Lasin työstöt

Kun tarvitset lasia leikattuna, porattuna tai hiottuna, me työstämme ja toimitamme haluamasi materiaalit ripeästi ja joustavasti.

You are here:

Lasin työstö lisää sen käyttömahdollisuuksia – tutustu monipuolisiin ratkaisuihin

Lasin työstömahdollisuudet ovat lähes rajattomat, mikä avaa uusia ulottuvuuksia sen käyttöön rakennusprojekteissa, sisustuksessa ja erikoiskohteissa. Meidän asiantuntemuksemme ja teknologiamme mahdollistavat lasin muotoilun ja käsittelyn juuri teidän tarpeidenne mukaan.Työstöt lasiin on tehtävä ennen karkaisua, koska kun lasi on karkaistu ei sitä voi muokata enään prosessin jälkeen.

Monipuoliset työstöpalvelut

Lasin työstäminen kattaa laajan kirjon tekniikoita alkaen yksinkertaisista rei’ityksistä, jotka tehdään esimerkiksi lasiovien vetimille ja saranoille, aina monimutkaisiin estetiikan ja funktionaalisuuden parannuksiin. Työstämme lasipöytien jalat, tarjoamme kuvioituja lasipintoja saunan oviin, kylpyhuoneisiin tai julkisivuihin ja toteutamme lattia- ja kattolaseja jotka on suunniteltu ja tehty kestämään tuon kuorman.

Esteettiset ja käytännölliset työstöt

Lisäksi tarjoamme esteettisiä kuvioita ja hiontoja, jotka lisäävät lasin visuaalista ilmettä ja soveltuvuutta erilaisiin käyttökohteisiin. Näiden työstöjen avulla lasi ei ainoastaan täytä teknisiä vaatimuksia, vaan se voi myös toimia taideteoksena ja tilan keskipisteenä.

Suoraan työstöt teidän tarpeisiinne

Kun valitsette meidät kumppaniksenne, saatte räätälöityä palvelua, joka vastaa juuri teidän visioitanne ja vaatimuksianne. Olipa kyseessä sitten yksittäisen lasielementin muokkaus tai laajamittaiset lasirakenteet, meidän asiantuntijamme varmistavat, että lopputulos on sekä käytännöllinen että esteettisesti miellyttävä. Perus sääntönä kannattaa muistaa, että lasin karkaisun jälkeen se ei ole enään muokattavissa.

Ota yhteyttä ja keskustele lasin työstämisen mahdollisuuksista

Jos haluat keskustella lasin työstämisestä tarkemmin tai tarvitset apua erityisen lasiratkaisun suunnittelussa, soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme suunnittelemaan ja toteuttamaan lasituotteet, jotka täyttävät korkeimmatkin odotukset.

Tarjouspyyntö

Lasin työstöt

Asiakaskokemukset

”Ammattitaitoiset lasimestarit työstivät lasin haluttuun muotoon. Saimme uuden lämpölasin rakennuskohteeseemme alle viikossa, jota pidän erityisen hyvänä palveluna pääkaupunkiseudulla. Voin suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:n ammattitaitoista lasituspalvelua vaativiinkin kohteisiin.”
Rakennusmestari, rakennusliike, Helsinki