Lasiseinät

Lasiseinät  – Sisälasiseinät – LASIJULKISIVUT

 

 

Itä-Helsingin Lasi suunnitelee, valmistaa ja asentaa lasiseinät

Itä-Helsingin Lasi toimittaa asiakkaille kaiken kokoiset lasiseinät arkkitehdin antamien mittojen mukaan. Asiantuntijoillamme on mittava kokemus erilaisten lasiseinien toteutuksista liukuovineen niin koteihin, yritysten toimitiloihin kuin julkisiin kohteisiin. Lasiseinä voi olla kodin tilanjakaja tai näyttävä suurikin julkisivu. Lasiseinä antaa rakennukselle tyylikkään ilmeen. Sisälasiseinät sopivat arkkitehtooniset liike- ja toimitilojen sisäänkäynteihin ja aukoihin. Liiketiloissa sisälasiseinä tuo avaruutta ja yrtitysilmettä.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

Alumiinirakenteet mahdollistavat monipuoliset toteutusmahdollisuudet lasijulkisivuissa ja lasikatoissa. Alumiinirakenteiden etuna on niiden vahva rakenne ja pitkäikäisyys. Teemme suuret lasijulkisivut alumiinirunkoisina ja lasirakenteisena arkkitehtien suunnitelmien mukaisesti. Rakennesuunnittelijamme mitoittavat tilaasi tarvittavat alumiini- ja lasirakenteet. Toteutamme alumiinirakenteet tehtaallamme suurina elementteinä. Samoin valmistamme eristyslasilinjallamme Helsingissä suuretkin lämpölasit. sisälasiseiniin valikoimastamme löytyy sopivat rakennusjärjestelmät ja toteutamme omassa tuotannossamme suuretkin lasielementit. Asennusryhmämme asentavat rakenteet sujuvasti ja ammattitaitoisesti. Projektipäällikkömme vastaa kohteesi rakentamisesta sovitusti.

 

 

Kokonaispalvelumme kattaa rakennesuunnittelun, alumiinirakenteiden pintäkäsittelyn, alumiinirakenteiden vaalmistuksen, lasien valmistuksen ja asennuksen. Itä-Helsingin Lasi Oy:ltä saat kaiken alumiini- ja lasirakentamiseen kustannustehokkaasti saman katon alta. Projektipäällikkömme Jukka Vilen laskee tarkan hinnan lasiseinäprojektistasi. Voit toki mielellään myös soittaa meille 09 755 7979.

 

Alumiini- ja lasirakentamisen ammattilaisena Itä-Helsingin Lasi Oy:llä on vuosikymmenien kokemus vaativienkin lasiseinien toteuttamisesta.

 

Toteutamme lasiseinät

 

 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, millainen lasiseinä soveltuu parhaiten kohteeseesi. Tilaa asiantuntijan suunnittelukäynti, 09 755 7979. Meillä on vuosikymmenien kokemus alumiini- ja lasirakentamisesta pääkaupunkiseudulla. Toteutamme rakennusprojektisi ammattitaitoisesti viimeisenkin listan osalta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Näyttävät lasiseinät korostavat rakennusten kaunista arkkitehtoorista näyttävyyttä. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti kokonaisurakkana peruskorjauskohteen lasijulkisivut kustannustehokkaasti ja nopeasti 2018.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivusaneerauksen kattotason ravintolakerrokseen, lämpölasit listoituksineen ja kattorakenteen liittymisineen 2018 Helsingin Pitäjänmäellä.

 

Vuosaaren kirkon lasiseinän julkisivusaneeraus valmistui 2018.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Projektipäällikkö Jukka Vilen 040 710 8944

Soita 09 755 7979

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.