Rakennus- ja korjauslasitukset

RakennusLASITUKSET ja korjauslasitukset

 

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi toteuttaa kaikkien lasien asennukset pääkaupunkiseudulla

Rakennus- ja korjauslasitukset sinulle toteuttaa Uudenmaan johtava lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy. Yksi numero, 09 755 7979. Saat kaikki lasit ja  lasituspalvelut yhdestä numerosta. Kun rakennat, voit tilata meiltä kaikki talosi lasit, lasitukset, lasikaiteet, lasiterassit ja -katot. Helppoa ja edullista.

Palvelemme myös isännöitsijöitä, taloyhtiöitä, huoltoliikkeitä, yrityksiä, kiinteistöjen omistajia ja rakennusliikkeitä monipuolisesti kaikissa lasituspalveluissa. Tehdään teille rakennus- ja korjauslasituksiin edullinen vuosisopimus.

 

”Taloyhtiömme yhden parvekkeen kaidelasi oli hajonnut. Itä-Helsingin Lasi Oy:n asentajat ottivat säröiksi hajonneen lasin pois ja vaihtoivat uuden sen tilalle kätevästi ja nopeasti. Hoitivat hienosti myös katutason valvonnan, ettei sirpaleita päässyt uutta lasia asennettaessa putoamaan kenenkään niskaan. Ammattimaista toimintaa ainakin minun mielestäni.”

-Talonmies, As Oy, Vuosaari, Helsinki, 2018

 

 

Tuotantoomme kuuluvat perinteisten lasitusten lisäksi lasiovet ja parvekelasit, terassilasit ja -katokset, lasitetut kaidejärjestelmät, sauna- ja suihkulasitukset, keittiölasitukset sekä kalustelasit ja siirrettävät tilanjakajina toimivat siirtolasiseinät. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalveluna kaikki lasit ja kaikkien lasien työstöt suunnittelusta asennukseen.

 

Printtilasimallistossamme 142 erilaista printtilasikuosia

 

Väreissä ja kuvioinneissa riittää valinnanvaraa ja mikäli tarvitset korjattavaan kohteeseesi teknisiltä ominaisuuksiltaan vaativampaa lasia, kattavasta erikoislasivalikoimastamme löydetään sinulle oikean lasin. Korjauslasitus toteutetaan saumattomasti haluttuun rakenteeseen, aina myös suunnittelusta asennukseen. 

Katso video.

 

 

edullinen Korjauslasituksen vuosisopimus
taloyhtiöille ja yrityksille

Vuosisopimus on todella järkevä ratkaisu niin korjauslasituksissa kuin rakentamisessakin. Palvelemme myös kaikissa alumiinirakenteissa ja lasirakentamisprojekteissa kuluttajia, taloyhtiöitä, yrityksiä ja rakennusliikkeitä. Isännöitsijän kannattaa hankkia taloyhtiöllenne kaikki lasituspalvelut saman katon alta.

Yksi puhelinnumero, -kaikki lasituspalvelut. Palvelemme koko Uudenmaan alueella.

”Meillä on edullinen vuosisopimus Itä-Helsingin Lasi Oy:n kanssa. Huollamme tuhansia kiinteistöjä Uudellamaalla. Meidän on helppo soittaa yhteen numeroon Itä-Helsingin Lasiin ja sieltä miehet sitten käyvät asentamassa uuden lasin rikkoutuneen tilalle. Olen tyytyväinen, helppoa meille.”

-Toimitusjohtaja, valtakunnallinen huoltoyhtiö, Helsinki, 2018

 

 

Isännöitsijälle, taloyhtiöille, huoltoyhtiöille, yrityksille ja julkisille kiinteistöpalveluille tarjoamme nopean, tehokkaan ja hinnaltaan kilpailukykyisen vuosisopimuksen lasikorjauksiin. Soita heti, 09 755 7979 ja pyydä tarjous.

Hoidamme vuosisopimuksen korjauslasitukset mahdollisimman nopeasti. Vuosisopimus on järkevä ratkaisu tilaajalleen. Se on helppo, nopea ja huoleton tapa huolehtia lasikorjauksista ja estää mahdollisten lisävahinkojen syntyminen.

Vuosisopimus luotettavan lasiammattilainen kanssa on aina kustannustehokkain je paras ratkaisu.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivusaneerauksen kattotason ravintolakerrokseen, lämpölasit listoituksineen ja kattorakenteen liittymisineen 2018 Helsingin Pitäjänmäellä.

 

Lasien asennus Helsingin seudulla

Asennuspalvelumme palvelee myös koko Uudenmaan alueella. Lasimestarimme ovat kokeneita lasialan ammattilaisia, joten kaikki asennustyöt käyvät nopeasti ja lopputulos on aina siisti. Olemme toimineet lasialalla Helsingissä luotettavasti vuodesta 1983. Toteutamme ripeästi ja ammattitaidolla lasien asennukset ja muut lasiprojektisi aina pienistä oman kodin saneerauksista suuriin, vaativiin julkisiin rakennushankkeisiin.

Lasimestarillamme on autossaan aina valmiina erilaista lasia, josta hän pystyy monesti heti paikan päällä työstämään uuden lasin rikkoutuneen tilalle.  Ota siis yhteyttä heti ja pyydä tarjous lasituspalveluista. Soita 09 755 7979.

 

 

24/7-korjauspäivytyksemme toimii 24h ja saat heti lasinkorjauksen kohteeseesi pääkaupunkiseudulla. Oma tuotantomme Helsingissä takaa aina myös nopean uuden lasin saatavuuden. Tilaa luotettava paikallinen lasimestari korjaamaan lasisi 24h, soita 0400 431 442. Toimimme 24/7-korjauspäivystyksessä nopeasti soitostasi koko pääkaupunkiseudun alueella.

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

pyydä tarjous

Tarjoamme sinulle laadukkaan ja joustavan kokonaisratkaisun, olipa lasiprojektisi sitten suuri tai pieni. Kun rakennat uutta tai korjaat vanhaa, Itä-Helsingin Lasi palvelee sinua ammattitaidolla. Tilaa suunnittelukäynti kohteeseesi. Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisätietoja asiantuntijaltamme lasirakentamisesta ja jätä tarjouspyyntö. Soita 09 755 7979. Saat nopeasti budjettihinnan ja tarjouksen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme kartoittaa yhdessä kanssasi kohteesi alumiini- ja lasirakentamisessa tarvittavat mitat. Pienemmät työt voimme arvioida jo puhelimessa, suuremmat kokonaisuudet suunnittelemme mielellään paikan päällä yhdessä rakennuttajan, suunnittelijan ja arkkitehdin kanssa.

Asiantuntijamme laskee sinulle tarkan tarjouksen ja laatii aikataulun rakennusprojektiisi sopivaksi. Toteutamme projektisi lupaamassamme aikataulussa, sovituilla hinnoilla laadukkaasti ja ammattitaidolla. Saat helposti kaikki lasirakentamiseen liittyvät palvelut ja tuotteet saman katon alta avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen kotimaiselta valmistajalta.

Katso myös video toteuttamistamme parvekelasituksista.

 

Lasikattoremontti toteutettiin sääsuojassa sovitusti kokonaispalveluna Pörssitaloon Helsingissä.

Toteutimme täydellisen peruskorjauksen Pörssitalon lasikatolle Helsingissä 2017.

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

Parveke- ja terassilasitukset.

Tyylikkäät lasijulkisivut sopivat hyvin Pelican Self Storage Viikin varastohotelliin

Lämpölasiasennukset Pelican Viikkiin.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.