Printtilasit ja kuviolasit

Printtilasit ja kuviolasit

 

 

Itä-Helsingin Lasi toteuttaa printtilasit ja kuviolasit asennettuina

 

Printtilasit ovat huomiota herättävä vaihtoehto monenlaisiin kohteisiin. Tuo yrityksesi brändivärejä esiin lasiseinässä tai anna valon suodattua kiinnostavasti ja kauniisti ikkunan läpi. Printtilasien mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Kysy lisää lasiasiantuntijaltamme.

Printtilasit Helsinki -mallistosta löydät erilaisia kuosivaihtoehtoja tästä alta tai myymälästämme. Printtilaseilla saat näyttävän ja yksilöllisen kuvion laseihin. Lasiasiantuntijamme auttaa valitsemaan kohteeseesi sopivan printtilasin.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

”Ihastuin heti yhteen ihanaan kuosiin, joka sopi täydellisesti keittiömme välitilaan. Itä-Helsingin Lasin miehet kävivät asentamassa välitilan lasin vanhojen laattojen päälle. Printtilasi on hieno. Parilla alumiinilistalla keittiöstämme tuli kuin uusi. Tykkään.”

-Keittiönremontin toteuttaja, nainen, Tuusula, 2017

 

 

Kuviolasit Helsinki -mallistossa värivaihtoehtoja ja erilaisia kuviointeja löytyy lähes rajattomasti. Kuvioitu tai himmeä lasiovi peittää ja toimii näkösuojana, erilaisilla sävytyksillä lasiovet saadaan sopimaan saumattomasti muuhun sisustukseen. Tutustu Lasit Helsinki -malliston väri- ja kuviovalikoimaan. Lasiin voidaan myös laminoida mikä tahansa kuva, jolloin saat takuulla uniikin ilmeen sisustukseesi.

 

 

Kuviolasit

Kuviolasit ovat toiselta puolelta sileitä ja toinen puoli on kohokuvioitu. Useat kuviolasit ovat lähes läpinäkymättömiä ja niillä luot dramaattista tunnelmaa tilaan.

Kuviolasit Helsinki -mallistosta löydät asiantuntijamme avustuksella sopivan samean suihkuseinän tai samettisen liukuoven.

 

 

Sävylasit

Erilaiset sävylasit tarjoavat erityisesti sisustajalle laajan valikoiman. Värilliset lasit tuovat kotiin kestävää ja helppohoitoista ilmettä. Laminointikalvot antavat mahdollisuuden erilaisten värisävyjen valmistamiseen.

Sävylasia voidaan käyttää sekä sisustamisessa että ikkunoissa, joissa sävylasi toimii myös auringon suojana vähentäen sisään tulevia lämpösäteitä. Sävylasit ovat läpinäkyviä laseja, joiden tummuus vaihtelee lasin paksuuden mukaan.

 

 

Etsatut lasit

 

Laminointikalvot Velas

 

Laminointikalvot Vanceva

By Itä-Helsingin Lasi Oy

 

Kysy lisää printti- ja kuviolaseistamme. Soita 09 755 7979.

Valikoimassamme on satoja erilaista kuoseja. Valitse sinulle sopivin.

Tule käymään myymälässämme. Lasiasiantuntijamme auttaa sinua juuri sinulle oikean lasin valinnassa.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.