasiliikkeenä muuttuvaan markkinaan uusia, kestäviä lasiratkaisuja, joiden avulla voit edesauttaa vaatimusten täyttymistä kannattavalla tavalla.

 

Ole alasi edelläkävijä

Haemme nyt aktiivisia kumppaneita laajentamaan energia- ja kustannustehokkaiden uutuustuotteidemme jälleenmyyntiverkostoa. Tuotevalikoimamme ulottuu innovatiivisista lasituoteratkaisuista aina perinteiseen lasinkorjaukseen. Liity kasvavaan joukkoomme ja hyödynnä 40 vuoden kokemuksemme tuoma vakaus, visio ja tuki!

Hyödynnä ainutlaatuinen mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaasi! Jätä soittopyyntö tai soita meille, niin aloitetaan yhteistyö energiatehokkaampien kiinteistöjen parissa.

Ota yhteyttä