Korjauspaivystys 24/7

Korjauspäivystys 24/7 0400 431 442

Kun tarvitset luotettavan lasimestarin paikalle 24h heti, soita 0400 431 442

Korjauspäivystyksemme toimii 24h vuorokauden ympäri vuoden. Palvelemme numerossa 0400 431 442 Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Vahingon tai ilkivallan kohdatessa, soita meille. Pyrimme olemaan kohteessa 30 minuutin kuluessa soitostasi. Meillä on asennusautossa lasia mukana. Korjaamme rikkoutuneen lasin heti ja hoidamme uuden lasin asennuksen luotettavasti.

Soita toimistoaikana 09 755 7979 

Jätä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

Toimistoaikana arkisin klo 7-16 tilaa ammattitaitoinen 24h-korjauspalvelumme paikalle soittamalla asiakaspalveluumme 09 755 7979.

”Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kiinteistömme rikkoutuneen lämpölasin vaihdon ammattitaitoisesti ja nopeasti sovitun aikataulun mukaisesti. Asentajat ja asennusauto saatiin kätevästi samasta liikkeestä lämpölasin kanssa. Voimme suositella Itä-Helsingin Lasi Oy:tä, kun tarvitsette ripeää ja ammattitaitoista lämpölasin korjausta kiinteistöönne.”

-Kiinteistöpäällikkö, julkinen kohde, lämpölasin vaihto, 2018

 

Itä-Helsingin Lasi Oy on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan vuodesta 1983. Helsingin johtava lasiliike on  luotettava, kustannustehokas ja monipuolisesti asiakkaitaan palveleva lasitusalan ammattilainen. Korjauslasituspalvelu ja hyvä asiakaspalvelu on ollut aina toimintamme kulmakivi.

 

Vahingon sattuessa soita meille, -korjaamme lasin heti

Kun ikkunasi hajoaa, liikkeeseesi murtaudutaan tai kiinteistösi tarvitsee lasitusapua, soita meille, 0400 431 442. Korjaamme kaikki lasit heti keskellä yötä ja myös pyhäpäivinä. Olemme paikalla Helsingin kantakaupungissa muutamassa minuutissa, pääkaupunkiseudulla pyrimme olemaan kohteessa 30 minuutissa.. Monesti on tärkeää saada apua nopeasti lisävahinkojen välttämiseksi . Talvipakkasella kodin lämpö karkaa, lumi sataa rakennukseen sisälle ja säpäleiksi lyöty myymälän näyteikkuna suorastaan houkuttelee varkaita. Päivystävä lasimestarimme korjaa lasisi heti. Päivystämme 24h, ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä pääkaupunkiseudulla.

 

orjauslasitus Helsinki 

Korjauspäivystys ja lasituotteet samasta paikasta

Korjauslasituspalvelumme auttaa nopeasti. Päivystävä lasimestarimme on vahinkopaikalla minuuteissa, viimeistään puolessa tunnissa soitosta ja pystyy määrittelemään vahingon laajuuden ja tarvittavan korjauksen heti paikan päällä. Pika-apu rikkoutuneeseen lasiin pystytään järjestämään kohteeseen heti. Lopullinen korjauslasitus uusine laseineen toteutetaan asiakkaan toiveiden ja aikataulun mukaisesti luotettavasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Valmistamme ja asennamme kaikenlaisia laseja pienistä suuriin kohteisiin, joten osaamisemme ja ammattitaitomme ovat valttia myös korjatessa vahingoittuneita lasirakenteita. Alumiiniyksikkömme palvelee myös ripeästi yhdessä lasimestareiden kanssa. Sinulle asiakkaana on edullista hankkia kaikki lasituspalvelut meiltä, -tee vuosisopimus.

Katso video.

 

 

Valmistamme uudet lasit asiakkaan mittojen mukaan tehtaallamme ja asentajamme asentaa ne heti paikalleen. Tuotevalikoimamme on kattava, joten jokaiseen kohteeseen löytyy meiltä lasi. Valmistamme myös lämpölasimme itse, joten saamme omalta tehtaaltamme Helsingistä toimitettua nopeasti uuden lasin näyteikkunaasikin. Oma osaava henkilökuntamme korjauslasituksessa on valmiina palvelemaan teitä. Omat lasimestarit takaavat sujuvan ja ammattitaitoisen toteutuksen ja toimituksen. Tilaa korjauspäivystys Helsingin seudulla meiltä 0400 431 442.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti sisäänkäyntien peruskorjauksen uusimalla alumiiniulko-ovet ja lasiseinät Kotikonnuntielle Helsinkiin 2018

 

tee vuosisopimus

Vuosisopimus on sinulle oikea ja kustannustehokas kokonaisratkaisun, kun tarvitset apua lasivahingon korjaukseen. Itä-Helsingin Lasin korjauspäivystys 24/7 päivystää ja toimii 24h numerossa 0400 431 442. Kun teet vuosisopimuksen kanssamme, saat korjauspalvelun entistä edullisemmin ja varmasti heti. Uusi toimipisteemme avataan Hernesaareen lähiaikoina vuonna 2019. Saat täyden lasipalvelun nopeasti, kätevästi ja luotettavasti aivan Helsingin keskustassa. Kysy edullista vuosisopimusta korjauslasituksiin ja kaikkiin kiinteistösi lasituspalveluihin. Kun hankit kaikki lasialan palvelut saman katon alta, se on kustannustehokasta ja helppoa. Yksi numero, -kaikki lasituspalvelut 24 h.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivusaneerauksen kattotason ravintolakerrokseen, lämpölasit listoituksineen ja kattorakenteen liittymisineen 2018 Helsingin Pitäjänmäellä.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä arkisin klo 7-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.