Loistavasti koordinoitu ja täsmällisesti toteutettu palonsuojausprojekti Mannerheimintiellä

Loistavasti koordinoitu ja täsmällisesti toteutettu palonsuojausprojekti Mannerheimintiellä

Vaativa ja monipuolinen palonsuojausprojekti valmistui aikataulussa

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kesän 2018 aikana palonsuojalasien asennuksen Helsingissä As Oy Töölön seitsemän porraskäytävän huoneistojen oviin ja ikkunoihin.  Palonsuojalasien asennus kuului jo aiemmin vuonna 2017 valmistuneeseen hissihankekokonaisuuteen, jossa rakennettiin yhteensä seitsemän uutta hissiä taloyhtiöön. Hissihankkeen lupaehdoissa Helsingin kaupunki edellytti yleisen paloturvallisuuden parantamista.

Asensimme palonsuojalasit As Oy Töölön huoneistojen ulko-oviin ja ikkunoihin

 

As Oy Töölö on museoviraston suojelukohde, minkä vuoksi palosuojaustyössä ja lasien asentamisessa tuli noudattaa erityistä yhtiön historialliset arvot huomioon ottavaa asennustapaa. Palosuojalasit asennettiin yhteensä 186:n huoneiston ulko-oviin ja 117 puuristikkoikkunaan. Vaativa palosuojalasiprojekti toteutettiin asiakasystävällisesti sovitussa ja kireässä aikataulussa.

Hyvä työn laatu ja korkealuokkainen asiakaspalvelu laadun takeena

 

Itä-Helsingin Lasin urakkaan kuului palonsuojalasien asennuksen lisäksi puusepäntyöt ja puuristikoiden valmistus maalauksineen. Itä-Helsingin Lasi vastasi myös urakan työnjohdosta.  Tärkeä osa projektia oli asukkaiden kanssa sovitut yksilölliset työaikataulut ja työjärjestys.

Asukkaiden ja asentajien hyvä yhteistyö auttoi hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi

”Informaatio asukkaan näkökulmasta oli oikea-aikaista ja riittävää koko projektin ajan, kaikki sovitut aikataulut pitivät hyvin, työn jälki on hienosti historialliseen taloyhtiöömme sopivaa ja laadukasta. Itä-Helsingin Lasin työntekijät työskentelivät asunnoissamme erittäin hienotunteisesti ja ystävällisesti. Työnaikainen kommunikaatio toimi loistavasti. Ja jos suomalaista rakennusteollisuutta voi joskus kehua, niin nyt”, totesivat tyytyväiset taloyhtiön asukkaat Anna-Kaisa ja Pertti Pere omasta ja monen muun asukkaan puolesta.

”Paloturvallisuuden parantaminen -projekti oli ainutlaatuinen projekti koko taloyhtiön historiassa, joka kuitenkin toteutettiin sovitusti ja laadukkaasti. Taloyhtiömme on vaativa kohde ja olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattimaiseen tapaan työskennellä kaikilla projektin osa-alueilla.”, kertoo As Oy Töölön hallituksen puheenjohtaja  Jaakko Ojanne.

”Erittäin hyvällä tiedottamisella taloyhtiön hallitukselle ja yhtiön asukkaille on suuri merkitys. Olen hallituksen puheenjohtajan kanssa samaa mieltä, että on ensiarvoisen kunnioitettavaa ja tärkeää, että projekti hoidettiin sovitussa aikataulussa ja budjetissa”, toteaa isännöitsijä Markku Nummelin Arenna Oy:stä.

”Voin kirkkaasti suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:tä vaativiinkin projekteihin. Koko haastava palonsuojalasiprojekti oli loistavasti koordinoitu. Projekti toteutettiin täsmällisesti sovitussa aikataulussa ja budjetissa”,  kehuu valvoja Kimmo Amé, KE Konsultit Oy:stä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattitaitoiseen projektityöskentelyyn. Yritys on As Oy Töölön porrashuoneiden paloturvallisuuden parantaminen -projektissa osoittanut. miten luotettava kumppani toimii haastavassa lasirakentamishankkeessa”, toteaa rakennuttajakonsultti, projektinjohtaja Timo Kannisto Sitowise Oy:stä.

”Hyvän asiakkaan ja osaavien ammattilaisten kanssa on helppo toimia hyvin”, kertoo projektipäällikkö Jukka Vilen Itä-Helsingin Lasi Oy:stä.

 

Lisätietoja toteutetusta projektista:

projektipäällikkö Jukka Vilen, Itä-Helsingin Lasi Oy, 040 710 8944, jukka.vilen@lasiliike.fi