Alumiinirakentaminen

ALUMIINIRAKENTAMINEN

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Alumiinirakentaminen on ydinosaamistamme

Yksi numero – kaikki alumiinirakentamiseen. 09 755 7979. Saat kaiken tarvittavan alumiini- ja lasirakentamiseen Itä-Helsingin Lasi Oy:stä. Kustannussäästöt ovat huomattavat niin peruskorjaus- kuin uudiskohteissakin, kun tilaat kaiken tarvittavan alumiinirakentamiseen suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Alumiinirakentaminen on ydinosaamistamme. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

Projektipäällikkömme tuo kokemuksellaan parhaat ratkaisut alumiinirakentamisessa asiakkaiden käyttöön. On ensiarvoisen tärkeää heti hankkeen alkuvaiheessa olla ohjaamassa alumiinirakenneratkaisuja oikeaan suuntaan, että asiakas saa toimivat ja kustannustehokkaat rakenteet. Kosteudenhallinta alumiinirakenteiden sisällä on laatua, jonka takaamme. Asennamme alumiinirakenteet kohteeseen suurina elementteinä ja lasitamme ne joko ulko- tai sisäpuolelta. Vaativat alumiinirakenteet ovat ydinosaamistamme. Kysy lisää pääkaupunkiseudun parhaalta lasirakentamiseen erikoistuneelta projektipäälliköltämme.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy on lasi- ja alumiinirakentamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys Helsingissä. Meillä on kymmenien vuosien kokemus alumiini- ja lasirakentamisesta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Alumiinirakenne- ja lasirakenneyksikkömme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä. Saat alumiinirakentamisen kokonaispalveluna avaimet käteen -periaatteella.

Katso video terassilasituksista.

 

ALUMIINIRAKENTAMINEN – PARHAAT RAKENNUSJÄRJESTELMÄT

Toteutamme kohteet tunnettujen eurooppalaisten alumiinivalmistajien parhailla rakennusjärjestelmillä: Nokian Profiilit, Purso, Schüco, Ponzio ja Sapa. Rakennusjärjestelmissä on optimoitu liitosmahdollisuudet, lämpökatkot, tiivisteet, kondenssivuotourat, liitosreiät, lasien tuennat, kaksitasoinen rakenne ja rakenteen U-arvot. Valitsemme asiakkaalle parhaiten sopivan rakennusjärjestelmän yhdessä suunnittelijoiden kanssa. Itä-Helsingin Lasi Oy:stä saat kaiken helposti alumiinirakentamiseen suunnittelusta asennukseen saman katon alta.

Kokenut projektinjohtomme toteuttaa ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden pintakäsittelyä, valmistusta, lasien valmistusta ja asennusta. Toteutamme ammattitaidolla isot ja pienet rakennus- ja peruskorjausprojektit pääkaupunkiseudulla. Projektipäällikkömme on käytettävissäsi kaikissa alumiinirakentamisen vaiheissa. Teemme myös toteutuksen jälkeen rakennekuvat rakennusvalvontaa varten. Tuotteiden valmistajana kokonaishintamme on aina erittäin kilpailukykyinen asennettuna. Kysy tarjous alumiini- ja lasirakentamisesta. Tilaa asiantuntijan ilmainen kartoituskäynti.

Työturvallisuus on meille Itä-Helsingin Lasi Oy:ssä tärkeä. Noudatamme tiukkoja työturvallisuusmääräyksiä, joita myös itse valvomme.  Seuraamme työtapaturmattomia päiviä tuotannossa ja asennustyömaillamme. Kiinnitämme työturvallisuuteen erityishuomiomme kaikessa tekemisessä.

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Asensimme alumiinirakenteet ja lämpölasit uuteen Pelican Self Storage varastohotelliin.

Ota yhteyttä suunnittelijoihimme, projektipäällikkö Jukka Vilen 040 710 8944 tai tekninen asiantuntija Antti Vartiainen 041 515 5350. Sovitaan tapaaminen ja mennään yhdessä käymään kohteessanne. Palvelemme alumiini- ja lasirakentamisen ammattilaisena myös suunnittelijoita ja arkkitehtejä monipuolisesti. Soita, tulemme käymään toimistollanne tai kohteessasi.

 

 

KAIKKI SAMAN KATON ALTA

Suunnittelijamme palvelevat teitä mielellään teknisissä asioissa ja projektipäälliköltä saat nopeasti budjettihinnan sekä tarkan tarjouksen. Kokeneet suunnittelijamme tuovat esille jo hankkeen alkuvaiheessa parhaat ratkaisut asiakkaan käyttöön. On tärkeää ohjata suunnittelua oikeaan suuntaan, että saadaan asiakkaalle toimivat ja kustannustehokkaat alumiini- ja lasirakenteet. Toteutamme projektit valmistajana kokonaistehokkaasti ja nopeasti. Palvelemme teitä mielellämme kaikissa alumiinirakentamiseen liittyvissä asioissa suunnittelusta asennukseen.

Asiakas saa helposti kaiken saman katon alta edullisesti suunnittelusta asennukseen: projektinjohto, rakennesuunnittelu, profiilirakenteiden valmistus, pintakäsittely, lasien valmistus ja asennus:

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Sovi suunnittelu- ja kartoituskäynti. Saat nopeasti budjettihinnan ja tarjouksen. Lähetä piirustukset ja pohjatiedot kohteesta. Soita: 09 755 7979. Ota yhteyttä info@lasiliike.fi.

 

Vuosaaren kirkon lasiseinän julkisivusaneeraus valmistui 2018.

Itä-Helsingin Lasi Oy peruskorjasi Vuosaaren kirkon lasialumiiniseinän 2018. Alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen toteuttaa kohteen kustannustehokkaasti suunnittelusta asennukseen.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivusaneerauksen kattotason ravintolakerrokseen, lämpölasit listoituksineen ja kattorakenteen liittymisineen 2018 Helsingin Pitäjänmäellä.

 

Lasikattoremontti toteutettiin sovitusti kokonaispalveluna alumiinirakenteineen Pörssitaloon Helsingissä.

 

Lasikattoremontti toteutettiin sääsuojassa sovitusti kokonaispalveluna Pörssitaloon Helsingissä.

Toteutimme täydellisen peruskorjauksen kokonaispalveluna alumiinirakenteineen Pörssitalon lasikatolle Helsingissä 2017.

LUOTETTAVAT YHTEISTYÖKUMPPANIT

Nokian Profiilit, Purson, Ponzion, Sapan ja Schücon rakennusjärjestelmät.

Saat teknistä lisätietoa tästä Nokian Profiileista. Palvelemme teitä mielellämme kaikissa alumiinirakentamiseen liittyvissä kysymyksissä. Vaativat alumiinirakenteet ovat ydinosaamistamme. Valmistamme alumiinirakenteet pääasiassa kotimaisesta Nokian Profiilit Oy:n rakennusjärjestelmästä.

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.