Terassilasitukset ja -katokset

TerassilasitUKSET, LASIKATOT ja Lasikatokset

 

 

Itä-Helsingin Lasi toteuttaa kaikki lasikatot ja lasikatokset pääkaupunkiseudulla

Soita 09 755 7979 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö tarjouslaskenta@lasiliike.fi.

Pörssitalon Linnanpihan peruskorjattu lasikatto valmistui 2017, Peilisalin lasikattourakka saatiin valmiiksi 2018

Pörssitalon Linnanpihan peruskorjattu lasikatto

Itä-Helsingin Lasi Oy:stä saat kaiken kokonaispalveluna lasikattoihin ja valokattoihin. Soita asiakaspalveluun 09 755 7979 tai lähetä ota yhteyttä sähköpostilla info@lasiliike.fi.

Lasiterassit ja terassilasit toteuttaa tytäryhtiömme Lasipatio Oy. Toteutamme koko parvekelasituksen luotettavasti sovitussa aikataulussa koko Uudellamaalla. Saat myös terassi- ja parvekelasien huollot taloyhtiöllesi kätevästi erikoisliikkeestä. Lisätietoja terassi- ja parvekelasituksista saat Lasipatio Oy:n asiakaspalvelusta 010 338 4410 tai asiakaspalvelu@lasipatio.fi. Lasipatio Oy on parveke- ja terassilasien erikoisliike, jolta saat parhaan henkilökohtaisen palvelun pääkaupunkiseudulla kaikkiin parveke- ja terassilasitusprojekteihin.

 

 

Kotiin lisätilaa lasituksella. Lasiterassi on luotu mukavia hetkiä varten. Suojassa sateelta ja tuulelta on hauska istua iltaa hyvässä seurassa tai nauttia muuten viihtyisästä sisätilasta. Lisälämmittimien avulla voit käyttää terassiasi ympäri vuoden. Istuta viherpuutarha, rakenna kesäkeittiö tai maalaa tauluja uudessa valoisassa ateljeessasi. Täällä voit antaa lasten ja lemmikkien telmiä turvallisesti. Terassisi pysyy aina siistinä lasituksen ansiosta.

Katso video terassilasituksista.

 

”Suunnittelin ensin vain terassin rakentamista, mutta onneksi päädyimme kuitenkin lasiterassiin. Se on niin ihana. Mieheni oli ollut kaukaa viisas ja jo talon rakennuslupavaiheessa hän oli hakenut luvan valmiiksi lasiterassille. Se oli sitten siinä. Ja erikoisliike hoiti homman.”

 

Lataa PDF tästä

 

Helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä terassilasitus

Terassilasitus on kotimainen, pystypuitteellinen lasitusjärjestelmä, joka sopii terasseille ja tilanjakajaksi parvekkeille. Terassilasitukset ja -katokset toteutetaan aina rakennusmääräykset huomioiden.

 

 

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä

Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Terassilasit avataan yksitellen terassin sivuseinille, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

Katso myös video parvekelasituksista.

 

 

Turvallinen ja kestävä

Terassilasitus on aina karkaistua turvalasia. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Terassilasituksella on 5 vuoden takuu ja asennuksella 2 vuoden takuu. Lasipaksuudet ovat turvallisesti  8 mm tai 10 mm. Terassilasituksen lukitus on lapsiturvallinen.

 

 

Yksilöllinen ilme

Terassilasitus ei juuri muuta talon arkkitehtonista ilmettä pystypuitteettomuutensa ansiosta. Lasitusta kantava liukuprofiili on vain 25 mm korkea ja siinä on kompastusta estävä luiska. Lasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä tähtäimellä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Tuotteeseen on saatavilla lisävarusteena Abloy-lukkopesä, johon voi sarjoittaa oman Abloy-avaimen.

 

 

ABSORBOI ääntä ja säästää myös energiaa

Terassilasitus antaa mahdollisuuden omaan rauhaan. Lasiterassi absorboi aina miellyttävästi ympäristön ääniä. Terassin lasituksella voidaan säästää myös huomattavasti energiaa. Kysy lasiasiantuntijaltamme lisää.

