Lämpölasien valmistus

LÄMPÖLASIEN VALMISTUS HELSINGISSÄ

 

Lämpölasi tuo energiasäästöä ja sopii moniin kohteisiin

Itä-Helsingin Lasi Oy:stä kaikkien lämpölasien tilaaminen on helppoa. Tiukentuneet energiamääräykset rakentamisessa asettavat uusia vaatimuksia myös ikkunoille, oville ja muille lasirakenteille. Laadukkaalla lämpölasiratkaisulla voidaan merkittävästi vaikuttaa rakennuksen energiankulutuksen pienenemiseen ja parantaa samalla myös asumisviihtyvyyttä. Lämpö pysyy sisällä, lämmöntunne on tasainen ja lämmityslaskukin tykkää.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

Oikein valitut lasirakenteet vaikuttavat merkittävästi myös rakennuksen äänieristykseen. Hiljainen asuinympäristö on laatua, johon panostamme. Valmistajana toteutamme vaativatkin julkisivukohteet kustannustehokkaasti suunnittelusta asennukseen. Tulemme mielellämme lasiasiantuntijamme kanssa kertomaan lasirakentamisen monipuolisista mahdollisuuksista, soita 09 755 7979.

 

”Itä-Helsingin Lasi Oy palveli meitä nopeasti ja ammattitaitoisesti näyteikkunamme rikkoutuessa syksyllä 2017. Lasiliikkeen lasimestari kävi ensin paikkaamassa ikkunan, otti mitat ja uusi lämpölasi saatiin asennuttua jo viiden päivän kuluttua vahingosta. Heidän oma lämpölasituotantonsa antoi meille mahdollisuuden saada uusi näyteikkuna asennettuna alle viikossa tärkeällä vuokralaisellemme”

-Kauppakeskuksen kiinteistöpäällikkö, Helsinki, lämpölasin valmistus ja vaihto, 2017

 

Saneerauskohteissa uudet ikkunat ja ovet kannattaa valita vanhaa mallia ja rakennusta kunnioittaen.  Toteutamme lämpölasit aina energiatehokkaasti ja nykypäivän määräykset täyttäen. Ikkunoiden tai ovien uusiminen on usein helpoin ja edullisin keino säästää lämmityskustannuksissa ja parantaa rakennuksen asumismukavuutta. Saat meiltä parhaat lämpölasiratkaisut uudet lasien energia- ja turvamääräykset huomioiden. Soita asiantuntijallemme, tulemme mielellämme toimistollenne kertomaan lasien monipuolisista käyttömahdollisuuksista. Tilaa mittauskäynti 09 755 7979. Lasien tilaaminen on helppoa.

 

”Itä-Helsingin Lasi Oy on luotettava yhteistyökumppani lasirakentamisessa. Toteutimme As Oy Mellunporossa 12:een porraskäytävään julkisivun lasiseinien peruskorjauksen uusimalla taloyhtiössä kaikki porraskäytävien lämpölasit , ulko-ovet ja alumiinirakenteet. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttui  vaativan kohteen ammattitaitoisesti sovitun budjetin mukaisesti 2018.”

-Rakennuttajakonsultti Jouna Järviö, Tammer Talotekniikka Oy

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

As Oy Mellunporo, Helsinki, lämpölasiseinät, 2018.

 

Lämpölasi–tuotteen tekniset ominaisuudet

Lämpölasi eli eristyslasi on lasityyppi, jota käytetään ikkunoissa, ovissa ja suuremmissa lasirakenteissa, kuten vaikkapa kasvihuoneissa tai kodin lämmitetyissä lasitiloissa. Lämpölasirakenteessa on kaksi tai useampia lasipintaa yhdistetty ilmatiiviiksi kokonaisuudeksi siten, että niiden väliin jää ilmatila. Lämpölasi eristää tehokkaasti niin lämpöä kuin ääntäkin. Suosittelemme asiakkaillemme lämpölaseissa lasien alareunojen hiontaan lujuusominaisuuksien parantamiseksi.

 

 

Lämpölasin teknisiä ominaisuuksia suunnitellessa tulee ottaa huomioon rakenteen haluttu lämpöeristyskerroin, auringonsuojakerroin, äänieristys ja turvaluokitus. Rakenteessa voidaan käyttää erilaisia laseja ja niiden yhdistelmiä: selektiivinen energialasi parantaa lämmöneristystä, auringonsuojalasilla tai sävytyksellä voidaan vaikuttaa ikkunan tai muun lasirakenteen auringonsuojaan ja karkaistu turvalasi on erityisen turvallinen käyttäjälle suojaten sekä perhettäsi että kotiasi tai liiketilaasi.

 

 

Lämpölasin ulkonäköä voidaan myös räätälöidä toiveidesi mukaan. Voit valita erilaisista kuvioiduista tai värjätyistä laseista mieleisesi ja muuhun rakennukseen tai sisustukseen sopivan tuotteen. Lämpölasituotteet ovat laadukkaita, kotimaisia ja rakennus- sekä energiamääräykset täyttäviä tutkittuja huipputuotteita. Lämpölasit valmistetaan tehtaallamme Helsingissä ja niille on myönnetty sekä CE- että FI-sertifikaatit osoituksena tuotteen korkeasta kotimaisesta laadusta.

 

 

Luotettava ja kokenut yhteistyökumppani

Itä-Helsingin Lasi Oy on Helsingin ja pääkaupunkiseudun johtava lasituotteiden valmistaja ja asentaja. Olemme palvelleet tyytyväisiä asiakkaitamme vuodesta 1983. Toteutamme luotettavasti ja ammattitaidolla rakennusprojektisi aina pienistä oman kodin saneerauksista suuriin, järeääkin kalustoa vaativiin julkisiin rakennushankkeisiin. Imukuppinostoautomme on käytettävissä korkeissakin kohteissa. Palvelemme alumiini- ja lasirakentamisessa niin uudis- kuin peruskorjausrakentajia. Saat kaikki lasituspalvelut luotettavasti ja vaivattomasti yhdella soitolla yhdeltä valmistajalta.

Katso video lasiterassirakentamisesta.

 

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Palvelemme sinua kaikissa lämpölasiprojekteissasi. Laskemme tarkasti kokonaistaloudellisen tarjouksen ja laadimme aikataulun sinulle sopivaksi. Toteutamme projektin lupaamassamme aikataulussa ja sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla. Soita 09 755 7979, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@lasiliike.fi tai lähetä tarjouspyyntö.

 

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

 

Asiantuntijamme neuvoo sinua kaikissa lasialan kysymyksissä. Saat nopeasti budjettihinnan ja tarjouksen. Suunnittelupalvelumme auttaa teknisissä kysymyksissä. Kun rakennat uutta tai saneeraat vanhaa, toteutamme tehtaallamme kaikki ikkuna- ja oviratkaisut luotettavasti. Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat alumiini- ja lasirakennusprojektistasi loppuun saakka. Sinä voit keskittyä nauttimaan turvallisesti kodin lämmöstä ja pienentyneestä energialaskusta.

Projektipäällikkömme hoitaa kaiken puolestasi sovitusti. Nyt on oikea aika tehdä kustannustehokkaat kaupat lasitusprojektistasi luotettavan, kotimaisen lasi- ja alumiinirakennevalmistajan kanssa.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.