Lasitiilet

Lasitiilet eristävät hyvin lämpöä ja sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin.

You are here:

LASITIILET

Lasitiili on perinteinen erikoislasi, mitä on käytetty jo 1900-luvun alusta lähtien. Lasitiilet eristävät hyvin lämpöä ja sopivat sekä sisä- että ulkotiloihin. Yleisimmin lasitiiliä käytetään rappukäytävissä, rakennusten seinissä, osana muuta rakennetta ja esimerkiksi suihku- ja saunaseininä.

Lasitiilien hyödyt

Lasitiilen eristävien ominaisuuksien lisäksi, se voi toimia näkösuojana läpäisten lähinnä valoa. Voit valita projektiisi sopivimmat värit ja kuviot. Tulemme asentamaan haluamanne lasitiilet ja hoidamme tarvittaessa myös niiden korjaukset. Suosittelemme tutustumaan myös toiseen, nykyaikaisempaan tuotevaihtoehtoon: Lasiharkkoihin.

LASIHARKOT JA LASIPILARIT MEILTÄ

Lasiharkko on massiivilasituote, joka valetaan halutun kokoiseen muottiin. Tämän jälkeen harkoista voidaan kasata monipuolisia lasirakenteita. Lasiharkkoja voidaan käyttää joissain tapauksissa myös kantavana rakenteena.

Lasipilari tunnetaan myös nimeltä lasipalkki tai lasipaneeli. Lasipilareita käytetään erilaisten lasirakenteiden pystytuentaan. Lasipilarit voivat olla todella korkeita, jopa yli 5 metriä.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan lasitiilien käytöstä tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Lasitiilet