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

Parveke- ja terassilasitukset

Lasitetulla terassilla kesä jatkuu, lisätilaa lasituksella

Lasittamalla terassisi saat jatkoaikaa kesälle samalla kun viimeistelet talosi ulkoilmeen. Lasitettu terassi on olohuoneen jatke, jolla voit istuskella, grillata, lueskella tai muuten viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa mihin vuodenaikaan tahansa ja säästä riippumatta. Voit kasvattaa yrttejä tai käyttää sitä harrastus- tai työtilana.

 

 

Terassilasitus toimii myös näkösuojana ja lisää terassisi viihtyisyyttä ja toimivuutta. Terassilasitus käy myös parvekkeelle tilanjakajaksi. Terassilasitus -tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen ratkaisu terassillesi tai parvekkeellesi. Integroituna muihin parveke- ja terassituotteisiimme saat toimivan ja viimeistellyn ratkaisun terassillesi.

 

 

Terassilasitus suojaa taloasi kosteudelta, lumelta ja pölyltä, kutsumattomilta vierailta sekä vaimentaa liikenteen melua. Terassilasitus on varsin huomaamaton, eikä muuta talosi ulkoilmettä tai arkkitehtuuria. Olemme luotettava kumppani, kun haluat yksilöllistä tai erikoisempaa terassiratkaisua.

 

Parvekelasitus säästää kiinteistöä ja energiaa

Toteutimme koko taloyhtiön parveke- ja terassilasitukset

Lasitukseen voit nimittäin valita kirkkaan lasin sijaan hiekkapuhalletun mattalasin, jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa. Voit vapaasti valita myös auringolta suojaavan värjätyn lasin. Käyttöarvonsa lisäksi terassilasitus alentaa lämmityskustannuksia ja nostaa myös kiinteistösi arvoa. Avustamme mahdollisen toimenpideluvan hakemisessa.

 

 

Lasiterassin aika on nyt. Kun haluat kotiisi lisätilaa ja nauttia kesäterassistasi talvellakin, ratkaisu on lasiterassi. Pyydä mittakäynti. Lasipatio Oy toteuttaa haaveesi ja sinä voit nauttia vuodenajoista turvallisella ja tyylikkäällä uudella lasiterassillasi. Lisätietoja ja suunnitteluapua voit pyytää asiakaspalvelu@lasipatio.fi.

 

 

Lasiterassi on oikea valinta. Lasiterassilla saat helposti lisää lämmintä sisätilaa. Lattialämmityskin voidaan kytkeä lasiterassin lattiarakenteisiin. Lämpö tuntuu varpaissa ja mieli rentoutuu.

 

 

 

Lasiterassin kokonaispalveluna saat meiltä kaikki terassin lasittamiseen ja uuden lasiterassin rakentamiseen. Lasipatio Oy tarjoaa kokonaispalvelupakettia, jossa saat rakennesuunnittelun, alumiinirakenteiden pintakäsittelyn, alumiinirakenteiden valmistuksen, terassilasien valmistuksen ja asennuksen. Lasiterassin huollotkin sujuvat meiltä kätevästi paikallisena erikoisliikkeenä.

 

 

Lasikatokset ja lasikatot ovat olennainen osa lasiterassia. Saat meiltä lasikatokset ja lasikatot kokonaistoimituksina kätevästi asennettuna. Lasikatos soveltuu hyvin terasseille ja rakennusten välisille kulkukäytäville. Lasikatos on arkkitehtonisesti kevyt ja tyylikäs ratkaisu. Lasikatto tuo valon sisälle tilaan. Nykyaikaiset kondenssivedenpoistojärjestelmät alumiinirakenteissa takaavat toimivat ja tuulettuvat lasikattorakenteet.

 

 

 

 

 

 

 

Lasikattoremontti toteutettiin sääsuojassa sovitusti kokonaispalveluna Pörssitaloon Helsingissä.

Toteutimme täydellisen lasikaton ja sen alumiinirakenteiden peruskorjauksen Pörssitalon linnanpihan lasikatolle Helsingissä 2017. Urakoimme Pörssitalon toisenkin lasikaton peruskorjauksen 2018 peilisaliin.

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Soita 09 755 7979

Lasipäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.