Saunan lasitukset

Saunan LASITUKSET – lasiseinät saunaan

 

 

Itä-Helsingin Lasi tekee saunan lasitukset pääkaupunkiseudulla

Valmistamme saunan lasiseinät karkaistusta turvalasista mittatilaustyönä. Lasivaihtoehtoja on useita: kirkas, kuvio- ja koristelasit sekä sävylasit.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

 

Saunalasitukset kiinnitetään kaakeleihin esimerkiksi alumiinilistoilla. Alla esimerkkinä olevissa ratkaisumalleissa oven saranat ja vetimet ovat korkealaatuisia. Kiinnitys tapahtuu lasista lasiin tai lasista seinään saranoinnilla. Valikoimaamme kuuluu useita erikokoisia ja -mallisia saranoita.

Katso saunan lasitusvideo.

 

”Itä-Helsingin Lasi asensi saunaamme uuden lasiseinän ja lasioven. Kylläpä tuli paljon valoa sisään ja sauna on nyt ihan kuin uusi. Mukava rentoutua ja saunoa uudessa saunassa työpäivän jälkeen. Suosittelen saunaremonttia kaikille”

 

tyylikkäät saunamallit

Klikkaamalla mallin kuvaa saat näkyviin lisätietoa saunan tai pesuhuoneen esittelykohteesta.

 

 

Valoa, tyyliä ja tunnelmaa saunaan lasiseinällä

Sauna on suomalaisille tärkeä paikka. Melkein joka kodissa on sauna, eikä niin pientä kesämökkiä taida löytyäkään, etteikö siinä saunaa olisi. Koti- ja mökkisaunojen lisäksi saunotaan kylpylöissä, hotelleissa, yritysten edustussaunoissa ja taloyhtiöiden saunoissa. Sauna on sinua varten. Nyt uudessa saunassa viihdytään, seurustellaan ja rentoudutaan.

 

 

Sauna on tila, johon kutsutaan myös vieraat. Ei siis ole yhdentekevää miltä saunasi näyttää, saunan sisustus ja tunnelma ovat vähintään yhtä tärkeässä roolissa kuin muunkin kotisi tai kesämökkisi. Sauna voi perinteisen pienen ja hämärästi valaistun kopin sijaan olla tyylikäs, valoisa ja mietitty kokonaisuus, jossa viihtyy ja jota kelpaa esitellä vieraillekin. Tyyliä saunaasi tuo Saunan Lasiseinä Helsinki -tuotekokonaisuus. Saunan lasitukset voi tehdä myös mökille. Kysy asiantuntijaltamme apua kaikissa lasiasioissa.

 

 

Näyttävä lasiseinä saunaan

Lasiseinä avartaa saunassa ja tuo tilantuntua saunaan, luo valoisuutta suurempaan tai tuo maiseman sisälle tilaan. Voit katsella mökkirantasi maisemaa lauteilla istuessasi. Lasista voi tehdä saunaan yhden tai useamman seinän, puolikkaan seinän tai vain osan seinää. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Saunan Lasiseinä Helsinki -palvelu auttaa sinua suunnittelussa. Vaihtoehtoja on monia: kirkkaan lasin sijaan voit valita kuvio- ja koristelasin tai sävylasit. Myös saunan lasien kuviointi onnistuu.

 

 

Tutki Saunan Lasiseinä Helsinki -palvelun esimerkkiratkaisuja, mallistoa ja tutustu sävy- ja kuviolasivalikoimaamme. Saunan Lasiseinä Helsinki – tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen vaihtoehto saunaasi. Käyttöarvonsa lisäksi se myös nostaa asuntosi rahallista arvoa.

Katso saunan lasitusvideo.

 

 

Turvallinen lasitus märkätiloihin

Lasi on turvallinen ja helppohoitoinen materiaali ja vedenkestävyytensä ansioista oiva valinta juuri kosteisiin tiloihin. Saunan lasiseinä valmistetaan aina karkaistusta turvalasista ja käyttämämme kiinnikkeet ja helat ovat turvallisia ja laadukkaita.

Lasiseinä kiinnitetään tilanteen mukaan kaakeleihin, seinään tai toisiinsa laadukkailla alumiinilistoilla tai saranoilla. Saunan Lasiseinä Helsinki -palvelu toteutetaan sinun toiveidesi mukaan mittatilaustyönä.

 

 

Tutustu myös lasisiin suihkuseiniimme ja lasiovimallistoomme. Suihkuseinämallistossamme on valinnanvaraa sekä toteutuksen että värin ja kuvioinnin suhteen. Helat ja vetimet voit valita kattavasta valikoimastamme.

Yhdistelemällä laadukkaita elementtejä ja yksityiskohtia voimme toteuttaa kylpyhuoneeseesi yhtenevän ja tyylikkään kokonaisratkaisun. Mikäli haluat saunaasi modernia tunnelmaa, valoisuutta ja avaruutta, ratkaisu on Saunan Lasiseinä Helsinki -mallimme.

 

 

Ota yhteyttä ja anna meidän toteuttaa saunaunelmasi. Sinä voit nauttia makoisista löylyistä tyylikkäässä, turvallisessa ja viihtyisässä saunassasi.

Myymälässämme Helsingin Herttoniemessä voit tutustua erilaisiin saunaratkaisuihin.

Tervetuloa tutustumaan tai soita, palvelemme sinua arkisin klo 8-17.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.