Lasiovet ja lasiliukuovet

lasiovet JA LASILIUKUOVET

 

 

Lasiovet ja lasiliukuovet mittojesi mukaan suoraan valmistajalta

Lasi on kestävä ja helppohoitoinen materiaali ja soveltuu kokolasisiin oviin karkaistuna. Itä-Helsingin Lasi valmistaa kokolasiset ovet kaikkiin tiloihin mittojen mukaan saranoilla tai liukujärjestelmillä tehtaallaan Helsingin Roihupellossa. Palvelemme koko pääkaupunkiseudulla.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

Lasiliukuovi soveltuu hyvin vaatekaappeihin ja tilanjakajaksi. Lasiliukuovi voi oll kokolasinen tai karmillinen peiliovi. Tule tutustumaan myymäläämme tai kysy lisää lasiliukuovista lasiasiantuntijaltamme.

 

 

Kokolasinen ovi soveltuu moniin paikkoihin välioveksi. Erilaisilla saranoilla ja lukitusjärjestelmillä oven käyttö muuttuu tarpeita vastaavaksi. Karkaistu lasi kestää käyttöä ja on helppo hoitaa myös pesutiloissa. Toimitamme lasiovia sekä karmeilla että ilman. Lasiovien lasivaihtoehtoja on useita. Kysy lisää asiantuntijaltamme, 09 755 7979.

Katso video saunan lasituksista.

 

 

Karmillinen väliovi

Karmilliset väliovet valmistetaan myös 8 mm:n karkaistusta turvalasista. Karmivaihtoehtoina ovat mänty ja valkoinen puu. Oveen asennetaan tukevat alumiinisaranat sekä kaksipuolinen alumiinipainike, joka on mahdollista saada myös lukittavana ja WC-indikaattorilla. Karmilliset väliovet tehdään aina mittatilaustyönä ja kootaan asennusta vaille valmiiksi.

Karmiton lasiovi

Karmittoman lasioven keskittävät saranat kiinnitetään suoraan seinään. Asentajamme suorittavat kaikki asennustyöt puolestanne kätevästi.

 

 

Lasiovet tuovat Valoa ja yksilöllistä ilmettä sisustukseen

Valoa läpäisevänä materiaalina lasi tuo sisustukseen valoa ja avaruutta. Ikkunoiden ja lasiseinien ohella tai niiden sijasta voit luoda samaa valoisaa tunnelmaa myös lasiovilla. Voit erottaa tilat toisistaan pitäen silti tilan avoimen oloisena ja avarana. Lasi- ja ovimallista riippuen voit joko peittää tai avata näkymää huoneesta toiseen tai ulkoa sisälle. Lasiliukuovi soveltuu moneen kohteeseen loistavasti.

 

 

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali ja vedenkestävyytensä ansiosta se sopii sekä ulko-oviin että kosteisiin tiloihin kuten saunaan tai kylpyhuoneeseen. Lasiovet valmistetaan aina karkaistusta turvalasista. Käyttämämme kiinnikkeet ja helat ovat aina sekä turvallisia että laadukkaita.

Lasiovet ovat siten helppokäyttöisiä, käyttö- ja murtoturvallisia, mutta myös helppoja puhdistaa. Lasiovimallistossamme on sekä karmillisia, karmittomia että liukuovimalleja. Lasiliukuovet säästävät tilaa.

Tervetuloa tutustumaan lasioviin ja lasiliukuoviin myymäläämme tai katso myymälävideo tästä. Palvelemme myymälässämme arkisin klo 8-17 välisenä aikana.

 

 

Lasiovimallistossa on vaihtoehtoja

Karmivaihtoehdot ovat mänty ja valkoinen puu. Saranat ovat tukevaa alumiinia ja oviin on mahdollista saada lukitus sekä WC-indikaattori. Karmittomat lasiovet kiinnitetään suoraan saranoilla seinään. Lasiliukuovet on mahdollista kiinnittää joko seinään tai kattoon ja ne liukuvat vaivattomasti kiskoillaan. Lasiovien käyttö on helppoa  ja turvallista.

 

 

Tutustu myös lasisiin suihkuseiniimme ja saunan lasiseinämallistoomme sekä terassilasitustuotteisiimme. Kuten lasiovet, nekin voidaan toteuttaa eri väreillä ja kuvioinneilla. Helat ja vetimet voit valita kattavasta valikoimastamme. Yhdistelemällä laadukkaita lasielementtejä ja yksityiskohtia voimme toteuttaa tilaan yhtenevän ja tyylikkään kokonaisratkaisun.

 

 

Kun haluat modernia tunnelmaa, valoisuutta ja avaruutta, ratkaisu löytyy Lasiovet Helsinki -mallistosta. Kysy lisää!   

 

 

 

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.