Siirtolasiseinät

Kätevästi liikuteltavat siirtolasiseinät

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy valmistaa ja asentaa siirtolasiseinät pääkaupunkiseudulla

Siirtolasiseiniä käytetään tilanjakajina liiketiloissa ja toimistoissa. Ne ovat tyylikkäitä, liikuetltavia lasiseiniä, jotka päästävät luonnonvalon sisälle liiketilaan. Samalla siirtolasiseinät ohjaavat liikennettä ja antavat tarvittavaa työrauhaa sekä absorboivat miellyttävästi ääniä. Valikoimastamme löydät siirtolasi-, taitelasi-, toimistolasi- sekä ääneneristyslasiseinät. Rakennat pienneuvottelutilan avotoimistoosi kätevästi siirtolasiseinillä. Kysy lisää jukka.vilen@lasiliike.fi.

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

 

”Halusimme avokonttoriimme takaisin muutaman tyylikkään pienneuvottelutilan. Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti toiveemme täydellisesti. Lasiseinät ja liukuovet absorboivat miellyttävästi äänet pois. Lasiseinäinen neuvottelutila oli hyvä ratkaisu. Isomman tilan saamme nyt rajattua siirtolasiseinillä”

 

 

Muutat siirtolasiseinillä nopeasti tilaa haluttuun muotoon ja rajaat kotonakin alueita turvalliseksi. Kysy asiantuntijamme neuvoja suunnitteluun. Rakennesuunnittelijamme auttavat ja saat valmiin ratkaisuehdotuksen kätevästi.

 

 

Edustamme Scan Mikael ja Dorma -tuotemerkkejä.

Asiantuntijamme suosittelee mielellään kohteeseesi sopivinta siirtolasiseinää, ota siis yhteyttä.

Soita 09 755 7979 tai lähetä mittoja suunnitellusta lasitettavasta alueesta sähköpostilla info@lasiliike.fi. Saat tarjouksen nopeasti.

 

 

Oma valmistuksemme ja asennuspalvelumme takaavat nopean toimituksen sekä kokonaisedullisen hinnan.

Nyt on oikea aika suunnitella näyttävät lasiratkaisut, palvelemme mielellämme sinua kaikissa lasiasioissa. Kysy rohkeasti tarvittaessa neuvoa lasiasiantuntijaltamme.

Kokonaispalveluumme kuuluu rakennesuunnittelu, alumiinirakenteiden pintakäsittely, alumiinirakenteiden valmistus, lasien valmistus ja asennus. Projektipäällikkömme vastaa siitä, että projektisi toteutetaan sovitusti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.