Lasit

lasit ja Ikkunalasit saman katon alta

 

 

Lasissa on Itä-Helsingin Lasin ammattitaito

Itä-Helsingin Lasista saat niin tavalliset lasit kuin erikoislasitkin. Valmistamme esimerkiksi ikkunalasit haluamassasi koossa toimitiloissamme Helsingissä. Palvelemme asiakkaita koko pääkaupunkiseudulla ja tarjoamme myös asennuspalvelua. Olemme erikoistuneet nopeisiin toimituksiin ja vaativiin erikoislaseihin.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

Toimitamme ikkunalasit ja muut mittatilauslasit joustavalla aikataululla, olipa kohde minkä kokoinen tahansa. Laajat erikoiskohteet onnistuvat vaivattomasti kokeneelte lasimestaritiimiltämme. Pyydä siis tarjous laseista meiltä, niin viimeistelemme kohteesi kirkkailla ikkunalaseilla tai haluamillasi erikoislaseilla.

 

”Huoltomiehenä on mukava asioida Itä-Helsingin Lasissa, kun sieltä saa aina kaikki lasit kätevästi. Tuon yleensä rikkoutuneen ikkunan pokineen myymälään ja lasimestari sitten leikkaa ja asentaa siihen valmiiksi uuden lasin. Asennan itse sitten pokan paikalleen. Saan IHL:stä Stadin mageimmat fönarit ja homma skulaa.”

 

Lasivalikoimamme kattaa kaikki lasit ja kaikki lasityypit. Valmistamme tuotannossamme suuretkin eristyslasielementit. Soita ja kysy lisää.

Varastossa meillä on tuhansia erilaisia laseja. Palvelemme nopeasti kaikissa laseissa.

 

 

Rakennesuunnittelumme palvelee lasien mitoituksissa niin rakenteellisissa asioissa kuin haluttujen lämpöarvojenkin osalta.

Tuotantomme toteuttaa suunnitellut lasit kustannustehokkaasti ja sovitulla aikataululla omalla tehtaallamme Helsingin Roihupellossa. Teemme laseihin tarvittavat reiät ja aukot, asennamme niihin tarvittaessa saranat ja vetimet. Voit tilata myös irtolaseja ja asentaa lasit itse. Lämpölasituotantomme valmistaa suuretkin lämpölasielementit nopeasti. Myös korjauspalvelumme 24/7 saa omasta tuotannosta lasit nopeasti asennettavaksi.

 

 

Omat asentajat asentavat lasit kohteeseesi tarvittaessa imukuppiautollamme. Toteutamme myös vaativat alumiinirakenteiden ja lasirakenteiden asennukset ammattitaidolla Uudenmaan alueella.

 

 

Myymälästämme voit tilata irtolasit ja asentaa rikkoutuneen lasin tilalle uuden itsekin. Asaikaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-17. Tervetuloa asiakaspalvelupisteeseemme Tulppatielle, pääset autolla kätevästi ovelle saakka. Samalla voit kysyä neuvoa lasiasiasioissa lasiasiantuntijaltamme. Soita lasimyymäläämme ja kysyä neuvoa, 09 755 7979.

Vuosisopimus on oikea ratkaisu, kun haluat hankkia kaikki lasit ja lasitukset nopeasti ja kustannustehokkaasti yhdestä paikasta. Kysy vuosisopimusta kiinteistöillesi koko Uudenmaan alueelle.

 

 

Lasipäivystyksemme 24h palvelee vuoden jokaisena päivänä. Tilaa lasimestari paikalle heti toimistoajan ulkopuolella numerosta 0400 431 442. Toimistoaikaan arkisin klo 7-16 soita 09 755 7979.

 

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 7-17

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.